Thursday, May 7, 2020

Ντοκιμαντέρ: Η απάτη της γρίπης των χοίρων του 1976



              


Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.

Κάποτε τα καθεστωτικά κανάλια των ΗΠΑ, όπως το CBS, έδειχναν τέτοια ντοκιμαντέρ.

Ο Norman Gorin, στην σειρά 60 minutes, καταγράφει το ενορχηστρωμένο πρόγραμμα τρομοϋστερίας της κυβερνήσεως των ΗΠΑ, προκειμένου να επιβληθεί ο εμβολιασμός.

Αξίζει να δει κάποιος το βίντεο, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις ομοιότητες με το σήμερα.

The Swine Flu Fraud of 1976

Το κωμικοτραγικό της απάτης του 1976 είναι ότι ο ΠΟΥ έχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα του συνέντευξη του καθηγητού Harvey Fineberg από το Harvard, από το 2009, ο οποίος το 1978 συνέταξε μία έκθεση για την δήθεν πανδημία γρίπης του 1976 με τον τίτλο:

The Swine Flu Affair: Decision-Making on a Slippery Disease,

Στον πρόλογο της συνεντεύξεως μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

"Τον χειμώνα του 1976 ξέσπασε επιδημία γρίπης των χοίρων σε μία στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, ο οποία δημιούργησε φόβους για πανδημία. Ο πρόεδρος Gerald Ford ανακοίνωσε πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού όλων των Αμερικανών. Εμβολιάστηκαν 40 εκατομμύρια από τα 200 εκατομμύρια Αμερικανών. Αλλά δεν υπήρξε καμμία πανδημία, και η αξιοπιστία της δημοσίας υγείας επλήγη".

In 1976, a late winter outbreak of swine flu at a military base in the USA led to fears of a devastating pandemic. President Gerald Ford announced a plan to vaccinate everyone in the country.

By the end of the year, 40 million out of some 200 million Americans were vaccinated for the new strain, but no pandemic appeared and public health credibility suffered. Dr Harvey Fineberg tells the Bulletin why his 1978 study of that public health response is still relevant today.

Σε κάποιο σημείο της συνεντεύξεως ο Fineberg δηλώνει ότι το 1976, ενώ τα στατιστικά στοιχεία για την δήθεν πανδημία έδειχναν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ο CDC (ομοσπονδιακός οργανισμός υγείας) συνέχισε να απαιτεί μαζικό εμβολιασμό, χωρίς να αλλάξει την στρατηγική του.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον κορωνοϊό. Θα συνεχίσουν να απαιτούν μαζικό εμβολιασμό, ακόμη και όταν όλοι παραδεχτούν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

1 comment:

  1. Αυτό είναι το βίντεο με την τυπισσα που λέει για τον Φάουτσι

    https://www.bitchute.com/video/vukVSqa8fveq/

    ReplyDelete