Tuesday, May 19, 2020

Ο ΟΗΕ απαιτεί από τους λαούς να αλλάξουν το λεξιλόγιό τους στο όνομα της ισότητος




Άλλος ένας οργανισμός που έχει αιχμαλωτιστεί στα δίχτυα της πολιτικής ορθότητος, και αν δεν καταργηθεί πάραυτα, τα έθνη θα πρέπει να αποχωρήσουν από αυτό το αντικοινωνικό εξάμβλωμα.

Ο ΟΗΕ μετατρέπεται σε αστυνομία σκέψεως, και έχει το θράσος να κάνει συστάσεις στους λαούς στο όνομα της ισότητος των δύο φύλων.

Μας καλεί να μην χρησιμοποιούμε όρους που φανερώνουν την ύπαρξη δύο φύλων, αλλά ουδέτερους όρους. Έτσι, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, θα βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας κόσμο ισότητος.

Να μην λέμε chairman, αλλά chair! να μην λέμε τον πρόεδρο, πρόεδρο, αλλά ...καρέκλα;;;;

Να μην λέμε εραστής/ερωμένη-----φίλος/φίλη---γκόμενος/γκόμενα----καβαλιέρος/ντάμα, αλλά παρτενέρ/εταίρος. Το εταίρα το σβήνουμε, έχει άλλο νόημα.

Να μην λέμε manpower, αλλά workforce, εργατικό δυναμικό. Έχει ψυχιατρικό ενδιαφέρον η ορθοπολιτική αστυνομία σκέψεως.

Να μην λέμε businessman, αλλά representative. Προφανώς επειδή εμπεριέχει το man(=άνδρας).

Παρατηρείστε στην άνωθι αναρτημένη λίστα ουσιαστικών, ότι εσκεμμένως επιλέγονται και στοχοποιούνται οι αρσενικές λέξεις, και όχι οι αντίστοιχές τους θηλυκές. 

Πχ ο ΟΗΕ μας λέει να μην χρησιμοποιούμε τον όρο landlord (οικοδεσπότης), αλλά δεν λέει να μην χρησιμοποιούμε τον όρο landlady (οικοδέσποινα). 

Προσέξτε με πόσο κουτοπόνηρο, αισχρό, και αναιδή τρόπο, ο ΟΗΕ για να υπερασπιστεί τάχα την ισότητα των δύο φύλων, δεν καταφέρεται εναντίον του όρου οικοδέσποινα (landlady), ώστε να πείσει τους/τις αφελείς, ότι η ανακοίνωσή του είναι υπέρ των γυναικών και της ισότητος. Ενώ στην ουσία είναι υπέρ των ερμαφρόδιτων και του ερμαφροδιτισμού.

Όλες αυτές οι γελοίες υποδείξεις που σε λίγο θα μετατραπούν σε εντολές προς τα κράτη-μέλη, και μετά θα ενσωματωθούν στα εθνικά δίκαια, και μετά θα επιβληθούν με ποινικές κυρώσεις, γίνονται για να διαγραφεί από το λεξιλόγιο των λαών πρώτα ο όρος άνδρας, και κατ' επέκταση ο όρος γυναίκα.

Θα ήθελα να δώ τώρα τις αντιδράσεις των διαφόρων φεμινιστριών εν Ελλάδι, οι οποίες λίγες μέρες πριν ξιφουλκούσαν για την υπόθεση Τοπαλούδη, με συνθήματα στηρίξεως για τις δολοφονημένες γυναίκες.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, οι φεμινίστριες θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον όρο γυναίκα, ως θύμα, και τον όρο άνδρας, ως θύτης, και να μιλούν σε ουδέτερο ύφος, πχ θύμα βιασμού, απροσδιορίστου φύλου.

Τεκμαίρεται ασφαλώς, βάσει ανακοινώσεως του ΟΗΕ, ότι δεν πρέπει να υποδεικνύεται ούτε το φύλο του θύματος βιασμού, ούτε το φύλο του θύτου.

Αυτές είναι οι κατευθυντήριες γραμμές του ΟΗΕ. Δεν πρόκειται πια για κάποιες υστερικές φεμινιστικές ομαδούλες με παρανοϊκές αντιλήψεις. Πρόκειται για τον ΟΗΕ που υιοθέτησε τις αρρωστημένες απόψεις τους.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, η κάτωθι ανακοίνωση έγινε στο όνομα της ισότητος των δύο φύλων. Με τον όρο ισότητα, ο ΟΗΕ εννοεί την κατάργηση κάθε διαφοράς μεταξύ των δύο φύλων. Ακόμη και του λεξιλογικού προσδιορισμού τους.

Γι' αυτό λέμε ότι η ισότητα είναι η πιό εγκληματική ιδέα που εμφανίστηκε ποτέ στην ανθρωπότητα. Σκοπός της είναι να ποινικοποιεί κάθε διαφορά.

Σε λίγο ο ΟΗΕ θα μας απειλεί με ποινές φυλακίσεως αν χρησιμοποιούμε "λάθος" αντωνυμίες, "λάθος" επίθετα, και "λάθος" ουσιαστικά, επειδή θα αποκαλύπτουν το φύλο ενός ατόμου.

Στο μέλλον, μπορεί ο ΟΗΕ, υιοθετώντας τις αρρωστημένες αντιλήψεις του κινήματος LGBT-ΛΟΑΤΚΙ, να απαιτήσει να καταργηθούν και οι διαφορετικές ενδυμασίες που προσδιορίζουν τα άτομα ως αρσενικά και θηλυκά. Και όλοι/όλες να ενδύωνται υποχρεωτικώς με ρούχα unisex, ουδέτερα. Διότι αλλιώς δεν θα υπάρχει ισότητα στον κόσμο, έτσι θα μας λέει ο ΟΗΕ.

Σήμερα ο ΟΗΕ καλεί τα έθνη να αλλάξουν την γλώσσα τους, την γραμματική, και το συντακτικό τους για να προσαρμοστούν στις αρρωστημένες αντιλήψεις κινημάτων που στηρίζουν την μισανθρωπία και τον ερμαφροδιτισμό.

Αύριο ο ΟΗΕ θα απαιτεί να αλλάξουν την ενδυμασία τους, τα τραγούδια τους, τους ζωγραφικούς πίνακες, τα προϊόντα τους, κλπ, ώστε τίποτε να μην θυμίζει την ύπαρξη δύο φύλων.

Εδώ και τώρα κατάργηση του ΟΗΕ.

Εδώ και τώρα δημιουργία παραλλήλων, εναλλακτικών, και ανταγωνιστικών διεθνών θεσμών, οι οποίοι να εκφράζουν το όραμα του πολυ-πολικού κόσμου.

Ενός κόσμου που θα σέβεται όχι μόνον τις ιδιαιτερότητες των λαών, αλλά και τις ιδιαιτερότητες των δύο φύλων.


What you say matters.

Help create a more equal world by using gender-neutral language if you're unsure about someone's gender or are referring to a group. https://unwomen.org/en #GenerationEquality via@UN_Women

No comments:

Post a Comment