Saturday, May 30, 2020

Έχουν δίκιο οι εξεγερμένοι της Μιννεσότα



Η φυλετική εξέργεση που ξέσπασε στην Μιννεσότα των ΗΠΑ επεκτείνεται και σε άλλες πολιτείες. Οι εθνοφυλετικές και εθνοπολιτισμικές συγκρούσεις είναι συχνό φαινόμενο στην Δύση, ειδικώς σε χώρες όπως η Γαλλία και οι ΗΠΑ.

Oι ταυτοτικές συγκρούσεις είναι απολύτως φυσιολογικές και καλοδεχούμενες, ειδικώς στις ΗΠΑ. Μακάρι να ενταθούν και στην Ευρώπη. Aποτελούν μόνιμη κατάσταση σε πολλά μέρη του κόσμου, μετά την κατάρρευση του διπολικού κόσμου στις αρχές της δεκαετίας του "1990".

Στην Γαλλία οι φυλετικές και θρησκευτικές συγκρούσεις αποτελούν καθημερινή και φυσιολογική πιά κατάσταση, ασχέτως αν το γαλλικό καθεστώς το αρνείται, και μιλά για προβλήματα εξ αιτίας της φτώχειας.

Ο κατακερματισμός των μεγάλων ηγεμονικών κρατών της Δύσεως και της Ανατολής είναι προς το συμφέρον του Ελληνισμού.

Για να αναδειχθεί μία Ελληνική ηγεμονία, οι πολιτικές που υποστηρίζουμε για τον Ελληνισμό, δεν πρέπει να ισχύουν για τους ανταγωνιστές και εχθρούς.

Όσο οι ΗΠΑ και τα μεγάλα κράτη της Ευρώπης διατηρούν την ισχύ τους, τόσο η Ελλάδα θα είναι καταδικασμένη σε ρόλο πολιτικού κομπάρσου. Ο,τιδήποτε είναι καλό για μας, είναι κακό για αυτούς, και τανάπαλιν.

Δεν πρέπει να αφήνουμε τον συναισθηματισμό να καθορίζει τις στρατηγικές μας επιλογές. Κάθε εσωτερική σύγκρουση στα εδάφη των καταπιεστών μας, είναι αναγκαία και απαραίτητη για την επιβίωση του Ελληνισμού.

Το καλύτερο σενάριο για τις ΗΠΑ θα είναι να αποσχιστούν οι ισπανόφωνες πολιτείες του Νότου, η Καλιφόρνια και το Τέξας να ανεξαρτητοποιηθούν ως "έθνη"-κράτη, και οι υπόλοιπες πολιτείες να διασπαστούν σε 4-5 ξεχωριστές και ανταγωνιστικές κρατικές οντότητες, ώστε να πάψουν οι ΗΠΑ να διαφεντεύουν και να καταστρέφουν την ανθρωπότητα.

5 comments:

  1. Αν και η αθέατη κυβέρνηση είναι πολύ πιο βαθιά από τα επιφανειακά γεγονότα δεν είναι απίθανο οι ΗΠΑ να σταματήσουν να υπάρχουν μέσα σε μια νύχτα. Είναι σαν την οικονομία που μέχρι το 2006 το μυαλό του μέσου ραγιά δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα κατέρρεε και θα τελειώνανε οι πιστωτικές κάρτες και τα δάνεια.

    ReplyDelete
  2. Γιώργος Σόρος. Θα καταστρέψω τις Ηνωμένες Πολιτείες .
    Θα καταστρέψω τις Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδοτώντας Μαύρες ομάδες μίσους. Θα τους βάλουμε σε μια ψυχική παγίδα και θα τους κάνουμε να κατηγορούν τους λευκούς. Η Μαύρη κοινότητα είναι η ευκολότερη στην χειραγώγηση
    http://ermionh.blogspot.com/2020/05/blog-post_80.html

    ReplyDelete
  3. Αν γίνει το ίδιο στην Γραικία με λαθρομετανάστες το κράτος θα καταληφθεί από το ισλάμ μέσα σε λίγες ώρες, ένα πετυχημένο ισλαμικό 1944. Μακάρι να γίνει αυτό, καλύτερα ισλάμ παρά τρανσέξουαλ παιδάκια.

    ReplyDelete
  4. Ο ΠΟΥ τα διοργάνωσε όλα αυτά επειδή του έκοψε τη χρηματοδότηση ο Τραμπ. Κάτι ήξερε ο Κούλης και υποτάχτηκε στις επιταγές του.

    ReplyDelete