Wednesday, May 6, 2020

Ως πολίτες, στο ζήτημα του κορωνοϊού, πληρώσαμε το τίμημα της ιστορικής λήθης



Είναι γνωστό το ρητό, όποιος λησμονεί την ιστορία είναι καταδικασμένος να ξαναπάθει τα ίδια.

Αυτό πάθαμε και εμείς, επειδή αφήσαμε στο απυρόβλητο καθάρματα τύπου Neil Ferguson.

Το 2005 ο Νeil Ferguson, ο βρετανός Τσιόδρας, είχε προβλέψει 200 εκατομμύρια νεκρούς(!) από την γρίπη των πτηνών.

Το πραγματικό νούμερο ήταν μερικές εκατοντάδες άτομα. Ούτε καν χιλιάδες. Για την ακρίβεια 282 άτομα, παγκοσμίως, από το 2003 μέχρι το 2009. Μόλις 282 άτομα, ενώ το κάθαρμα είχε "προβλέψει" 200 εκατομμύρια(!).

Και αυτόν τον αλήτη, εμπιστεύθηκαν κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να τους συμβουλέψει για τον κορωνοϊό. Αντί να βρίσκεται σε ψυχιατρική φυλακή, παραμένει ελεύθερος.

Προφανώς ο Ferguson δεν είναι χαζός, ούτε κάνει τις "προβλέψεις" μόνος του, ούτε τρομοκρατεί τον κόσμο για την ψυχή της μάνας του. Αναμένει τα δωράκια του από τον Bill Gates και το φαρμακευτικό λόμπυ.

Οπότε αυτή την φορά, για να μην ξαναπάθουν ό,τι έπαθαν με την γρίπη των πτηνών όπου καταγράφηκαν μόλις 282 θάνατοι παγκοσμίως, έπρεπε να αλλάξουν τους κανόνες καταγραφής των θανάτων. Για να μπορούν εκ των υστέρων να πούν ότι, "δεν υπερβάλαμε πολύ".

Τώρα δεν θα μπορούσαν να γλυτώσουν την φυλακή με 282 νεκρούς παγκοσμίως. Τώρα έπρεπε να κατασκευάσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θανάτων. Γι' αυτό άλλαξαν τον ορισμό καταγραφής στα πιστοποιητικά θανάτου.

Αυτό είπε και ο τσαρλατάνος Τσιόδρας, στην σημερινή του απολογία.

"Ακολουθούμε την επιστήμη και τις οδηγίες του ΠΟΥ και του ECDC", ήτοι υπερ-καταγράφουμε τους νεκρούς από κορωνοϊό, για να έχουμε καλυμμένα τα νώτα μας, όταν αργότερα αποκαλυφθεί η απάτη μας.

Και αιτιολόγησε την απάτη του με το εξής σόφισμα, "το κάνουμε για να μην κατηγορηθούμε ότι υπο-καταγράφουμε τα περιστατικά κορωνοϊού".

Με την ίδια λογική ο απατεώνας Neil Ferguson το 2005 θα μπορούσε να απολογηθεί λέγων, "προέβλεψα 200 εκατομμύρια θανάτους απο την γρίπη των πτηνών, για να μην κατηγορηθώ ότι υπο-εκτιμώ τον κίνδυνο".

Με τον όρο "επιστήμη" ο αρχιαπατεώνας Τσιόδρας εννοεί τις οδηγίες του φαρμακευτικού λόμπυ τις οποίες έχουν βαπτίσει "επιστημονικές οδηγίες".


1 comment:

  1. Έπρεπε να κατανοείς το πρόβλημα αφού και εσύ έχεις ασχοληθεί με τα πολιτικά. Τα σύγχρονα κράτη έχουν δομηθεί επάνω στον "νομικό πολιτισμό", ο κοσμάκης που αυτοχαρακτηρίζεται "νοικοκυραίος" και η πιο βαρειά εργασία που κάνει είναι να πάει να ψωνίσει στο σούπερ-μάρκετ, δεν διανοείται να αντιταχθεί στο σύστημα πέραν κινητοποιήσεων τύπου "Αγανακτισμένων" που μόλις το συνδικάτο σφυρίξει λήξη ή πέσει ένα δακρυγόνο η υπόθεση έχει τελειώσει. Κανείς δεν θα ασκήσει άρνηση πληρωμής φόρων, ατομική ανυπακοή και πόσο μάλλον ένοπλο αγώνα. Τους είπαν οι "ειδικοί" κάτι, οι μισοί το πιστέψανε ενώ οι άλλοι μισοί φοβήθηκαν τον πρόστιμο και την κατακραυγή από τους πρώτους μισούς που το πιστέψανε και που τους λέγανε ότι εξαιτίας τους θα πεθάνει κόσμος. Ακόμα και σήμερα σε όποιον λέω για άρνηση πληρωμής φόρων με λέει τρελό και ότι δεν καταλαβαίνω ότι θα καταρρεύσει το κράτος και τέτοια. Πόσο μάλλον να μιλήσεις για αντάρτικα και οποιουδήποτε είδους αντίσταση. Υπάρχει μεγάλη κρατικολαγνεία, το κράτος έχει γίνει ο μπαμπάκας των περισσοτέρων πολιτών που είναι απλοί καταναλωτές και ο μεγαλύτερος φόβος είναι ότι το κράτος-μπαμπάκας μπορέι να κόψει το χαρτζιλίκι και δεν έχει το καινούργιο i-phone μετά. Ο περισσότερος κόσμος ζει για να υπάρχει το κράτος. Ακόμα ακούς ότι θέλουν να πληρώσουν τις "υποχρεώσεις" τους και δεν μπορούν. Όπως είπε ο υπουργός "η κουλτούρα πληρωμών πρέπει να παραμείνει" αφού δεν έφυγε ποτέ. Ο ραγιάς θα πληρώσει κάθε κεφαλικό φόρο ακόμα και αν δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του.

    ReplyDelete