Wednesday, May 13, 2020

Ο ΠΟΥ προκειμένου να πουλήσει εμβόλια, αρνείται την ύπαρξη φυσικής ανοσίας στην ανθρωπότητα



Ο ΠΟΥ αποδεικνύεται καθημερινώς μία τρομοκρατική και εγκληματική οργάνωση.

Με απύθμενο θράσος οι εκπρόσωποί του δηλώνουν ότι δεν υφίσταται η έννοια της φυσικής ανοσίας.

Η ανοσία της αγέλης, είναι πολύ επικίνδυνη ως σκέψη, μας λένε. Δεν αποτελεί ούτε προληπτική ούτε θεραπευτική στρατηγική. Το μόνο που υπάρχει, είναι η τεχνητή ανοσία διά των εμβολίων, δήλωσαν οι εκπρόσωποί του.

Τόσους αιώνες η ανθρωπότητα ανέπτυξε φυσική ανοσία σε χιλιάδες παθογόνους μικρο-οργανισμούς. Όλοι μας στα παιδικά μας χρόνια περάσαμε παιδικές ασθένειες, τις οποίες δεν ξανασυναντήσαμε στην ζωή μας. Και έρχεται τώρα μία συμμορία "ειδικών", και δηλώνει ανερυθρίαστα ότι δεν υφίσταται φυσική ανοσία.

Ακόμη θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και ασθένησα από παρωτίδιδα (μαγουλάδες). Ευτυχώς τότε δεν υπήρχε εμβόλιο, και πέρασα την ασθένεια όπως τα περισσότερα παιδιά. Στο κρεβάτι, χωρίς καμμία ειδική θεραπεία. Φρόντισε ο οργανισμός να αναπτύξει φυσική ανοσία. Ανέπτυξα δια βίου ανοσία.

Εν τούτοις σήμερα, οι ανόητες κυβερνήσεις περιλαμβάνουν στο πρόγραμμα εμβολιασμών την παρωτίδιδα. Ωστόσο υπάρχουν αμόρφωτοι γονείς που εμπιστεύονται τους τσαρλατάνους του ΠΟΥ οι οποίοι λειτουργούν ως πλανόδιοι πωλητές εμβολίων, και δηλητηριάζουν τα παιδιά τους με τοξικές ενέσεις, προξενώντας πολλαπλές και αγνώστου σοβαρότητος συνέπειες στο ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Το τραγικό είναι ότι οι τσαρλατάνοι εμβολιαστές στηρίζονται στην αμνησία της μάζης. Γι' αυτό δηλώνουν με θράσος ότι τάχα ο διαδεδομένος εμβολιασμός, μείωσε την συχνότητα εμφανίσεως της παρωτίτιδος.

Και το έγκλημα καθοσιώσεως: Όσοι πληθυσμοί υφίσταται γενικευμένο εμβολιασμό σε μικρή ηλικία, εμφανίζουν την παρωτίτιδα στις αρχές της τρίτης δεκαετίας της ζωής τους.

Αν είχα υποστεί παιδικό εμβολιασμό με τα δηλητήρια του ΠΟΥ, θα είχα μεγάλη πιθανότητα να αρρωστήσω από παρωτίτιδα σε ηλικία 30 ετών. Ενδεχομένως με σοβαρότατες επιπλοκές. Και επειδή τα εμβόλια δεν παρέχουν ισόβια ανοσία, θα νοσούσα κατ' επανάληψιν.

Αντί να αφήσουμε την Φύση και τον οργανισμό μας να συνεργαστούν, επιτρέπουμε σε εγκληματίες να μετατρέπουν σε πειραματόζωα τις νέες γενεές Ελλήνων.

3 comments:

  1. Στην παρωτίτιδα εμφανίζονται σοβαρές επιπλοκές όπως:
    • Ορχίτιδα κατά την εφηβεία. Χαρακτηρίζεται από πρήξιμο όρχεων, κατάσταση που σπανίως οδηγεί σε στειρότητα.
    • Παγκρεατίτιδα. Χαρακτηρίζεται από φλεγμονή παγκρέατος, κοιλιακό πόνο, ναυτία και έμετο.
    • Φλεγμονή ωοθηκών ή μαστών κατά την εφηβεία. Η γονιμότητα σπάνια διαταράσσεται στην περίπτωση αυτή.
    • Εγκεφαλίτιδα ή μηνιγγίτιδα. Στην περίπτωση αυτή ο ιός προσβάλλει τις μήνιγγες ή τον εγκέφαλο και μπορεί να προκαλέσει μόνιμα νευρολογικά προβλήματα ή να απειλήσει τη ζωή.
    • Διαταραχές νεφρικής λειτουργίας (σπειραματονεφρίτιδα).
    • Απώλεια της ακοής.
    • Μυοκαρδίτιδα
    • Θυρεοειδίτιδα
    • Πνευμονία
    • Αρθρίτιδα
    • θρομβοκυτταροπενία.
    • Αποβολή κυήματος σε εγκύους.

    Οι ουρολόγοι ενός μεγάλου ιρλανδικού νοσοκομείου παρατήρησαν πρόσφατα μια ανησυχητική αύξηση του αριθμού των έφηβων και των νεαρών ανδρών που εμφάνισαν ορχίτιδα έπειτα από Παρωτίτιδα. Οι ιατροί ενθαρρύνουν τους συναδέλφους τους να εμβολιάσουν με το εμβόλιο της παρωτίτιδας όσα άτομα 15-24 ετών δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.
    Εκτιμάται πως το 40% των αρρένων που εμφανίζουν παρωτίτιδα (μαγουλάδες) μετά την εφηβεία υποφέρει από ορχίτιδα. Η ορχίτιδα, μάλιστα, έπειτα από παρωτίτιδα αγγίζει σήμερα τα όρια της επιδημίας.
    Σύμφωνα με τα ευρήματα μιας πρόσφατης ανασκόπησης, πάνω από το 50% των αρρένων που εμφανίζουν ορχίτιδα έπειτα από παρωτίτιδα θα παρουσιάσει ατροφία σε έναν ή και στους δύο όρχεις. Η στειρότητα είναι πολύ σπάνια, η υπογονιμότητα όμως μπορεί να εμφανιστεί στο 13% των ασθενών, ακόμα και αν το μέγεθος των όρχεων τους δεν έχει μειωθεί.
    Επιπλοκές μπορεί να περιλαμβάνουν μηνιγγίτιδα (15%), παγκρεατίτιδα (4%), μόνιμη κώφωση και φλεγμονή των όρχεων, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις οδηγεί σε στειρότητα.
    Από την εφηβεία και μετά, το 20 με 30% των ανδρών εκδηλώνουν ταυτόχρονα με την παρωτίτιδα, και ορχίτιδα. Η εκδήλωση της αρχίζει 1 εβδομάδα μετά την έναρξη της ασθένειας, με πρήξιμο και έντονους πόνους στους όρχεις, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο εμφάνισης στειρότητας.
    Στις γυναίκες, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει ωοθηκίτιδα (που δεν σχετίζεται με υπογονιμότητα) και εκδηλώνεται με πυρετό, ναυτία, πόνο στην κοιλιά ή και αποβολή, εάν η γυναίκα είναι έγκυος.
    Έχει διαπιστωθεί ότι μέχρι και 70% των κρουσμάτων συνδυάζεται με ιογενή προσβολή των μηνίγγων (άσηπτη μηνιγγίτιδα). Μια τέτοια μηνιγγίτιδα μπορεί να προκύψει στην Παρωτίτιδα ήδη 1 εβδομάδα πριν από την ορατή εκδήλωση της ασθένειας και να διαρκέσει μέχρι και 3 εβδομάδες μετά. Μια σπάνια επιπλοκή της παρωτίτιδας είναι η εμφάνιση βαρηκοΐας.
    Μετά το πέρας της μόλυνσης, το άτομο αποκτά δια βίου ανοσία. Η επαναμόλυνση είναι πιθανή, αλλά η λοίμωξη τείνει να είναι πολύ ήπια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όσοι είμαστε άνω των 50 ετών θυμόμαστε τις μανάδες μας να επιδιώκουν να αρρωστήσουμε από παρωτίτιδα σε μικρή ηλικία (από 5 έως 8 ετών) γιατί έχει ήπια συμπτώματα, (χωρίς τις παρενέργειες που αναφέρεις όταν είναι άνω των 15 ετών) και αποκτάς δια βίου ανοσία...

      Delete
  2. η Γραικία είναι σίγουρος αγοραστής εμβολίων και πιθανόν ο αριθμός των εμβολίων που θα αγοράσει να επιβεβαιώσει ότι είναι 8.000.000 οι λαθραίοι στην Ελλάδα όπως είχε προκύψει από άλλη έκθεση της βουλής που την εξαφάνισαν όταν άρχισε να φωνάζει ο Κασιδιάρης.

    ReplyDelete