Wednesday, May 20, 2020

Ελληνική Ηγεμονία vs γεωπολιτική αυτο-εξάλειψη



Για αρκετούς Έλληνες, τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και αμύνης περιορίζονται στον λεγόμενο εξ ανατολών κίνδυνο, την Τουρκία.

Σαν να μην υφίστανται ανοικτές πληγές στον Βορρά, στον Νότο, και στην Δύση. Σαν να μην υπάρχουν προβλήματα στα νοτιοδυτικά σύνορα του Ελληνισμού.

Το Ελληνικό Έθνος χωρίς την ύπαρξη δικού του ανεξαρτήτου κράτους, στραγγαλίζεται, εκμαυλίζεται, και καρκινοβατεί μέσα στο μισελληνικό ψευδοκράτος των ρωμιών.

Γι' αυτό ακριβώς ο μέσος Έλλην δεν θέτει ζητήματα πέραν του Ανατολικού. Πόσοι Έλληνες έχουν ακούσει για το ζήτημα του Νότου;

Στα νοτιοδυτικά σύνορα του Ελληνισμού συμβαίνουν σημαντικότατες αλλαγές. Ένα σωρό αυτονομιστικά κινήματα της κατεχομένης Μεγάλης Ελλάδος (Νοτίου Ιταλίας), συνεγείρονται λόγω της κρίσεως του κορωνοϊού και απαιτούν μεγαλύτερη αυτονομία. Κάποια μιλουν για πλήρη απόσχιση.

Όμως αντί να ενισχύει ο Ελληνισμός αυτά τα κινήματα, έχει εγκλωβιστεί στο μισελληνικό πολιτικό αφήγημα του "Ανήκομεν εις την Δύσιν".

Όπου εμφανίζεται πολιτικό κενό, κάποιος θα το καλύψει. Στην κατεχομένη Μεγάλη Ελλάδα, εμφανίζεται η τάση του νεο-βουρβωνισμού, ως ανάμνηση της γαλλικής δυναστείας των Βουρβώνων, η οποία ήλεγχε το βασίλειο των Δύο Σικελιών επί 126 χρόνια.

Αν οι Έλληνες δεν φροντίσουν να ενισχύσουν τους δεσμούς τους με την Σικελία, θα φροντίσει η γαλλική αποικιοκρατία για δικό της λογαριασμό. Αν η Γαλλία εξαγοράσει πολιτική συμπάθεια, θα μετατρέψει την Νάπολη, την Σικελία, και άλλες Ελληνικές περιοχές σε κράτη-πελάτες του γαλλικού ιμπεριαλισμού.

Ό,τι ακριβώς πρόβλημα έχουμε στα Σκόπια, όπου δια της πολιτικής μας ανυπαρξίας επιτρέπουμε σε Σλάβους, Αμερικανούς, Γερμανούς, Τούρκους, Βουλγάρους, να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνισμού, το ίδιο γίνεται και στα νοτιοδυτικά μας σύνορα.

Πολύ καλώς πράττουν οι ρωμιοί και δεν ασχολούνται με τέτοια εθνικά θέματα, διότι δεν τους αφορά, ανήκουν σε άλλο έθνος.

Αλλά για τους Έλληνες το Ζήτημα του Νότου (Τhe Southern Question) έχει διπλωματική και στρατηγική σημασία αναλόγου βαρύτητος με το Ανατολικό Ζήτημα (The Eastern Question). Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για την επιβίωση του Ελληνισμού.

Ο διπλωματικός και στρατηγικός ανταγωνισμός με την σημερινή Ιταλία, την σημερινή Γαλλία, με την ΕΕ, και τα βορειοαφρικανικά αραβο-ισλαμικά εποικιστικά κινήματα, θα κρίνει την επέκταση ή την συρρίκνωση του Ελληνισμού στο νοτιο-δυτικό συνοριακό ορίζοντα.

Το πρόβλημα της ανυπαρξίας πολιτικής του Ελληνισμού σε αυτό το τεραστίας σημασίας γεωστρατηγικό σημείο, έχει ως αφετηρία την αρρωστημένη λατρεία της Ευρώπης και την έλλειψη Ελληνικού έθνους-κράτους. Ζούμε υπό κατοχή σε ένα εχθρικό κράτος, το οποίο αγωνίζεται ακούραστα για τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Το ότι αυτή την στιγμή δεν διαθέτουμε δικό μας κράτος, δεν πρέπει να μας εμποδίζει να διεξάγουμε μάχες σε πολιτιστικά, θρησκευτικά, οικονομικά, εκπαιδευτικά, και άλλα πεδία. Το κάνουν οι Κούρδοι, δεν υπάρχει δικαιολογία για τους Έλληνες.

Έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες. οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να σκέπτωνται με όρους γεωπολιτικής αυτο-εξαλείψεως. Δεν επιτρέπεται να επαναλαμβάνουν τις γελοίες συναισθηματικές αντιδράσεις της δεκαετίας του 1990 όπου κάποιοι είχαν στεναχωρηθεί για την διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Έκτοτε πόσοι Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό που έπραξε η Γερμανία και το ΝΑΤΟ, έπρεπε να το έχει πράξει ο Ελληνισμός; 

Πόσοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μακροπρόθεσμη στρατηγική ασφάλεια των βορειοδυτικών συνόρων του Ελληνισμού απαιτούσε την διάλυση του συγκεκριμένου πολυεθνικού μορφώματος; Αλλά με τους δικούς μας όρους, και με ανάκτηση των Σκοπίων και των υποδούλων εδαφών και πληθυσμών της κατεχομένης Βορείου Μακεδονίας.

Η διάλυση της Μεγάλης Γιουγκοσλαβίας (Greater Yugoslavia) έπρεπε να ήταν Ελληνικό σχέδιο, και όχι γερμανικό.

Η γεωπολιτκή αυτο-εξάλειψη των Ελλήνων έχει καταστρεπτικές συνέπειες. Η αποκλειστική μας ενασχόληση με την Τουρκία μέσω του ρωμέϊκου ψευδοκράτους, επί τόσες δεκαετίες, επέφερε μόνον ήττες και εξευτελισμούς.

Η ρωμιοσύνη είναι το καρκίνωμα στο σώμα του Ελληνισμού. Ουδέποτε θα διεκδικήσει την κατεχομένη Μικρά Ασία, και έτσι πρέπει, διότι δεν της ανήκει. Δεν της ανήκει ούτε η σημερινή Ελλάδα και πρέπει να εκδιωχθεί από τα Ελληνικά εδάφη.

Αλλά η κατεχομένη Μικρά Ασία, η κατεχομένη Βόρειος Μακεδονία, η κατεχομένη Βόρειος Θράκη, η κατεχομένη Βόρειος Ήπειρος, η κατεχομένη Ανατολική Θράκη, η κατεχομένη Σικελία και η κατεχομένη Μεγάλη Ελλάδα από την Ρώμη και κάτω, τα κατεχόμενα Βόρεια παράλια της Αφρικής, έχουν ιστορία και πολιτισμό Ελληνικό. Κάποτε ανήκαν στον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο. Κάποτε πρέπει να απελευθερωθούν και να ξανακατοικηθούν από Έλληνες.

Στον αναδυόμενο πολυπολικό κόσμο όπου η γεωπολιτική αστάθεια είναι κυρίαρχο στοιχείο, δεν υφίσταται η επιλογή του προστατευόμενου ψοφοδεούς κρατιδίου, όπως πράττουν επί 2 αιώνες οι ρωμιοί. 

Τα μικρά κράτη θα απορροφηθούν από μεγάλες συσσωματώσεις κρατικών συνασπισμών στον επικείμενο νέο ψυχρό πόλεμο μεταξύ ηπείρων και ανταγωνιστικών συμμαχιών.

Για τον σημερινό Ελληνισμό, η συγκρότηση πολλών Ελληνικών κρατών σε πλήρη αντίθεση με το ρωμέϊκο ψευδοκράτος, η προβολή πολιτική ισχύος εκτός συνόρων, η γεωπολιτική ανεξαρτησία, οι διαρκείς εθνικο-απελευθερωτικοί αγώνες, ο κατακερματισμός των εχθρικών κρατών και συνασπισμών, οι υβριδικοί πόλεμοι, η υποκίνηση εμφυλίων πολέμων δι' αντιπροσώπων, η ηγεμονική και επεκτακτική στρατηγική, και οι ταυτόχρονες μάχες σε πολλά μέτωπα στα 4 σημεία του ορίζοντος, αποτελούν την αναγκαία διαδικασία σφυρηλατήσεως Ελληνικής ταυτότητος και συνειδήσεως.

Χωρίς καθημερινή πάλη για συλλογική επιβίωση με κοινωνικοδαρβινιστικούς όρους, οι πολλαπλοί εχθροί δεν θα χρειαστεί να μας κατασπαράξουν. Θα αφανιστούμε δια της αυτοεξαλείψως. Εδαφικώς και πολιτικο-στρατιωτικώς αφομοιούμενοι στην ευρωπαϊκή ενδοχώρα. Δημογραφικώς και πολιτισμικώς αντικαθιστάμενοι από τους λαθροεποίκους και τους ρωμιούς.

Μία νέα Ελληνική ηγεμονία ανάλογη της Αρχαίας Ελληνικής ηγεμονίας, θα δώσει ώθηση στο Ελληνικό Έθνος να μεγαλουργήσει ξανά. 

Μία νέα Ελληνική αποικιοκρατία που θα βασίζεται σε μία εκθετικώς αυξητική δημογραφική πολιτική, και σε ανεξάρτητα Ελληνικά κράτη, θα πυκνώσει, θα πολλαπλασιάσει, και θα ισχυροποιήσει τις αμυντικές γραμμές του Ελληνισμού. 

Το Ελληνικό Imperium πρέπει να αποτελεί το στρατηγικό όραμα όλων των Ελλήνων, ώστε σε μερικούς αιώνες η Ελλάς να καταστεί πρώτη δύναμη στον κόσμο. Όταν τα άλλα έθνη, οι πολιτισμοί, οι φυλές, τα κράτη, οι θρησκείες, θα τελούν υπό διάλυση και αφανισμό, ο Ελληνισμός οφείλει να εξασφαλίσει από τώρα την συνέχειά του. 

2 comments:

  1. 45 χρόνια δημοκρατίας με καθημερινή πλύση εγκεφάλου ότι δεν υπάρχουν Έλληνες εκτός ελλαδικού κράτους και δαιμονοποίηση κάθε αναθεωρητισμού και αλυτρωτισμού. Τους πείσανε για το ευρωπαϊκό ιδεώδες των LGBTPIQ++++ , των πιστωτικών καρτών , του καταναλωτισμού και της τοκογλυφίας των κεντρικών τραπεζών.

    ReplyDelete
  2. είναι απλό, οι λίγοι εθνικιστές που θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να επιβάλλουν δικτατορία και να εκπαιδεύσουν/ξεφορτωθούν τους υπόλοιπους. Προφανώς δημοκρατικά δεν γίνεται τίποτα αφού αυτό είναι το σύστημα που διαιωνίζει ο εχθρός την κυριαρχία του τα τελευταία 200 χρόνια. Αν οι λίγοι δεν έχουν σκοπό ή δεν μπορούν να πράξουν τα δέοντα τότε κάθε συζήτηση παραμένει φιλολογικού ενδιαφέροντος και μόνον.

    ReplyDelete