Sunday, May 17, 2020

Με τους σημερινούς "λοιμωξιολόγους" και τα στατιστικά τους τερτίπια, ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου τύχει



Επειδή η πρόεδρος της δειμοκρατίας, έγραψε στην ανακοίνωσή της για την παγκόσμια ημέρα κατά των ΛΟΑΤΚΙ, ότι αντιμετωπίζουν διακρίσεις στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, φαίνεται ότι έχει δίκιο. 

Τίτλος από άρθρο του BBC:


Με τους τσαρλατάνους τύπου Fauci, Ferguson, και Τσιόδρα, και τα στατιστικά τους τερτίπια, ποτέ δεν ξέρεις τί θα σου τύχει. Μπορεί να έχεις υποστεί εγκεφαλικό και να σε θέσουν σε καραντίνα για θεραπεία covid-19, προκειμένου να φουσκώσουν τα κρούσματα κορωνοϊού.

Οπότε δικαίως ανησυχούν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Με δεδομένο ότι υπάρχουν 63 φύλα, αν πέσουν πάνω σε έναν Τσιόδρα, η πιθανότητα να τα καταγράψει σε λάθος φύλο είναι μεγάλη.

Και αν υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις, ένας φωστήρας σαν τον Τσιόδρα θα δικαιολογηθεί ότι κατέγραφε τα ΛΟΑΤΚΙ σε 3-4 φύλα ταυτοχρόνως, ώστε να μην υπάρχει υπο-καταγραφή των κρουσμάτων. 
......................................................................................................

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: 

"Οι διώξεις, οι διακρίσεις, η κοινωνική περιθωριοποίηση κατά των ΛΟΑΤΚΙ συνανθρώπων μας σε πολλές περιοχές του κόσμου είναι μια σκληρή, επίμονη πραγματικότητα.

Πραγματικότητα που μας αφορά όλους, αφού πλήττει στον πυρήνα της την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και συρρικνώνει την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ειδικά στις σημερινές συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, τα άτομα αυτά αντιμετωπίζουν συχνά ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε βάρος τους και περιορισμούς στην πρόσβαση των υπηρεσιών υγείας." 

1 comment:

  1. Πάνω απο 2 χιλ άτομα επισκέφθηκαν την οργανωμένη πλαζ Αλίμου το Σαββατοκύριακο και η καντίνα πούλησε 180 σάντουιτς.Ούτε την εποχή των καπιταλ κοντρόλ δεν έχει γίνει αυτό ο κόσμος είναι άνεργος και άφραγκος. Αναμένονται ντου στα σούπερ μάρκετ.

    ReplyDelete