Wednesday, April 22, 2020

Η κορωνο-προφητεία για λύτρωση από την "πανδημία" δια του εμβολιασμού, θα πέσει στο κενό



Νέα μελέτη Κινέζων επιστημόνων (yet to be replicated, nor peer-reviewed), δείχνει ότι ο covid-19 έχει μεταλλαχθεί, και έχουν εντοπιστεί περί τα 30 διαφορετικά στελέχη (virus strains).

Τα οποία, λέγεται, είναι πιό θανατηφόρα. Για αυτό υπάρχουν διαφορές στην θνητότητα από περιοχή σε περιοχή.

Το τεράστιο πρόβλημα με τις "ερευνητικές" μελέτες έχει ήδη αναδειχθεί από τον καθηγητή Ιωαννίδη. Οι περισσότερες είναι άχρηστες διότι δεν δίνουν στην δημοσιότητα τα δεδομένα (raw data) βάσει των οποίων κατέληξαν στα συμπεράσματα, οπότε δεν μπορούν να επαναληφθούν (replicated) και να επικυρωθούν πειραματικώς.

Παρ' όλα αυτά, αν υποθέσουμε ότι έχει κάποια δόση πραγματικότητος η μελέτη, ανακύπτει νέο πρόβλημα για τους κορωνο-προφήτες. Το υποσχόμενο εμβόλιο. Για ποιό στέλεχος του ιού θα είναι κατάλληλο;

Από την στιγμή που ήδη κυκλοφορούν τόσα διαφορετικά στελέχη (σύμφωνα με την κινεζική μελέτη), και από την στιγμή που ο ιός μεταλλάσσεται τόσο γρήγορα, το εμβόλιο είτε θα είναι άχρηστο, ή θα πρέπει να εμβολιάζουν τον κόσμο κάθε 3μηνο που θα ανακαλύπτεται και ένα νέο στέλεχος του ιού.

Συνεπώς η στρατηγική που ακολουθούν οι κορωνο-σερίφηδες είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Η προφητεία τους για λύτρωση από την "πανδημία" δια του εμβολιασμού, πέφτει στο κενό.

Coronavirus: Scientists in China find 33 mutations of virus in warning to vaccine developers 

No comments:

Post a Comment