Thursday, May 21, 2020

Οι ευρωραγιάδες δεν ανησυχούν για την πλήρη προσάρτηση της Χώρας στον γαλλο-γερμανικό άξονα



Αρκετοί ελληνόφωνοι πολίτες, ανησυχούν για τον τουρκικό επεκτατισμό. Μήπως χαθούν 2-3 νησιά. Παραδόξως δεν τους απασχολεί ότι ολόκληρη η χώρα έχει μετατραπεί σε γαλλο-γερμανικό προτεκτοράτο.

Δεν τους απασχολεί ότι όλη η χώρα έχει προσαρτηθεί στην ΕΕ, και ότι με απύθμενο θράσος οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές δηλώνουν ότι τα ελληνικά σύνορα είναι ευρωπαϊκά.

Τέτοια ακούει η τουρκική ηγεσία και σου λέει, αφού τα σύνορά σας είναι ευρωπαϊκά, τα σύνορα κάποιων νησιών σας θα γίνουν τουρκικά. Πού είναι το πρόβλημα; Αφού έτσι και αλλιώς εκχωρήσατε όλη την Ελλάδα στην Ευρώπη, δώστε κάτι και σε μας, μην τσιγκουνεύεστε.

Σήμερα πληρώνουμε την εθνοκτόνο τακτική των ηλιθίων πολιτικών του 19ου χριστιανικού αιώνος, όταν προσπαθούσαν να γίνουν ένα "φυσιολογικό" εξευρωπαϊσμένο κράτος, ήτοι να υποταχθούν και να αφομοιωθούν στην Ευρώπη. Από τότε ακολουθούσαν αυτήν την γελοία γραμμή, προκειμένου να προστατεύσει η Ευρώπη την Ελλάδα.

200 χρόνια φιλοευρωπαϊκού ραγιαδισμού και εθνικών καταστροφών, δεν έγιναν μάθημα στους ευρωραγιάδες.

Το να φωνασκεί ένας σύγχρονος ραγιάς κατά της τουρκικής επιθετικότητος και ταυτοχρόνως να εκχωρεί όλα τα κυριαρχικά του δικαιώματα στην Ευρώπη, αναμένων ως αντάλλαγμα την προστασία του από την Τουρκία, αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνοι για το Έθνος είναι οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές.

1 comment:

  1. Ευρω-γκέυ φιλελέ κομμουνισμός και ας τρώγωμεν πέτρες.

    ReplyDelete