Tuesday, May 19, 2020

Ο Ελληνισμός χρωστά μία γενοκτονία στους γενοκτόνους του



Αυτή την μέρα, 19η Μαΐου, κάποιοι μοιρολογούν, άλλοι θεωρούν ότι είναι μία μέρα μνήμης σαν να κοιτούν μία παλαιά φωτογραφία. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να συνταχθούμε μαζί τους. Δεν είναι Έλληνες στο πνεύμα και στο ήθος. 

Όποιος δεν απαιτεί εκδίκηση είναι νεκρός. Όποιος αρνείται τους εθνικο-απελευθερωτικούς αγώνες είναι μισέλλην. Όποιος προπαγανδίζει την συνύπαρξη είναι εχθρός.      

Οι ραγιάδες δεν είναι άνθρωποι, ούτε Έλληνες. Είναι υποζύγια. 

Όσο προσκυνούν την παναγία σουμελά, όσο προσκυνούν την καταραμένη ρωμιοσύνη, όσο ταυτίζονται με το μισελληνικό ρωμέικο ψευδοκράτος, όσο εκμαυλίζονται από την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, λησμονώντας και απεμπολώντας την Ελληνική Παράδοση, τόσο θα υφίστανται νέες γενοκτονίες και νέους εξευτελισμούς. 

Είναι κωμικοτραγικό να θεωρούν οι δούλοι μίας μισελληνικής ιδεολογίας ότι αξίζουν δικαίωση. 

Εδώ και 200 χρόνια, απ' όταν ιδρύθηκε το ψευδοκράτος της ρωμιοσύνης αλληθωρίζει μεταξύ βυζαντίου, δύσεως, φιλελευθερισμού, ορθοδοξίας, σοσιαλισμού, και ενίοτε, Αρχαίας Ελλάδος.  

Αποτέλεσμα: ενώ απελευθερώθηκαν κάποιοι Ελληνικοί πληθυσμοί από την οθωμανική αυτοκρατορία, ταυτοχρόνως χάθηκαν εκατομμύρια Ελλήνων σε Δύση και Ανατολή, Βορρά και Νότο, διότι παρέμειναν εκτός συνόρων του ρωμέικου ψευδοκράτους. Αφανίστηκαν από την ιστορία του Ελληνισμού είτε επειδή αφομοιώθηκαν σε ξένους λαούς και πολιτισμούς, είτε επειδή σφαγιάστηκαν.  

Ο Ελληνισμός δεν θα επιβιώσει κάτω από την σκέπη του ιουδαιοχριστιανισμού. Ούτε κάτω από την σκέπη του εθνοκτόνου ευρωπαϊσμού. 

Ο Ελληνισμός, αφού συγκροτηθεί σε ανεξάρτητο έθνος, με πολλά κράτη ανά τον κόσμο, και τελείως ανεξάρτητος από το ψευδοκράτος και το ψευδο-έθνος των ρωμιών, οφείλει να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς του με την Ιστορία. Χρωστά μία γενοκτονία στους γενοκτόνους του.

Δεν είναι καιρός για εθνικά μοιρολόγια και ανώδυνες εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης. Είναι καιρός για την αποκατάσταση της Μεγάλης Ελλάδος και την ενεργοποίηση του ριζοσπαστικού, επαναστατικού, εμπόλεμου Ελληνισμού.

8 comments:

  1. Στις δημοκρατίες είναι αποδεκτό μόνο να σε σκοτώνουν, όχι να σκοτώνεις. Αυτό εφαρμόζεται με λαθραίους, Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βούλγαρους και άλλους.

    ReplyDelete
  2. Θυμάμαι που τα σκεφτόμουν όλα αυτά που γράφεις το 2000 που είχα μπει στο ΕΚΠΑ(Ελλαδικό Κομμουνιστικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στην καλύτερη περίπτωση να άκουγα ότι αυτά είναι ανεδαφικά, τώρα πια τα πράγματα έχουν αλλάξει, είμαστε Ευρώπη και τέτοια έως ότι είμαι επικίνδυνος, φασίστας και ναζί αν και εκείνη την εποχή το ΚαΚαΕ έλεγε ακόμα ότι οι λαθρομετανάστες ρίχνουν τους μισθούς και είναι μοχλός των καπιταλιστών για να συντρίψουν τον αγώνα των εργατών. Και όντως για κάποια χρόνια μέχρι το 2006 είχα πεισθεί ότι πρέπει να τα σκέφτομαι μόνο ρομαντικά αυτά. Μετά από το 2008 αρχίσαμε να μπαίνουμε στην "αντιφασιστική" υστερία των ΜΚΟ, ακόμα τότε οι κοιλιές ήταν γεμάτες και ο κόσμος έβλεπε συμπαθητικά τους "δύσμοιρους" ισλαμοφονιάδες. Στον ´Αγιο Παντελεήμονα οι κάτοικοι ταΐζανε τους "δύσμοιρους" Αφγανούς που πουλάγανε πρέζα και μαχαιρώνανε. Ο Evola και ο Spengler επιβεβαιώθηκαν με ανατριχιαστική ακρίβεια ενώ η νεοταξίτικη wikipedia ακόμα παρουσιάζει αυτήν την οπτική γωνία ως πεσσιμιστική και αβάσιμη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μια διόρθωση σε όλα αυτά. Επειδή γεννήθηκα, το 1993 και μεγάλωσα στον Άγιο Παντελεήμονα και ακόμα μένω εκεί, πότε δε ταΐσαμε κανέναν Αφγανό. Όντως όλοι αυτοί είχανε συμμορίες και πουλούσαν ναρκωτικά και σφαζανε κόσμο αλλά δε τους ταΐσαμε κιόλας. Μια από τις ομορφότερες γειτονιές τη μετατρεψανε σε γκέτο μέσα σε λίγα λόγια. Μας εγκατέλειψαν όλες οι κυβερνήσεις και δυστυχώς οι λίγοι Έλληνες που έχουν μείνει εκεί μας θεωρούν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Δυστυχώς πολλοί Έλληνες εγκατέλειψαν την περιοχή με όλα όσα συνέβαιναν αυτά τα χρόνια. Αλλά όχι και να λες ότι ταΐζαμε ναρκωτέμπορες, νταβατζήδες, και μαχαιροβγαλτες. Μη διαδίδεις ψέματα. Παραλιγο να σκοτώσουν όλη μου την οικογένεια οι λαθραιοι. Και όχι μόνο τη δική μου.

      Delete
    2. Δεν είπα ακριβώς αυτό. Όποιος εμφανιζόταν τον ταΐζατε ειδικά αν είχε παιδιά. Όποτε βλέπαμε να παίζουν παιδάκια στην παιδική χαρά 3 την νύχτα σαν κάλυψη την ωρα που γινόταν το εμπόριο. Αν κάποιος τόλμαγε να πει κάτι του λέγανε ότι είναι δύσμοιροι. Όταν καταλάβατε ποιους ταΐζατε ήταν αργά πια. Σας εγκατέλειψε η δημοκρατία που πιστεύατε οι περισσότεροι όποτε εξαλειφθήκατε από φυσική επιλογή και αυτό δεν με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια.

      Delete
    3. Όλα αυτά που λες είναι προϊόν της φαντασίας σου. Κανέναν δεν ταΐσαμε και μάλιστα ήμασταν οι πρώτοι που είδαμε που πάει το όλο πράγμα με τη μεταναστευτικη πολιτική της χώρας. Ακριβώς μας εγκατέλειψαν όλες οι ανθελληνικες κυβερνήσεις όπως και τυποι σαν του λογου σου και απόδειξη είναι τα όσα λες για την περιοχή μας. Από τη μια θέλετε να διώξετε τους λαθραιους και από την άλλη δηλώνετε αδιάφοροι και ανενοχλητοι για τις περιοχές που είναι γεμάτες με λαθραιους και για όσους Έλληνες ζουν εκεί.
      Όταν ακούς την αρκούδα στου γείτονα την αυλή, καρτέρα τη και στη δική σου.
      Ετσι είστε όλοι οι Έλληνες. Κάνετε τους επαναστάτες πίσω από το πληκτρολόγιο και ταυτόχρονα εκχυδαΐζετε όσους βιώνουν το πρόβλημα από πρώτο χέρι. Τα λες αυτά γιατί μάλλον δεν έχεις διαπληκτιστει ποτέ με Αφγανους, Αλβανούς δεν απειλήθηκε ποτέ η δική σου ζωή ή η ζωή της οικογένειας σου. Εγώ όμως έχω αναγκαστει πολλές φορές να πάρω το νόμο στα χέρια μου και σαν Έλληνας βόρειοηπειρώτης ξέρω πολύ καλά τι θα πει αυτό.
      Βλέπεις έχω καταγωγή από Δεροπολη, Σμύρνη, Κύπρο, Αλεξάνδρεια, κυλάει ο ελληνισμός στις φλέβες μου και ξέρω τι θα πει να σε προδίδει η Ελλάδα όπως έκανε με τη Βόρεια Ηπειρο και με τόσες άλλες αλυτρωτες πατρίδες. Λυπάμαι αλλά δε θα ανεχτώ τη τελευταία σου φράση θα έπρεπε να σε ενοχλεί και μάλιστα αρκετά.
      Αλλά τι να περιμένω από εσένα. Αλβανούς και τουρκοσπορους μας λέγατε όταν ήρθαμε στην μητέρα Ελλάδα για πρώτη φορά. Εμείς όμως κουβαλαγαμε τον ελληνισμό μέσα μας. Και αν υπάρχει κάτι που μάθαμε είναι να αγαπάμε τους Έλληνες και να είμαστε στο πλευρό τους σε ώρα ανάγκης

      Delete
    4. Αστο μη μιλάς καθόλου. Αν δεν είσαι από τη περιοχή δεν έχεις ιδέα τι προδοσία έχει παιχτεί. Ήταν σχέδιο των κυβερνήσεων από το 2000 να γκετοποιηθεί το κέντρο της Αθήνας και ήμασταν οι πρώτοι που το γνωρίζαμε αυτό. Τα λέγαμε στους υπόλοιπους Έλληνες και μας αποκαλούσαν φασίστες και συνωμοσιολόγους. Αλλά είχανε την βολεψη τους βλέπεις και δεν τους ενδιέφερε. Μόνο όσοι ζούσαν εκτός της περιοχής μας κάνανε τους φιλανθρώπους και τους αποκαλούσαν δυσμοιρους. Δε φαντάζεσαι πόσοι ξένοι πράκτορες, χαφιεδες και ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στη περιοχή από το 2000.

      Delete
    5. Και κάτι τελευταίο. Αυτοί που πουλαγανε πρέζα έβγαζαν μαχαιρια, πιστόλια και σκότωναν κόσμο. Ακριβώς κάτω από τη πολυκατοικία μου κάθε βράδυ γινόντουσαν πόλεμοι μεταξύ συμμοριών. Μπαίνανε μέσα σε πολυκατοικιες για να γλιτώσουν και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα γιατί μαντεψε τους έκανε πλάτες. Αντί γι αυτό δέρνανε τους Έλληνες και κάνανε προληπτικούς/δειγματοληπτικους ελέγχους σε απλούς πολίτες. Δε βάζανε παιδάκια όπως λες για κάλυψη. Πρόσφατα η πλατεία Κυψέλης και Αγίου Γεωργίου έγινε στέκι αναρχικών. Στη Φωκίωνος Νέγρη άνοιξε Δημοτική Αγορά που είναι η χαρά των ΜΚΟ. Θα μας πεις λοιπόν πως τους ταΐσαμε κιόλας; Και στο τέλος ότι δε σε νοιάζει; Ντροπή σου να είσαι Έλληνας και να λες τέτοια πράγματα

      Delete
  3. Σωστός. Οι πρόγονοί μου ζούσαν στην κατεχόμενη Θράκη.

    ReplyDelete