Saturday, May 23, 2020

Οι Έλληνες στο θρήσκευμα πρέπει να ενσωματώσουν ανταγωνιστικές, ηγεμονικές, και συγκρουσιακές αντιλήψεις, αν θέλουν να επιβιώσουν



Ένα από τα πολλά εγκλήματα που διέπραξαν οι διάφορες "ελληνοκεντρικές" οργάνωσεις, οι οποίες εμφανίστηκαν στα τέλη του 20ου χριστιανικού αιώνος, ήταν να κατασκευάσουν έναν μαλθακό και ειρηνικό Ελληνισμό, που ταίριαζε απολύτως στην δική τους διεφθαρμένη ψυχοσύνθεση.

Έναν άχρωμο και άοσμο Ελληνισμό με περιπάτους, συμπόσια, αμπελοφιλοσοφίες, εκδρομές, και άνευρα μνημόσυνα. Έναν ηττοπαθή και εσωστρεφή Ελληνισμό, που στα δικά τους μάτια εκπροσωπούσε την αυθεντική συλλογική ταυτότητα των (ηττημένων) Ελλήνων.

Σε αρκετές περιπτώσεις εύρισκαν ιδεολογικά ερείσματα από περιόδους παρακμής του Ελληνισμού, κυρίως την περίοδο της ρωμαιοκρατίας, για να δικαιολογήσουν την αποχαύνωσή τους, και κυρίως την ισόβια υποταγή τους στην ρωμιοσύνη.

Ουδέποτε κατέθεσαν ανταγωνιστικά πολιτικά προτάγματα, ουδέποτε απαίτησαν και ουδέποτε αγωνίστηκαν για να οικοδομηθούν ξεχωριστά δικαστήρια, ξεχωριστοί βρεφονηπιακοί σταθμοί και σχολεία, ξεχωριστά νοσοκομεία, μμε, τράπεζες, που να διαφυλάσσουν και να αναδεικνύουν την ξεχωριστή ταυτότητα των Ελλήνων, στο θρησκευτικό, πολιτισμικό, οικονομικό, δημογραφικό, επικοινωνιακό, εκπαιδευτικό, δικαστικό πεδίο. Κάτι που οι μονοθεϊστές το κάνουν συνεχώς, ιδίως οι σημερινοί ισλαμιστές.

Το μόνο που δίδασκαν στους οπαδούς τους, ήταν ο κλαυθμηρισμός, η ηττοπάθεια, και τα χαμένα μεγαλεία.

Γι΄αυτό ουδέποτε απεδέχθησαν στις τάξεις των ανταγωνιστικές και συγκρουσιακές θεωρίες.

Ουδέποτε απεδέχθησαν την έννοια του θρησκευτικού ανταγωνισμού. Τους άρεσε και τους βόλευε μία εξωραϊσμένη αντίληψη περί Αρχαίος Ελλάδος όπου δεν υφίστανται θρησκευτικοί πόλεμοι με αλλοεθνείς. "Στον Ελληνισμό δεν υπάρχουν δόγματα και θρησκευτικοί πόλεμοι όπως στο ισλάμ και στον χριστιανισμό", είναι η μόνιμη επωδός τους.

Οπότε έλυσαν δια παντός το πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνισμού έναντι των αβρααμικών αιρέσεων, με την περίφημη "στρατηγική" του Καραγκιόζη: "θα με δείρει, θα κουραστεί, θα ιδρώσει, θα αρρωστήσει, και στο τέλος θα πεθάνει".

Προφανώς για να συγκαλύψουν την άρνησή τους να συγκρουστούν με τις σύγχρονες μονοθεϊστικές αιρέσεις, κατασκεύασαν έναν στατικό και παράλυτο Ελληνισμό. Αφού στα προχριστιανικά χρόνια ο Ελληνισμός δεν διεξήγαγε θρησκευτικούς πολέμους, άρα εσαεί απαγορεύεται να διεξάγει θρησκευτικούς πολέμους.

Προκειμένου να ενσταλάξουν στους οπαδούς των την ηττοπάθεια, απωθούν κάθε έννοια συγκρούσεως και ανταγωνισμού. Για τους "ελληνοκεντρικούς" καραγκιόζηδες "εθνικούς" δεν υφίσταται η έννοια του πχ πολιτισμικού ανταγωνισμού, και των πχ δημογραφικών συγκρούσεων. Διότι κάτι τέτοιο τάχα είναι ναζιστικό, και οδηγεί σε εθνοκαθάρσεις κλπ, κλπ.

Και σύμφωνα με την αρρωστημένη τους αντίληψη, δεν θα πρέπει να υφίσταται ούτε δημογραφικός ανταγωνισμός μεταξύ εθνοτήτων, ούτε πολιτικός, ούτε στρατιωτικός, ούτε οικονομικός, άρα ούτε θρησκευτικός. Και αν συμβαίνει, κακώς συμβαίνει. Και κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τον ουτοπικό Ελληνισμό που έχουν κατασκευάσει στο μυαλό τους.

Οπότε έννοιες όπως δημογραφική μηχανική, αναπαραγωγική απομόνωση, αναπαραγωγικός ανταγωνισμός, εξελικτική ανταγωνιστική αναπαραγωγή, δεν εμφανίζονται στον εννοιολογικό τους ορίζοντα, διότι κάτι τέτοιο θα τους προκαλούσε κλονισμό, ίσως και ορισμένες θρομβώσεις στα σκουριασμένα τους μυαλά. (ethnic competitive reproduction, evolutionary competitive breeding, reproductive isolation, reproductive competition)

Από την στιγμή που δεν υπάρχει γι' αυτούς και ούτε επιτρέπεται να υπάρξει θρησκευτικός ανταγωνισμός στον οποίο η Ελληνική Θρησκεία οφείλει να μάχεται για την επιβίωση τής, τότε γιατί να δεχθούν τον δημογραφικό ανταγωνισμό προκειμένου να επιβιώσει βιολογικώς ο Ελληνικός Λαός;

Και κατ' επέκταση γιατί να υπάρχουν πολιτισμικές συγκρούσεις, για τις οποίες ο Ελληνισμός οφείλει να προετοιμάζεται; Δεν είναι καλύτερα να περιορίζεται σε συμπόσια, εκδρομές, και μνημόσυνα για την Αρχαία Ελλάδα;

Οι "ελληνοκεντρικές" οργανώσεις κατάφεραν να μην πάρουν ανοικτή θέση ούτε για το εθνικό νόμισμα. Γιατί να εμπλακούν σε νομισματικούς πολέμους; Αφού με ένα συμπόσιο, μερικούς ύμνους, και ένα "ευοί ευάν", επιλύουν όλα τα προβλήματα, σπρώχνοντάς τα κάτω από το χαλί.

Συγκρίνοντας λανθασμένως και εσκεμμένως διαφορετικές εποχές όπου ο Ελληνισμός ήταν κυρίαρχος με εποχές που είναι υπόδουλος, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι συγκρούσεις, οι ανταγωνισμοί, και οι πόλεμοι, είναι αποκλειστικό γνώρισμα των αβρααμικών αιρέσεων. Έτσι εκλογίκευσαν τον συλλογικό ραγιαδισμό με αρχαιοελληνικό προσωπείο.

Την ίδια στιγμή έχουν το θράσος να κατηγορούν τους παπάδες για την στάση τους το 1821, λες και αυτοί σήμερα κρατούν καλύτερη στάση.

Οι διάφορες οργανώσεις των ηττοπαθών "εθνικών" δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν ποτέ ότι ο Ελληνισμός οφείλει να είναι εμπόλεμος, ανταγωνιστικός, συγκρουσιακός, επαναστατικός, διεκδικητικός, ανατρεπτικός, εκδικητικός, διότι αλλιώς θα έπρεπε να ανακοινώσουν την αυτοδιάλυσή τους.

Εν τούτοις οι Έλληνες στο θρήσκευμα, στην φυλή, στην συνείδηση, στο αξιακό σύστημα, αν θέλουν να επιβιώσουν, πρέπει να ενσωματώσουν στο πολιτικό τους dna ανταγωνιστικές, συγκρουσιακές, αναθεωρητικές, και επαναστατικές ιδέες.

Λείπει η επαναστατική κουλτούρα από τον σύγχρονο Έλληνα στο θρήσκευμα. Τον έχει διαφθείρει ο ραγιαδισμός των "εθνικών". Με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να ανταγωνιστεί πολιτικώς, οικονομικώς, θρησκευτικώς, δημογραφικώς, κλπ, τους εχθρούς του, και κατ' επέκταση να μην διαθέτει συνειρμικές αποθήκες απ' όπου να αντλεί ψυχικό υλικό για να επιβιώσει. Ούτε διαθέτει θεσμούς και ιδρύματα τα οποία θα συμβάλλουν στην Ελληνική Συνέχεια.

Για τα δεινά των συγχρόνων Ελλήνων στο θρήσκευμα, δεν φταίνε τόσο οι μονοθεϊστές, όσο οι εθνοκτόνες και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές που διαφημίζουν οι "ελληνοκεντρικές" οργανώσεις.

20 comments:

  1. Βλέπω συμφωνείς με τα λεγόμενα του Ικτίνου. Το έχω πάρει και εγώ γραμμή συμμετέχοντας μόνο σε διονυσιακές εορτές. Αν τολμούσαν να τιμήσουν το Θεό Άρη θα εκτίθεντο ανεπανόρθωτα.

    ReplyDelete
  2. Ο Ισπανός Χουάν Κοντέρχ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο St. Andrews της Σκοτίας δημιούργησε την ιστοσελίδα http://www.akwn.net (Akropolis World News), σε αρχαία ελληνικά του 5ου π.χ. Πόσοι από τους "ελληνοκεντρικούς" σκέφτηκαν κάτι τέτοιο; Ο Ρένος Αποστολίδης έλεγε ότι τα αρχαία πρέπει να είναι πρωτεύον μάθημα στα σχολεία.
    Η ανεκτικότητα των "ελληνοκεντρικών" το μόνο που θα κάνει είναι να "στρώσει χαλί" για τον ισλαμισμό! Ήδη εκεί βαδίζουμε με τους ελληνόφωνους εξουσιαστές:
    Βήμα 1ο: κλείσανε τις εκκλησίες των χριστιανών
    Βήμα 2ο: μας υποχρέωσαν τον "φερετζέ" (μάσκα δήθεν για το καλό μας) και μας ετοιμάζουν ψυχολογικά για μπούρκα...
    Βήμα 3ο: απαγόρευση του αλκοόλ!!! Ούτε στις παραλίες (δεν μπορείς να αγοράσεις από τα παραλιακά μαγαζιά, αλλά μπορείς να πιείς μπύρα αν την έφερες από το σπίτι σου ή την αγόρασες από το περίπτερο - καλά μιλάμε για εντελώς βλαμμένα μυαλά), ούτε στα εστιατόρια, ούτε στα μπαρ (δηλαδή στα μπαρ τι θα σερβίρουν σάμαλι;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.facebook.com/mosxonas.mixalis/
      Υπήρχε και κανονική ιστοσελίδα αλλά έκλεισε.
      http://www.attikisti.com/

      Delete
  3. The United Nations New World Order Project is a global, high-level initiative founded in 2008 to advance a new economic paradigm, a new political order, and more broadly, a new world order for humankind, which achieves the UN’s Global Goals for Sustainable Development by 2030, and the happiness, well-being, and freedom of all life on Earth by 2050.

    ReplyDelete
  4. Είναι τρομερά εσφαλμένες οι αντιλήψεις του Αμυρά σε αυτό το ζήτημα.

    Πρώτον σε επίπεδο θρησκείας αν ρωτήσεις τον οποιοδήποτε στην Δύση στην καλύτερη περίπτωση θα σου πει ότι πιστεύει σε μια "ανώτερη δύναμη", άλλοι ακολουθούν το χριστιανικό τυπικό και άλλοι όχι.

    Δεύτερον σε επίπεδο "πολυθεϊσμού", από την αρχαιότητα οι φιλόσοφοι μιλούσαν για τον έναν θεό-αλήθεια-λόγο και όλη αυτήν την αντίληψη ενσωμάτωσε ο χριστιανισμός κυρίως μέσω του Νεοπλατωνισμού.

    Τρίτον μέσα από τους ίδιους τους φιλοσόφους μπορείς να διαβάσεις την κριτική εναντίον των λαϊκών αντιλήψεων περί θεών και ειδικά ο Σωκράτης στην Πολιτεία ζητάει την λογοκρισία των ποιητών και της μυθολογίας αναφερόμενος και πιο συγκεκριμένα στον Δία που υποτίθεται ότι άρπαζε, βίαζε και είχε σχέσεις με νεαρούς.

    Τέταρτον ιστορικά όταν άρχισε να ζυμώνεται ο χριστιανισμός η παγκοσμιοποίηση που είχαν δημιουργήσει οι καταρρέουσες αυτοκρατορίες είχαν δημιουργήσει όχλους με πανθεϊστικές αντιλήψεις, "μάγους" να γυρνάνε και πουλάνε ματζούνια και καθρεφτάκια και απόλυτη παρακμή των ηθών, τρανσεξουαλισμό, όργια, εξώγαμα ορφανά, φτώχια και παρακμή.

    Πέμπτον ο χριστιανισμός αντιτάχθηκε στα παραπάνω φαινόμενα ξεκινώντας με τις "Αγάπες" που μαζευόντουσαν και τρώγανε και σιγά-σιγά μεταβλήθηκε σε θρησκευτικό κίνημα. Έτσι αρχίσανε οι διώξεις για συνωμοσία. Το βασικό πρόταγμα τότε ήταν να μην παίρνει κανένα μέρος ο χριστιανός στους θεσμούς και τις υποχρεώσεις έναντι της αυτοκρατορίας, αυτό έπρεπε να είναι και σήμερα το πρόταγμα, κανένας να μην παίρνει μέρος στο κράτος του Κούλη Χρυσού και της μεταπολίτευσης.

    Έκτον σήμερα δεν έχει καμμία βάση να προσπαθείς να αντιτάξεις στα γεγονότα κάτι που είναι γνωστό μόνο μέσα από βιβλία προσπαθώντας να το αναπαράξεις με την φαντασία σου και να λες στον άλλον ότι πρέπει να πιστεύει σε κάτι τέτοιο την στιγμή που δεν πιστεύει στην ίδια του την θρησκεία που γαλουχήθηκε.

    Έβδομον όπως αναφέρθηκε και στο άλλο σχόλιο, ο ρόλος των "παγανιστών-πολυθεϊστών-δωδεκαθεϊστών" από την εποχή του Δαυλού κιόλας, ήταν καθαρά χριστιανο-διαλυτικός και πότε δεν αντιτάχθηκε στον εξισλαμισμό και όλες τις άλλες παγκοσμιοποιητικές τάσεις και μάλιστα συνήθως χειροκροτώντας νεοταξικές πολιτικές τύπου Κλίντον στις ΗΠΑ ως "προοδευτικές" απλά επειδή επιτίθεντο στον χριστιανισμό.

    Όγδοον τον Ικτίνο για παράδειγμα τον έχω δει πολλές φορές να βρίζει χριστιανούς, την Παναγία και τέτοια σε βαθμό που να ξεσπάνε καυγάδες αλλά ΠΟΤΕ δεν τον έχω δει να κάνει το ίδιο με μουσουλμάνους, ισλάμ και όλα τα σχετικά, μάλλον επειδή σε αυτήν την περίπτωση πέφτει λεπίδι όπως του είχε πει ένας χριστιανός.

    Ένατον, ο Πλούταρχος αναφέρει για το άγαλμα της Αθηνάς που έκλαιγε αίμα λόγω θαύματος...κάντε τους συσχετισμούς, εγώ πάντως δεν πάω πίσω σε αυτά, αρκετά με τις εικόνες της Παναγίας που κλαίνε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αναρωτιέμαι τι κάνεις εδώ...
      Πρώτον, δεν είμαστε δυτικοί.
      Δεύτερον, καλό είναι να μην διαβάζουμε μόνο τις σαχλαμάρες της μίας πλεύρας(ονόματα δεν λέμε) πριν σχηματίσουμε άποψη.
      Τρίτον, η κριτική του Πλάτωνος προς τον Όμηρο έγινε επειδή κατά την γνώμη του οι συμπολίτες του δεν μπορούσαν να αντιληφθούν την ποίηση του Ομήρου, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Αναφέρει τον Όμηρο πολλάκις στα κείμενά του ως αυθεντία.
      Τέταρτον, δεν έχω μελετήσει αρκετά για να έχω άποψη επ' αυτής της περιόδου νεανίας ων, αλλά αυτά συμβαίνουν σε κάθε εποχή, βλέπε κρέμες για κορωνοϊό.
      Έκτον, κατανοητό ότι δεν πιστεύεις όπως κι ότι είσαι δυτικός, αλλά μίλα για τον εαυτό σου.
      Έβδομον, κατά την γνώμη μου ορθώς καταφέρθηκε κατά του χριστιανισμού εκείνη την περίοδο που ο χριστιανισμός υπερίσχυε. Επιπλέον, να απελευθερωθούμε θέλουμε επομένως είναι απολύτως φυσιολογικό να διαφωτίζουμε τους συνέλληνες μας που πάσχουν από την χριστιανική νόσο. Τώρα απειλούμαστε(πάντα κατά την γνώμη μου) πιο πολύ από Δύση και Ισλάμ. Τα ανθρώπινα δικαιώματα μας συνέφεραν τότε και τώρα καθώς καταπιεζόμαστε και δεν έχουμε ούτε δικά μας σχολεία. Λιγότερο βέβαια τώρα λόγω Ισλαμικής εισβολής. Κι υπάρχουν Ελληνικές οργανώσεις που φέρονται κατά του Ισλάμ.
      Όγδοον, ο Ικτίνος δεν ξέρω αν έχει βρίσει την Μαρία του Τζεσουά, αλλά έχει δημοσίως τοποθετηθεί κατά της εισβολής.
      Ένατον, τυπικό "επιχείρημα" δυτικού: Είμαστε ανίκανοι να επικοινωνήσουμε με τους Θεούς και να κάνουμε όσα έκαναν οι Έλληνες ΑΡΑ οι μάντεις, οι Ασκληπιάδες κτλ ήταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ απατεώνες. ΤΟΣΟ απατεώνες που έπεισαν ακόμα και τους βαρβάρους να ζητούν βοήθεια από Έλληνες ιατρούς κι από τα μαντεία τους! Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια!

      Delete
    2. Συμφωνώ με τα πολιτικά διαφωνώ με την διαχείριση στο συγκεκριμένο θέμα της θρησκείας έχοντας γνωρίσει και τον χώρο.

      Ξαναδιάβασε ολόκληρη την Πολιτεία, γενικά αποκηρυσσεται η μίμηση και γιαυτό λέει ότι δεν μπορείς να παρεις σοβαρά τους ποιητές σε τίποτα και ειδικά σε θέματα πολιτικά και παιδείας. Τον Όμηρο όπως και τους θεούς τους σφάζει με το γάντι, τον μεν Όμηρο λέει είναι ωραίος αλλά δεν θα το επιτρέψουμε στην πολιτεία μας στους δε θεούς θ κάνουμε τις θυσίες να τελειώνουμε αλλά πάλι για τέτοια θέματα ήπιε το κώνειο.

      Δεν ξέρω αν είμαστε δυτικοί, το γεγονός είναι ότι η Γραικία είναι μια πλήρως δυτικοποιημένη κομμουνιστο-φιλελέ χώρα και πρέπει να λάβεις υπόψιν την λειτουργικότητα των θέσεών σου εφόσον προσπαθείς να πείσεις κόσμο. Εγώ απλά περίεγραψα τι γίνεται.

      Πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου το χριστιανικό ιερατείο από τον μέσο πιστό ή ημίπιστο.

      Μην μπερδεύεις μυστήρια και αλλά τέτοια με την θρησκεία του όχλου που ήταν για κλάματα. Τα μυστήρια ήταν για λίγους και επρόκειτο για υπερβατικές διαδικασίες που χρησιμοποιούσαν συμβολικά τις θρησκευτικές αντιλήψεις που κυριαρχούσαν και δεν ήταν μάλιστα ομογενείς.

      Ρίξε μια μάτια στην διαφορά των χθονίων λατρειών σε σχέση με τις Ολύμπειες και τι σφαγές έχουν πέσει για τέτοια ζητήματα.

      Τα μαντεία γενικά ήταν κάτι σαν τις μυστικές υπηρεσιες σήμερα και κατείχαν και διάφορες τεχνολογίες που δεν ήταν γνωστές στους όχλους. Γενικά ήταν αυτοκυβέρνητα κάτω από τον μανδύα του θρησκευτικού ασύλου. Το να μου λες ότι έπεισαν τους βαρβάρους δεν είναι επιχείρημα αλλά πάλι δώσε βάση στις δοσοληψίες που γινόντουσαν, πήγαινες και άφηνες λεφτά με την ελπίδα να σου πουν όσα περισσότερα ξέρανε.

      Όταν ο Ικτίνος πάει σε μουσουλμανική ομήγυρη να βρίσει τον Μωάμεθ και την μάνα του όπως έκανε με την Μαρία του Τζοσουα τότε θα τον παραδεχτώ αν και δεν θα ζει πλέον.

      Delete
  5. Άσχετο με το θέμα, αλλά δείτε σαπίλα στους βαρβάρους που πιστεύουν στους Θεούς.
    https://www.reddit.com/r/Hellenism/comments/gn9gcw/queer_lgbtq_hellenistics/
    Μάλιστα σε άλλα νήματα κατηγορούν τους εν Ελλάδι Έλληνες. Αυτοί είναι πιο ραγιάδες απ' τους ραγιάδες. Αμφιβάλλω αν έχουν ανοίξει βιβλίο της Ελληνικής γραμματείας στην ζωή τους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έπιασες μεγάλο θέμα τώρα. Ως προς τους αρχαιόθρησκους-δωδεκαθεϊστες-κλπ ισχύει ότι οι μισοί είναι απλά βλάκες ενώ οι άλλοι μισοί καποιου είδους νεοταξίτες πρακτορες. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα του φύλου στην παράδοση της αρχαιότητας διάβασε Ιούλιο Έβολα το Μεταφυσική του Φύλου.

      Delete
    2. Οι Ελληνοθρησκοι "βλακες-πρακτορες της Νεας Ταξης" μαλιστα.Μονο που την Νεα Ταξη την εφεραν χριστιανοι κυβερνωντες στην Ελλαδα και οχι οι Εθνικοι φιλαρακο....

      Delete
    3. Ναι, σε γενικές γραμμές είναι κάπως έτσι. Ίσως το βλάκες δεν το εξήγησα αρκετά.

      Αν προσέξεις τι γίνεται τα τελευταία χρόνια θα δεις ότι ξεφυτρώνουν παντού "μειονότητες" που υποσκάπτουν τα εθνικά κράτη που είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία 200 χρόνια και μάλιστα φταίει συγκεκριμένα ο "κακός λευκός άντρας".

      Σε αυτό το πλαίσιο εμφανίζονται διάφορες οργανώσεις που οι ηγήτορες το παίζουν αρχαιόθρησκοι και μαζεύουν κάποιο κόσμο περνώντας την ιδέα ότι είναι μειονότητες που διεκδικούν δικαιώματα όπως "άλλες μειονότητες".

      Αυτός είναι ο λόγος που οι αρχαιόθρησκοι ηγήτορες είναι χλιαροί με το θέμα του Ισλάμ και πολλές φορές συμπορεύονται με τους LGBT βασίζοντας μάλιστα την προπαγάνδα τους σε πολύ κακές ερμηνείες της αρχαίας παραδόσεως και γι'αυτό συνέστησα και το βιβλίο.

      Delete
    4. Για εξηγησε το μου λοιπον.Οι Ελληνες Εθνικοι οφειλουν να υπαρχουν μεσα σε ενα ελληνικο (πραγματικα εθνικο) κρατος.Δεν ειναι ξενοφερτη παραδοση αλλα γηγενης!Τωρα αναμεσα στους εθνικους ναι πολυ πιθανον να υπαρχουν και αγυρτες οι οποιοι καταδικαζονται απο τους Εθνικους τους οριτζιναλ (βλεπε υποθεση Σωρρα που τον κατακεραυνωσε το ΥΣΣΕ λογω καπηλειας/χλευασμου των Ελληνων Θεων).Οι Ελληνες Εθνικοι δεν αναγνωριζουν γαμους LGBT διοτι εχουν υποστηριξει ειναι κατα της ιδιας της Φυσης και της Αρμονιας τετοιες συζευξεις.Να ενημερωνεσαι καλυτερα στο μελλον λοιπον.

      Delete
  6. Ιφικρατη να υποθεσω οτι κατηγορεις για "απαθεια" σε αυτο το αρθρο το Υπατο Συμβουλιο Ελληνων Εθνικων και την ολη σταση του Βλασση Ρασσια;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάποτε είχα ρωτήσει το ΥΣΕΕ γιατί δεν λένε τίποτα για το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο που είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων, είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και άρα αφορολόγητο και μάλιστα εισπράττει φόρους από Εβραίους και τα στέλνει στο Ισραήλ. Η απάντηση ήταν ότι δεν το ξέρανε το θέμα αλλά θα το ψάχνανε. Δηλαδή μαγκιές με τους Εβραίους δεν έχει.

      Delete
    2. Γιατι υποχρεωμενοι ειναι να ξερουν ως θρησκευτικη μειονοτητα τι παιζει με μια αλλη;Εγω ως Εθνικος το καταδικαζω αυτο με το ΚΙΣ αλλα ως ΥΣΕΕ λογικο ειναι να θελει να αγωνιστει για τα δικα του δικαιωματα μεσα σε αυτην την πατρωα γη και οχι να ενδιαφερεται τι παιζει με μια ξενη θρησκεια.

      Delete
    3. Αυτο απο που προκυπτει ρε μεγαλε;Το οτι δεν θελουν να δωσουν δικαιωματα οι Εθνικοι ως συλλογικοτητες για να μην χαρακτηριστουν "ρατσιστες/ναζιστες" αυτο τους καθιστα ενοχους οτι ειναι υποπτοι;Ξεκαβαλα λιγακι...Αλλωστε εχει να κανει με θρησκευτικα πραγματα και οχι πολιτικα τα οποια εχεις θιξει.

      Delete
    4. Το λέω επειδή με τους χριστιανούς το παίζουν μαμάω και δέρνω σαν τον Ικτίνο ενώ με όλους τους άλλους στέκονται κλαρίνο όπως υποδεικνύει ο Σόρος. Εν τω μεταξύ το ΚΙΣ είναι αυτό που κυβερνάει την Ελλάδα και χαράζει πολιτικές, αν πει κάτι το ΚΙΣ θα το μεταφέρει ο Κουβέλης στην Βουλή και οι άλλοι θα το κάνουν αλλά αυτό δεν απασχολεί τους "εθνικούς", ασχολούνται με την εκκλησία που είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και πληρώνει φόρους, οι εβραίοι αντίθετα είναι κράτος οι ίδιοι. Οπότε οι "εθνικοί" είναι βλάκες ή πρακτορες;;;

      Delete
    5. To YSSE κοιταει να δικαιωθει ως αυτοχθωνη παραδοση σε ενα υποτιθεμενο "ελληνικο" κρατος.Τα περι ΚΙΣ ειναι θεματα που μπορει να βγαλει ως συμπερασματα καθε εθνικος ως ατομικη προσωπικοτητα και οχι το ιδιο το Υπατο Συμβουλιο των Ελληνων.Κοιταμε πρωτα να αναγνωριστουμε ως επισημη θρησκεια στην γη που επρεπε να ημασταν πιο αναγνωρισμενοι και απο τους Χριστιανους.Αληθεια οι Χριστιανοι Μητροπολιτες σου τι λενε για το ΚΙΣ;Γιατι ολοι τους σχεδον δηλωνουν κατα του αντισημιτισμου-αντισιωνισμου;Οι Εβραιοι βριζουν τους Ελληνες που ηταν Εθνικοι εξαιτιας του Αντιοχου,εσει λες οι Εθνικοι να εχουν θετικη ματια για το ΚΙΣ;

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete