Saturday, May 9, 2020

Όσοι υποστηρίζουν την μαζική καραντίνα είναι εγκληματίες και διαπράττουν γενοκτονία εις βάρος της ανθρωπότητος



Πόσες ζωές είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε για να εμποδίσουμε έναν θάνατο από κορωνοϊό; δέκα ζωές; εκατό ζωές; χίλιες ζωές; δέκα χιλιάδες ζωές; εκατό χιλιάδες ζωές;

Υπάρχει κάποιο όριο στα αρρωστημένα μυαλά των πεισιθανάτιων τσαρλατάτων της λοιμωξιολογίας;

Για κάθε ζωή που υποθετικώς σώζεται από την καραντίνα, χάνονται πολλαπλάσιες ζωές εξ αιτίας της καραντίνας.

Ενώ βασίζονται στον δείκτη -R-, που δείχνει τον μέσο όρο νέων κρουσμάτων από έναν ασθενή με κορωνοϊό, δεν χρησιμοποιούν έναν αντίστοιχο δείκτη που να καταγράφει τον μέσο όρο νέων θανάτων για κάθε μία ζωή που θεωρητικώς σώζεται λόγω μαζικής καραντίνας.

Έναν τέτοιο δείκτη πρέπει να τον κατασκευάσουμε εμείς. Οι τσαρλατάνοι της λοιμωξιολογίας δεν πρόκειται να αναφέρουν ποτέ τους νεκρούς εξ αιτίας της καραντίνας διότι τότε θα ομολογούσαν ότι συνέργησαν στην γενοκτονία εκατομμύριων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο.

Η μαζική καραντίνα λόγω κορωνοϊού κοστίζει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο, από την πείνα και από άλλα νοσήματα. 

Η καραντίνα δεν είναι λύση, αλλά μέρος του προβλήματος. Η διεστραμμένη λογική της μαζικής καραντίνας έχει ως εξής: διάσωση αγνώστου αριθμού ανθρώπων από κορωνοϊό, έναντι της βεβαίας γενοκτονίας εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο από πείνα, εξαθλίωση, υποκείμενα νοσήματα.

Η μαζική καραντίνα αποτελεί ζήτημα θρησκευτικής πίστεως για το εσχατολογικό κίνημα "ΜένουμεΡαγιάδες". Χωρίς καμμία επιστημονική βάση.

Τσαρλατάνοι σαν τον Τσιόδρα έχουν μόνον έναν τρόπο για να συνεχίσουν το ανθρωποκτόνο έργο τους: να αποσιωπούν σκοπίμως τους αυξημένους θανάτους από άλλες αιτίες που προξενεί η μαζική καραντίνα, και να στρέφουν την προσοχή του κοινού αποκλειστικώς στα θύματα του κορωνοϊού (πραγματικά ή κατασκευασμένα).

Όλοι αυτοί οι εγκληματίες πρέπει να λογοδοτήσουν για την γενοκτονία που διαπράττεται αυτή την στιγμή, και να τιμωρηθούν με την εσχάτη των ποινών για ειδεχθή εγκλήματα εις βάρος της ανθρωπότητος.

3 comments:

  1. Για τους Εβραίους λες;

    ReplyDelete
  2. Η αστική φιλελεύθερη δημοκρατία έχει κερδίσει ιδεολογικά. Οι περισσότεροι μιλάνε για το κράτος μαρξιστικά, "πού είναι το κράτος" και τέτοια.

    Οποιαδήποτε μαζική ανυπακοή μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς βία από το κράτος απλά επιβάλλοντας κάποια οικονομική ποινή ή μπλοκάροντας τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

    Ακομα κα σήμερα σε όποιον λέω για άρνηση υποβολής φορολογικής δηλώσεως με κοιτάει σαν εξωγήινο και μπορεί να με πει και επικίνδυνο.

    Κανείς πέραν των παλαιο-μαρξιστών δεν επιθυμεί ανατροπή κυβερνήσεων, ανακατάληψη κρατικής μηχανής και τέτοια.

    Όλοι φαντάζονται ότι η συνταγή πρέπει να είναι το κοπάνιμα κατσαρολιων στο Συνταγμα που θα τρομάξει την κυβέρνηση και θα επαναφέρει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.

    Οι επαναστάσεις γίνονται με βία, χρήμα, μυστικότητα και οργάνωση μετά τα πρόβατα ακολουθούν.

    ReplyDelete
  3. Η πλύση εγκεφάλου οδηγει σε επίθεση εναντίον όσων αντιδρούν στα μέτρα.

    ReplyDelete