Saturday, May 9, 2020

Η Ελλάς πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις επεκτατικές βλέψεις της Ιταλίας στην Μεσόγειο



Σε πλήρη αντίθεση με διαφόρους ελληνόφωνους ευρωπαϊστές, εθνικιστές, εθνικίζοντες, φασίστες, λευκούς φυλετιστές, κ.α., που υποστηρίζουν μία οριζόντια εξωτερική πολιτική με βάση την ευρωκεντρική ιδεολογία τους, και οι οποίοι θεωρούν τους Ιταλούς εθνικιστές ως συμμάχους, υποστηρίζω την σταδιακή ένωση της Ελλάδος με την Κάτω "Ιταλία".

Όμοιες αντιλήψεις έχουν και οι διάφοροι ελληνόφωνοι αριστερο-δεξιοί σοσιαλφιλελεύθεροι. Αναλόγως ποιός κυβερνά στην Ιταλία, τον βλέπουν ως σύμμαχο αν ανήκει, ή ως εχθρό αν δεν ανήκει στην δική τους ιδεολογία.

Ως Έλληνες πρέπει να βλέπουμε εχθρούς και στα 4 σημεία του ορίζοντος, όπου υπάρχουν υπόδουλα ελληνικά εδάφη και πληθυσμοί. Ασχέτως της ιδεολογίας των εχθρών μας.

Φυσικά αυτό προϋποθέτει τελείως διαφορετικό καθεστώς στην Ελλάδα, σταδιακή απόσχιση της Σικελίας και του Νότου από την Βόρειο Ιταλία, και μακροχρόνια σύγκρουση της Ελλάδος με όσους Ιταλούς εθνικιστές επιμένουν να κυριαρχούν στην υπόδουλη λατινόφωνη Μεγάλη Ελλάδα (Magna Graecia). 

Για την ακρίβεια προϋποθέτει την ανοικοδόμηση ενός νέου Ελληνικού έθνους, και ενός νέου Ελληνικού κράτους, ουδεμίαν σχέσιν έχον με το ρωμέικο μισελληνικό ψευδοκράτος. 

Κάθε αποσχιστική κίνηση του Νότου πρέπει να βρίσκει ευήκοα ώτα στην Ελλαδα, και πρακτική βοήθεια.



Κάθε ενωτική, εθνικιστική, ομοσπονδιακή φωνή της Ιταλίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με εχθρότητα από την Ελλάδα.

Για μία Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα.
Για μία μικρή, κατακερματισμένη, και αδύναμη Ιταλία.

Όποιος Έλλην επιτρέπει στην Ιταλία να ελέγχει την Σικελία, και τις Νότιες επαρχίες, είναι συνυπεύθυνος για τα δεινά που υπέστημεν από την ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Και για όσα υποστούμε στο μέλλον, αν επικρατήσει στην Ιταλία ένα μεγαλοϊδεατικό κίνημα, το οποίο θα αποσκοπεί να ξανα-μετατρέψει την Ελλάδα σε επαρχία της Ιταλίας.

To φασιστικό κίνημα του Μουσολίνι προσπάθησε να αναβιώσει την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ξεκινώντας επεκτατικούς πολέμους. Η Μεσόγειος πάντα αποτελούσε στρατηγικό στόχο των ρωμαίων κατακτητών.

Όταν σε λίγο καιρό διαλυθεί η ΕΕ, θα αναζωπυρωθούν οι εθνικές βλέψεις σε καίρια γεωστρατηγικά σημεία. Ο αλυτρωτισμός θα επανέλθει στην ημερήσια διάταξη όλων των κρατών. Ήδη έχει επανέλθει σε αρκετά σημεία της Μεσογείου, αλλά ακόμη συγκρατείται λόγω ΕΕ.

Η Ελλάς πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις επεκτατικές βλέψεις της Ιταλίας και της Γαλλίας στην Μεσόγειο, καθώς και άλλων αντιπάλων, όπως η νεοθωμανική Τουρκία, και το σαλαφιστικό Ισλάμ.

Σε κάποια χρόνια θα εμφανιστεί και η Κίνα στην Μεσόγειο ως δύναμη που θα αντικαταστήσει τις ΗΠΑ σε συνδυασμό με μία σινο-κεντρική συμμαχία.

Για όλα τα σύνθετα γεωπολιτικά προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, δεν υπάρχει περιθώριο για μία μικρή και αδύναμη Ελλάδα, μέσα στην Ευρώπη.

Χρειαζόμαστε έναν ανεξάρτητο, ισχυρό, μεγάλο, επεκτατικό, επαναστατικό Ελληνισμό, δια του οποίου θα αντιμετωπίσουμε τις πολλαπλές υβριδικές προκλήσεις στον χώρο της Μεσογείου, από τις Ηράκλειες Στήλες μέχρι τον Εύξεινο Πόντο.

Για να αποκτήσουμε ισχύ, πρέπει να εθιστούμε ως Λαός σε ιδεολογίες και πολιτικές ισχύος, τσακίζοντας συγχρόνως κάθε τοξικό ιδεολόγημα εξαρτήσεως, υποταγής, εθνομηδενισμού, ξενομανίας, επιμειξίας, αλτρουϊσμού.

.................................................................................................................................................






A dream, a geopolitical vision: return to being masters of our destiny, honoring the past, looking to the future, living the present.

I thought of this symbol to represent us, let's start from the motto:
I love you!
"Proud wolves fight for freedom"

It's obsca language. The language spoken by the Samnites which, according to some studies, is the semantic root of Neapolitan.

This motto was used by the Samnite military elite group of Legio Linteada. The symbol representing sun, natural cycles, solstice and equinox, are the hinges of an ancient history, which returns to the present in a vision of man as part of nature and cosmic order, instead of a pretentious master of the world and elements. This ancient motto, which was used by Legio Linteada in the Sannitic wars against Rome, was later adopted by the Brigands when, from 1861 to 1870, they launched at the assault of the Piedmontese invaders.

Hirpus harp Thae kyui!

6 comments:

  1. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κράτος με αυτό το όνομα κοντά στην Ιταλία. Ποιοι κατοικούν εκεί; Είναι στην Βόρεια Αφρική ή στην Μέση Ανατολή;

    ReplyDelete
  2. Φαντάσου ποσά "αποσχιστικά κινήματα" θα υποστηρίξει ο εχθρός στην Ελλαδία και μάλιστα με 8.000.000 λαθραίους ισλαμιστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με χιλιάδες τρόπους. Προς το παρόν απομυζούν το κράτος και δολοφονούν τους γηγενείς που είναι αντιρατσιστές και αντιφασίστες.

    ReplyDelete
  3. http://www.iphicratisamyras.com/2017/12/imperium.html

    ReplyDelete
  4. http://www.iphicratisamyras.com/2016/05/blog-post_12.html

    ReplyDelete
  5. http://www.iphicratisamyras.com/2017/12/blog-post_31.html

    ReplyDelete
  6. http://www.ieraks.org/2017/10/blog-post_5.html

    ReplyDelete