Sunday, April 26, 2020

Oι σημερινοί "λοιμωξιολόγοι" ξεπέρασαν σε τσαρλατανισμό το παπαδαριό του μεσαίωνος




Ο αντίστοιχος Βρετανός Τσιόδρας, ο τσαρλατάνος Neil Ferguson, συνεχίζει να εκφοβίζει τον βρετανικό λαό με τις γελοίες κορωνο-προφητείες του.

Τούς λέει ότι η σταδιακή άρση του lockdown θα κοστίσει 100 χιλιάδες νεκρούς. O αρρωστημένος ψυχισμός του δεν ικανοποιήθηκε αρκετά από το γενικό lockdown και τον κοινωνικό όλεθρο που προξένησε. Θέλει να συνεχιστεί κι άλλο η καταστροφή, στο όνομα της σωτηρίας του λαού.

Και επειδή τα νούμερα δεν του βγαίνουν, όπως όλοι οι τσαρλατάνοι, απέδωσε την χαμηλή θνητότητα του κορωνοϊού στο γενικό lockdown που ο ίδιος απαίτησε να επιβληθεί, τρομοκρατώντας την βρετανική κυβέρνηση με παραφουσκωμένα νούμερα.

Τα ίδια θα κάνει και ο τσαρλατάνος Τσιόδρας στην Ελλάδα. Από το Φθινόπωρο ή νωρίτερα, θα αρχίσει πάλι να τρομοκρατεί τον λαό, προκειμένου να ξαναεπιβάλλει μαζικό εγκλεισμό στην κοινωνία. Αλλά αυτή την φορά πρέπει να αντιμετωπίσει λαϊκή εξέγερση.

Ο κάθε γελοίος τσαρλατάνος κατασκευάζει σενάρια τρόμου και συντέλειας του κόσμου, και τα παρουσιάζει ως δήθεν επιστημονική πρακτική, και ύστερα τις παλαβές οδηγίες του, τις βαπτίζει ως λύση/σωτηρία για να εισπράξει κανά φράγκο από τους φοβισμένους πολίτες.

Έτσι λειτουργούσε το παπαδαριό επί αιώνες. Αλλά οι σημερινοί αλήτες ξεπέρασαν σε τσαρλατανισμό το παπαδαριό του μεσαίωνος.

Ψόφο στους κορωνο-προφήτες.

No comments:

Post a Comment