Wednesday, April 15, 2020

Στις ΗΠΑ η κυβέρνηση αρχίζει να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα για τον κορωνοϊό και όχι σε μοντέλα προβλέψεως επιδημιών





Στις ΗΠΑ ο Dr Jerome Adams, ο οποίος κατέχει την θέση του Surgeon General, κορυφαία θέση αξιωματούχου στο αμερικανικό σύστημα υγείας, δήλωσε προσφάτως σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Breitbart:

"Η αμερικανική ειδική επιτροπή για τον κορωνοϊό, τώρα βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα, και όχι σε θεωρητικά επιδημιολογικά μοντέλα προβλέψεων.

Προηγουμένως η επιτροπή στηριζόταν σε μοντέλα προβλέψεων τα οποία είχαν επικριθεί για την τάση τους να υπερβάλλουν τις πιθανές επιπτώσεις του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Μοντέλα που προέβλεπαν εκατομμύρια θανάτους φαίνεται πιά ότι ήταν παραφουσκωμένα διότι τα πραγματικά δεδομένα δείχνουν ότι οι θάνατοι είναι πολύ λιγώτεροι."

Εγώ από την δική μου πλευρά να υπογραμμίσω ότι αυτά τα θεωρητικά μοντέλα προήλθαν από οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ και το CDC που βρίσκονται υπό την αιχμαλωσία "φιλανθρώπων" τύπου Bill Gates οι οποίοι έχουν κάθε συμφέρον να υπερβάλλουν στους κινδύνους, προκειμένου να ωφεληθούν από την πώληση εμβολίων.

Εδώ υφίστανται ποινικές ευθύνες τουλάχιστον βάσει του conflict of interest (σύγκρουση συμφερόντων). Κανονικώς πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα εις βάρος της ανθρωπότητος.

Με βάση τα πραγματικά δεδομένα όπως ανακύπτουν καθημερινώς δεν υφίσταται πανδημία, διότι τα πραγματικά νούμερα μιλάνε για θνητότητα εποχικής γρίπης.

Εκτός και αν ορίσουμε την θνητότητα της εποχικής γρίπης ως πανδημία, οπότε κάθε χρόνο να κλεινόμαστε στα σπίτια μας προκειμένου να πλουτίζει ο Gates και να γίνει βουλευτής επικρατείας ο Τσιόδρας.

Στην Ελλάδα η συζήτηση για τα μεροληπτικά μαθηματικά μοντέλα, από ποιούς προήλθαν, και ποιούς ωφέλησαν, ακόμη δεν έχει ανοίξει στα καθεστωτικά μμε. Και ούτε πρόκειται να ανοίξει, διότι θα σήμαινε ποινικές ευθύνες πολιτικών, λοιμωξιολόγων, και δημοσιοκάφρων.

Surgeon General Jerome Adams emphasized in an interview on Monday with Sirius XM’s Breitbart News Daily host Alex Marlow that the Coronavirus Task Force is working with real data from the United States, instead of predictive models.

Previously, the task force was working with predictive models, frequently criticized because of their tendency to exaggerate the possible effect of the virus on the United States.

Models predicting the deaths of millions and hundreds of thousands in America appear to be overblown, as the real-time data is showing the death count much lower.

No comments:

Post a Comment