Friday, May 22, 2020

Οι αντικοινωνικοί ηλίθιοι θα καταστρέψουν το κέντρο της Αθήνας με πρόσχημα την οικολογία



Όποιος αναρωτάται αν υπάρχει όριο στην ηλιθιότητα, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει. Μόλις χθές απεφασίσθη από το κατοχικό καθεστώς η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας με πρόσχημα τον κορωνοϊό, για ένα 3μηνο, με δυνατότητα επεκτάσεως για άλλους 3 μήνες.

Ο τίτλος του άρθρου είναι εξωραϊστικός, πρόκειται για απαγόρευση κυκλοφορίας:



Σήμερα ο Δήμος Αθηναίων έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις, πρόκειται για εφαρμογή του σχεδίου "ΜεγάλοςΠερίπατος" με σκοπό να πεζοδρομηθεί όλο το κέντρο.

Είναι αδιανόητο το ότι υπάρχουν τόσο αρρωστημένα μυαλά που παριστάνουν τους οικολόγους. Θα καταστρέψουν όλο το κέντρο με τις εγκληματικές τους πολιτικές.

Όποιος θέλει να κάνει ποδήλατο ή να περπατήσει για την υγεία του, ας το κάνει περιφερειακώς, στην γειτονιά του. Και εγώ κάνω περιπάτους για άσκηση, αλλά δεν επιλέγω το κέντρο.

Δεν είναι δυνατόν να απαιτεί κάποιος την καταστροφή χιλιάδων επιχειρήσεων και την απαγόρευση μετακινήσεως με οχήματα, επειδή θέλει να παραστήσει τον οικολόγο.

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό. Οι ηλίθιοι συγκοινωνιολόγοι που συμφώνησαν σε αυτό το ολέθριο μέτρο, στην κυριολεξία θα προκαλέσουν χάος.

Οι λωρίδες κυκλοφορίας στο κέντρο πολλές φορές είναι ο συντομότερος δρόμος για να μεταβεί κάποιος από το πχ Περιστέρι στην Καισαριανή.

Αν πεζοδρομηθεί όλο το κέντρο, ο πολίτης θα πρέπει να κάνει έναν μεγάλο κύκλο με το όχημά του, ή θα πρέπει να ταλαιπωρείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, περιμένοντας επί ώρες στην στάση, μέσα στην ζέστη, στο κρύο, στην βροχή, και στριμωγμένος μαζί με πολλά άτομα, επειδή κάποιοι αντικοινωνικοί ηλίθιοι θέλουν να παραστήσουν τους οικολόγους.

Όσοι γελοίοι κρατιστές προτάσσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ως υποχρεωτική και μοναδική λύση για την μετακίνηση των ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας, είναι εχθροί της κοινωνίας.

Ουδείς θα μας εμποδίσει να κινούμαστε με την δική μας αυτονομία, όποτε θέλουμε, όπου θέλουμε. Ας επιβάλλουν όσα πρόστιμα θέλουν οι πραιτωριανοί.

Οι φαιδρές οικολογικές συμπεριφορές με ποδηλάτες στο κέντρο της Αθήνας να μετακινούνται ωσάν στρατός κατοχής, λες και τους ανήκει το κέντρο, θα καταργηθούν στην πράξη.

Όποιος θέλει να κάνει ποδήλατο ας πάει αλλού, όχι στο κέντρο. Στο κέντρο υπάρχουν ένα σωρό υπηρεσίες, εταιρείες, καταστήματα, και είναι αναγκαίο για τους πολίτες που δεν μένουν στο κέντρο, να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους χωρίς καθυστέρηση.

Αυτό μας έλειπε τώρα, να σπαταλάμε 2 ώρες στις στάσεις λεωφορείων επειδή κάποιοι μυαλοφυγόδικοι θέλουν να κάνουν ποδήλατο ή περίπατο στο κέντρο της Αθήνας.

Το χειρότερο όλων είναι ότι χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα τον κορωνοϊό, ωθώντας τους πολίτες στην υποχρεωτική χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποιήσεως για την πανδημία.

Είναι πολύ πιό ασφαλές να κινείται ο πολίτης με το δικό του όχημα παρά στοιβαγμένος σε ένα μέσον μαζικής μεταφοράς, εφ' όσον ισχυρίζονται ότι υπάρχει πανδημία κορωνοϊού.

Αλλά οι αντικοινωνικοί ηλίθιοι δεν ορωδούν μπροστά σε τίποτε. Είναι εχθροί του λαού. Εχθροί της υγείας του λαού. 


5 comments:

  1. ποιες επιχειρήσεις βασίζονται ότι θα πάει ο πελάτης με αμάξι; στο κέντρο έχει εστίαση, δικηγορικά γραφεία και ρούχα/παπούτσια. αυτά δουλεύουν με τους εργαζόμενους στα γραφεία και με τουρίστες και βολταρίζοντες. εγώ ξέρω πολύ κόσμο που δουλεύει στο κέντρο και αφήνει το αμάξι στο πιο κοντινό μέτρο του σπιτιού του και πάει στην δουλειά με μετρό. η πεζοδρόμηση και η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων είναι παλιά ιστορία. στα προσχήματα περί οικολογίας και ιού συμφωνώ ότι είναι πατάτες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είμαι εργαζόμενος, έρχομαι από προάστιο και έχω ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Γιατί να πηγαίνει ο δήμαρχος με ΙΧ σε 30λεπτά στο δημαρχείο, αλλά εγώ σε 2 ώρες με ΜΜΜ.

      Delete
    2. Πολλοί έχουν ιδιωτικό πάρκιν ή πληρώνουν για παρκάρισμα αλλά οι για τους περισσότερους το κέντρο είναι απαγορευτικό για αυτοκίνητο. Συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται να εξαιρούνται από το μέτρο προδότες, κομμουνιστές, κοπρόσκυλα, χαραμοφάηδες και όλοι αυτοί οι άπλυτοι γενικά.

      Delete
  2. Εννοείται ότι εξαίρεσαν τους εαυτούς τους από όλα αυτά μέτρα. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος θα πηγαίνουν κανονικά με το ΙΧ τους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν κρίνουμε από την συμπεριφορά των πολιτικών στην καραντίνα, πράγματι.

      Delete