Friday, May 8, 2020

Το προαποφασισμένο 5ο εθνοκτόνο μνημόνιο θα έχει ως δικαιολογία τον κορωνοϊό



Η επιλεκτική και υποκριτική ευαισθησία του κατοχικού καθεστώτος για μερικές δεκάδες συνανθρώπων που κατέληξαν από κορωνοϊό, αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως.

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα πεθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από καρδιακές παθήσεις, από εγκεφαλικό, από καρκίνο, από λοιμώξεις του αναπνευστικού, από τροχαία δυστυχήματα.

Αν συνυπολογίσουμε τον αριθμό εκτρώσεων, και τους πολίτες που αυτοκτόνησαν λόγω μνημονίων, τα νούμερα δεν συγκρίνονται με τους 150 νεκρούς από covid-19.

Εν τούτοις ουδέποτε υπήρξε αντίστοιχο ενδιαφέρον από το κατοχικό καθεστώς για άλλες αιτίες θανάτου.

Αν συνεκτιμηθεί ο αριθμός των νεκρών εξ αιτίας της μαζικής καραντίνας, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα στην πρόσφατη ιστορία της Ελλάδος.

Η δόλια διαχείριση της "πανδημίας" του κορωνοϊού θα αποτελέσει την επίσημη δικαιολογία για το 5ο εθνοκτόνο μνημόνιο που θα συνυπογραφεί οσονούπω.

Τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του ΠΟΥ και οι αγιογράφοι του τσαρλατάνου Τσιόδρα θα φέρουν ακεραία την ευθύνη για το επερχόμενο 5ο μνημόνιο.

Η χειρότερη παρενέργεια από το lockdown είναι ότι ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού εθίζεται από το κατοχικό καθεστώς στον έλεγχο της σκέψεως, των μετακινήσεων, των επαφών, των συναισθημάτων, της συμπεριφοράς του.

Το εσχατολογικό κίνημα των αυτοκτονικών ηλιθίων "ΜένουμεΡαγιάδες" θα καταγραφεί στην Ιστορία ως το πλέον εθελόδουλο κομμάτι της κοινωνίας.
#ΜένουμεΡαγιάδες 

7 comments:

  1. Ράγιας = Μνημόνιο

    ReplyDelete
  2. Ο γιος του Τέρη Χρυσού θα πάει σε εκλογές χωρίς να πει τίποτα για μνημόνιο και μετά θα γίνει και οικουμενική. Οι #μένουμεραγιάδες θα κυττάνε σαν ηλίθιοι και θα παρακαλάνε για νέο εγκλεισμό μήπως και αναγκαστούν να μην χαλάνε πολλά λεφτά σε καφετέριες και iphone.

    ReplyDelete
  3. Είναι οι ίδιοι ραγιάδες, αυτοί που ψηφίσαν GAP και Τσίπρα για να σκίσει τα μνημόνια όλοι αυτοί τώρα κρέμονται από τα χείλη του Τσιορδα δεν έχει αλλάξει τίποτα.
    Μια ερώτηση Ιφικράτη, γνωρίζεις για την συγκέντρωση που θα γίνει στο Σύνταγμα; θα πας ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. συγκεντρωση; Για πες με ενδιαφέρει και εμένα.

      Delete
  4. Παρασκευή 15 Μάιου ώρα 15.00
    Σύνταγμα.

    ReplyDelete
  5. Θα μαζευτούν όλοι οι κομμουνιστές να απαιτήσουν δωρεάν εμβόλιο για την εργατική τάξη.

    ReplyDelete
  6. Θα δώσουν το Ιουδαϊκό βραβείο Νόμπελ στο Tsiodras.

    ReplyDelete