Wednesday, April 15, 2020

Τώρα που αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει πανδημία, οι εγκληματίες "ειδικοί" έχουν κάθε συμφέρον να συνεχιστεί η τρομοϋστερία



Συμμορίες "ειδικών" τύπου Τσιόδρα και σία, τώρα που ήρθαν στην επιφάνεια τόσα νέα δεδομένα και αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει πανδημία, έχουν κάθε συμφέρον να τα απορρίπτουν και να συνεχίσουν το παραμύθι περί πανδημίας, διότι κινδυνεύουν με ποινικές διώξεις.

Αλλά δεν θα σταματήσουν στο παραμύθι, διότι αυτή την φορά κατέστρεψαν την ανθρωπότητα. Θα προσπαθήσουν να κατασκευάσουν μονίμους αρρώστους-πελάτες που θα χρειάζωνται θεραπεία εφ' όρου ζωής.

Η επομένη φάση της τρομοκρατικής επιχειρήσεως covid-19, θα είναι ομαδικοί καταναγκαστικοί εμβολιασμοί που θα προξενούν ένα σωρό παρενέργειες, οι οποίες θα αποδίδωνται σε άλλους ιούς, ώστε οι αφελείς πολίτες να έχουν μόνιμη ανάγκη θεραπείας από την συμμορία των "ειδικών" και να τους βλέπουν ως σωτήρες, ενώ πρόκειται για εγκληματίες κατά της ανθρωπότητος.

Με τους Τσιόδρες και την συμμορία τους έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς. Κατέστρεψαν λαούς με τα εσκεμμένως αναξιόπιστα επιδημιολογικά τους μοντέλα, επειδή είχαν ανάγκη προβολής, αξιωμάτων, και χρηματικό συμφέρον.

Για την διάπραξη του ειδεχθούς εγκλήματος στηρίχθηκαν στο φαρμακευτικό λόμπυ, στην άγνοια των πολιτικών ηγετών που φοβήθηκαν εκατόμβες νεκρών, στο ιδιοτελές συμφέρον για θεάσεις και χρηματοδότηση των καθεστωτικών μμε, και στο τμήμα μάρκετινγκ του ανήθικου και ανθρωποκτόνου ΠΟΥ.

3 comments:

  1. Μόνο οι εταιρίες στοιχημάτων που έχουν χάσει εκατομμύρια ευρώ δεν θα τους αφήσουν έτσι, τον κάθε Τσιόρδα θα τον ξεσκίσουν.

    ReplyDelete
  2. Ήρθε η σειρά των εισαγγελέων να παρελάσουν στα ΜΜΕ.

    ReplyDelete
  3. Ίνδαλμα του τσιόρδα και του κάθε ξένου τσιόδρα, αλλά κυρίως του γκέιτς θα ήταν ο Dr Mengelle!

    ReplyDelete