Wednesday, April 29, 2020

Ανοσο-διακρίσεις και ανοσο-ποινικοποίηση



Η ανθρωπότητα σήμερα οδεύει σε έναν νέο κοινωνικό διαχωρισμό, μία νέα κοινωνική διάκριση και ποινικοποίηση.

Θα γίνωνται κοινωνικές διακρίσεις με βάση την (τεχνητή) ανοσία, και συγχρόνως θα ποινικοποιηθεί η μή-ύπαρξη τεχνητής ανοσίας, με πρόσχημα τον κορωνοϊό.

immuno-discrimination and immuno-criminalization.

Οι τσαρλατάνοι εμβολιαστές βιάζονται να πλουτίσουν--αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως μας λυτρώσει ο συγκεκριμένος κορωνοϊός με τις συχνές του μεταλλάξεις, επειδή θα καταστήσει τον καταναγκαστικό εμβολιασμό δύσκολο έως αδύνατο.

Όσοι παράγουν συσκευές διαγνωστικών τεστ έχουν μπροστά τους μία ευκαιρία ζωής---once in a lifetime---για να πλουτίσουν μέχρι και τα δισέγγονά τους, κατασκευάζοντας συσκευές με ενσωματωμένο μηχανισμό ψευδώς θετικών διαγνώσεων, ώστε να συνεχίζεται η κορωνο-υστερία.

Υπάρχουν ένα σωρό αναφορές ότι τα περισσότερα τεστ για covid-19 είναι αναξιόπιστα, δίνουν τεράστιο ποσοστό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων, δεν εντοπίζουν τον covid-19 αλλά γενικώς τους κορωνοϊούς, και δεν είναι αξιόπιστα για κλινική διάγνωση παρά μόνον για απλή αναφορά.

Και όμως, πάνω εκεί θα βασιστούν για την ποινικοποίηση όσων δεν αποδεχθούν την τεχνητή ανοσία των ταλιμπαν-εμβολιαστών.

Αν και τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για τους ταλιμπάν των εμβολίων, διότι θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις παγκοσμίως, εν τούτοις θα προσπαθήσουν να ποινικοποιήσουν τους αρνητές των εμβολίων.

Αν δεν τους πολεμήσουμε, δεν θα έχουμε δικαίωμα να μετακινηθούμε, ούτε να εργαστούμε, ούτε να έχουμε κοινωνικές επαφές. Εκτός και αν δεχθούμε να δηλητηριάσουν τον οργανισμό μας με τα άκρως τοξικά και επικίνδυνα προϊόντα τους.

Από την άλλη μεριά είναι βέβαιο ότι θα ανθίσει μία παράνομη βιομηχανία παραγωγής πλαστών πιστοποιητικών ανοσίας, για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν και να υφίστανται κοινωνικές διακρίσεις.

Οι ανοσο-διακρίσεις και η ανοσο-ποινικοποίηση θα αποτελεί ένα νέο πεδίο κοινωνικού πολέμου, κυριολεκτικώς, χωρίς καμμία υπερβολή.

No comments:

Post a Comment