Tuesday, December 11, 2012

Η ανισότητα και οι διακρίσεις είναι Ιεροί Νόμοι της Φύσεως


Η ανισότητα και οι διακρίσεις, ιεροί νόμοι της Φύσεως, είναι καλοδεχούμενοι και ευεργετικοί. Οι αξίες της ανισότητος, της πολυμορφίας και του ανταγωνισμού μεταξύ εθνών, φυλών, θρησκειών, και πολιτισμών εμψυχώνουν τον Ελληνισμό.
Δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα για όλους, είτε για άτομα είτε για έθνη. Έκαστος πρέπει να έχει τόσα δικαιώματα όσα του αξίζουν. Θα λάβει τόσα δικαιώματα για όσα έδωσε αγώνες. Για όσες υποχρεώσεις εκπλήρωσε. Όποιος απολαμβάνει δικαιώματα για τα οποία δεν ηγωνίσθη, δεν ξέρει να τα μεταχειριστεί και καταντά δυστυχής, περισσότερο από πριν που δεν τα είχε.
Δεν υπάρχουν δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις. Για να υπάρξει κάποιο δικαίωμα για ένα άτομο, πρέπει να επιβληθεί μία υποχρέωση σεβασμού αυτού του δικαιώματος σε τρίτους. Το αποτέλεσμα είναι να επιβάλλωνται συνεχώς υποχρεώσεις προς τρίτους την στιγμή που δεν επιβάλλεται καμμία υποχρέωση προς αυτούς που ζητούν τα δικαιώματα.
Στα δυτικά κράτη ομιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αποφεύγουν να ομιλήσουν για ανθρώπινες υποχρεώσεις. Η αποκρουστική παραφιλολογία περί δικαιωμάτων που έχει πλημμυρίσει τον δυτικό κόσμο έχει καταντήσει τροχοπέδη για τον δυτικό πολιτισμό. Άτομα ή ομάδες αποκτούν ίσα δικαιώματα χωρίς να εκπληρώνουν ίσες υποχρεώσεις. 
Οι υποστηρικτές των δικαιωμάτων προάγουν παράλογες απαιτήσεις. Μιλάνε για το δικαίωμα στην εργασία, από την στιγμή που δεν μπορεί να επιβληθεί υποχρέωση στην πρόσληψη. Ουδείς πολίτης δύναται να υποχρεωθεί να προσλάβει κάποιον εργαζόμενο. Ή φωνασκούν για το δικαίωμα στην κοινωνική πρόνοια, ενώ πρόκειται για προνόμιο.
Όλοι οι άνθρωποι είναι άνισοι και είναι προικισμένοι από τους Θεούς με συγκεκριμένες απαράγραπτες υποχρεώσεις. Έχουμε απαράγραπτες υποχρεώσεις προς τους Θεούς, το έθνος, και την φυλή μας. Και αν τις εκπληρώσουμε, τότε μόνον μπορούμε να ζητάμε κάποια δικαιώματα, στο μέτρο που έκαστος εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του.
Αρνούμαστε να θυσιάσουμε στον ψευδοθεό της ισότητος. Δεν προσκυνούμε την ειδωλολατρία του αντιφυλετισμού. Θα γκρεμίσουμε την θεομίσητη αίρεση της ισοπεδωτικής ομοιογένειας που ποινικοποιεί τις διακρίσεις. Δεχόμαστε την επιβίωση της ισχυροτέρας ομάδος και του ικανωτέρου ατόμου.
Οι άνθρωποι δεν γεννώνται χωρίς ελαττώματα. Ούτε άγονται από την λογική, ούτε έχουν ανοσία στα αχαλίνωτα πάθη. Συνεπώς δεν έχουν αναφαίρετα δικαιώματα όπως ισχυρίζονται πολλά δυτικά συντάγματα.
Γιατί καταργούν τις διακρίσεις οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι; Διότι αν σε καταστήσουν αδύναμο να διακρίνεις μεταξύ δίκαιου και αδίκου, μεταξύ ανηθίκου και ηθικού, μεταξύ λάθους και σωστού, τότε θα θεωρήσεις ότι δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες συμπεριφορές. Θα θεωρήσεις ότι όλες οι συμπεριφορές είναι ίδιες, και όλες οδηγούν στα ίδια αποτελέσματα.
Λόγω αυτής της ελλείψεως διακρίσεων στην πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά, είναι πολύ λογικό οι εχθροί μας να συμμαχούν με το κακό έναντι του καλού, με το άδικο έναντι του δικαίου, με το άσχημο έναντι του ωραίου, με την μιζέρια έναντι της αισιοδοξίας.
Η εγκληματική ιδέα της ισότητος προσβάλει όλους τους ανθρώπους, όλα τα έθνη, όλους πολιτισμούς, όλες τις κοινωνικές ομάδες. Τους κονιορτοποιεί σε μία ισοπεδωτική ομοιογένεια. Η ισότητα όταν επεβλήθη στο βυζάντιο είχε ως αποτέλεσμα ένα χιλιετές Ολοκαύτωμα κατά του Ελληνικού Λαού, που όμοιό του δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία. Όταν επεβλήθη στην Σοβιετική Ένωση, μέσα σε 70 χρόνια εκατομμύρια ανθρώπων από διαφορετικές εθνότητες κατακρεουργήθηκαν.
Η ισότητα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Οιεσδήποτε ιδέες, πράξεις, συμπεριφορές, προβάλλουν την ισότητα πρέπει να ποινικοποιηθούν και οι παραβάτες να τιμωρούνται αυστηρότατα για να γλυτώσει η ανθρωπότητα από νέα ολοκαυτώματα.
Η κρατικώς επιβληθείσα ισότητα καταλήγει πάντα στην ποινικοποίηση κάθε διαφοράς μεταξύ ατόμων και ομάδων, και στην συνεπακόλουθη εξόντωσή τους. 
Εκεί που δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις είναι στην εξολόθρευση των εχθρών του Ελληνικού Έθνους. Η εφαρμογή της ίσης μεταχειρίσεως στην εξόντωση ατόμων ή ομάδων που θέλουν να βλάψουν τους Έλληνες πρέπει να τηρείται αυστηρώς. Ασχέτως φυλετικής καταγωγής, θρησκευτικών πεποιθήσεων, εθνότητος, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, αναπηρίας, των περί ών ο λόγος.

http://iphicratisamyras.blogspot.com

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iφικράτη, χθες μίλαγα με έναν ακροδεξιό κι επιβεβαίωσα την υψηλή Αξία σου ως διανοητού, διαπιστώνοντας το ...μίσος του προς το πρόσωπό σου!

      Ήδη, με τις τοποθετήσεις σου, δεν έχεις κατακτήσει απλώς την αποδοχή των συστρατευμένων σου αλλά, κυρίως, την απόγνωση των αντιπάλων σου.

      ΕΥΓΕ!

      Delete
  2. Ὁ ἄνθρωπος μπορεῖ νὰ θεωρηθῇ σὰν ἕνα κλάσμα, ὅπου ὁ ἀριθμητὴς του εἶναι ἡ ὑποχρεώσεις του καὶ παρονομαστὴς τὰ δικαιώματά του.

    Ὑποχρεώσεις/Δικαιώματα

    Μὲ μία ἁπλὴ προέκταση στὸν τρόπο διαπαιδαγωγήσεως τῶν νέων, ὅσο περισσότερες εἶναι οἱ ὑποχρεώσεις τους ἐν ἀντιπαραθέσει μὲ τὰ δικαιώματά τους, τόσο μεγαλύτερο προκύπτει τὸ κλάσμα (μεγαλύτερος ἀριθμητὴς μεγαλώνει τὴν ἀριθμητικὴ ἀξία τοῦ κλασματος), δηλαδὴ ὁ ἄνθρωπος ποὺ ἀναπτύσσεται θὰ ἀποκτήσῃ τὴν ἀνάλογη «βαρύτητα» σὲ συνάρτηση μὲ τὸ κλάσμα τῆς διαπαιδαγωγήσεώς του.

    Τὸ ἀποτέλεσμα ποὺ προκύπτει ἀπὸ τὴν ἐφαρμογὴ τῆς ἀνωτέρῳ γνώσεως εἶναι πολὺ ἁπλό, κρατεῖται ὁ κόσμος σὲ γενικὴ ἀμάθεια, ἀποκρύπτονται στοιχεῖα ἱστορικὰ γεγονότα, κατευθύνονται ἀπὸ θρησκευτικὲς ἐπιταγές, ἐν συνεχεῖᾳ ἐξυψώνεται μία ψεύτικη ἀναγνώριση δῆθεν δικαιωμάτων τῶν λαμβανόντων τὴν παιδεία ἀναμιγνυομένη μὲ τὰ δικαιώματα τοῦ ἀνθρώπου ποὺ προκύπτουν ἀπὸ τὴν φύση, (ὅλοι προτιμοῦν δικαιώματα χωρὶς ὑποχρεώσεις), καὶ ἔτσι οἱ λαοὶ περιπίπτουν στὴν ῥαστώνη. Οἱ «πονηροὶ» ἔχουν ἐπιτύχει τοὺς μεγάλους ἀριθμοὺς ποὺ ἀπαιτοῦνται γιὰ νὰ τοὺς χειραγωγήσουν ἐκμεταλλευόμενοι τὴν ἀμάθειά τους καὶ χρησιμοποιοῦν πλέον τὴν πλειοψηφία γιὰ νὰ ἐπιτύχουν τοὺς πολιτικοὺς σκοποὺς τους. Κατόπιν τοὺς ὑποδουλώνουν ὁμαδικὰ λέγοντάς τους ὅτι ἔχουν ὅλα τὰ δικαιώματα καὶ τὴν ἐλευθερία ποὺ χρειάζονται ἀλλὰ θὰ πρέπῃ νὰ ἐργάζονται μόνο γιὰ νὰ διατηρήσουν τὴν διαβίωσή τους ἐνῷ γιὰ ὅλα τὰ ἄλλα θὰ φροντίσουν οἱ κρατοῦντες μὲ τὴν ἀστυνομία καὶ τὴν ἀσφάλεια ποὺ θὰ τοὺς προσφέρουν.

    Μὲ αὐτὸν τὸν τρόπο ἀφ᾽ὅτου δημιούργησαν μὲ τὴν προπαγάνδα πολὺ μικρὰ σὲ ἀξία, κλάσματα-ἀνθρώπους δίνοντάς τους δικαιώματα ποὺ δὲν τοὺς ἔπρεπαν, εἶχαν νὰ κάνουν μὲ ἀνθρώπους περιορισμένης δυναμικῆς καὶ ἀντιστάσεως διότι αὐτοὶ εἶχαν χάσει κάθε μέτρο καὶ πραγματικὴ ἀξία τῆς ζωῆς ὁπότε ἄρχισαν νὰ ἐξωμοιοῦνται μὲ ὄντα κατώτερης ἀξίας καὶ πνευματικῆς βαρύτητος. Τὸ ἀποτέλεσμα εἶναι πλέον ὀφθαλμοφανές.

    ReplyDelete