Sunday, April 26, 2020

Οι "ειδικοί" τσαρλατάνοι ουδέποτε καταδέχθηκαν να αντιπαρατεθούν δημοσίως με την κοινωνία και με επιστήμονες διαφορετικής απόψεως



Όποιος αντιμετωπίζει με συμπάθεια τον τσαρλατάνο Τσιόδρα, είναι εχθρός της κοινωνίας, διότι ουδέποτε η συμμορία των "ειδικών" τύπου Τσιόδρα έκανε μία δημόσια διαβούλευση ώστε να αντιπαρατεθεί με λοιμωξιολόγους που έχουν διαφορετική προσέγγιση.

Ουδέποτε επετράπη να ακουστεί διαφορετική επιστημονική άποψη. 

Ουδέποτε έδωσαν στην δημοσιότητα την μαθηματική υποδομή, τις βασικές παραδοχές, και τα ακατέργαστα δεδομένα (raw data) των θεωρητικών τους μοντέλων, ώστε να επαληθευθούν από άλλους επιστήμονες (peer-reviewed). Το να δημοσιεύει κάποιος τα δικά του συμπεράσματα από την δική του μελέτη, δεν λέει απολύτως τίποτε.

Ουδέποτε ο νεοβυζαντινός τσαρλατάνος δέχθηκε να αντιπαρατεθεί με την κοινωνία, και να δεχθεί ερωτήσεις από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, που θα εξέφραζαν διαφορετικές οπτικές γωνίες, πχ κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις των μέτρων εγκλεισμού.

Δέχεται ερωτήσεις μόνον από εγκάθετους εξωνημένους δημοσιοκάφρους, που υπάρχουν μόνον για να του φτιάχνουν την αγιογραφία.

Από την στιγμή που οι αποφάσεις της συμμορίας των "ειδικών" θα είχαν επιπτώσεις σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, ήταν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν τον λαό αν συμφωνεί με το γενικό lockdown.

Ουδέποτε η συμμορία των "ειδικών" έθεσε σε διαβούλευση την βασική παραδοχή της, ότι αν δεν μας θέσουν σε επ' αόριστον κατ' οίκον περιορισμό, θα καταρρεύσει το σύστημα υγείας.

Και τότε γιατί υπεστήριζε τα μνημόνια η συμμορία των "ειδικών"; Γιατί έμεναν σιωπηλοί τόσα χρόνια και δεν προειδοποιούσαν ότι με τα μνημόνια το σύστημα δημόσιας υγείας θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση αν ξεσπάσει μία επιδημία;

Δηλαδή τα δικά τους εγκληματικά λάθη διεγράφησαν για μία εισέτι φορά; και πρέπει να τα ξαναπληρώσει ο λαός;

Ουδέποτε η συμμορία των "ειδικών" τύπου Τσιόδρα καταδέχθηκε να εξηγήσει στον Λαό με ποιά λογική η ζωή ενός κλάσματος της κοινωνίας αξίζει περισσότερο από την ζωή όλης της κοινωνίας.

Και γιατί δεν επέτρεψε στην κοινωνία να αποφασίσει αυτή για το συγκεκριμένο δίλημμα; Αποφασίζει για τις ζωές όλων μας χωρίς να μας ρωτήσει, και έχει το θράσος να παριστάνει τον σωτήρα επειδή ένα σωρό ηλίθιοι και ραγιάδες πιστεύουν τα ψεύδη και τις αλλοπρόσαλλες κορωνο-προφητείες του.

Από την στιγμή που ο τσαρλατάνος δεν έχει δεχθεί να αντιπαρατεθεί δημοσίως με επιστήμονες που έχουν διαφορετική άποψη, ούτε δέχεται ερωτήσεις από την κοινωνία στο όνομα της οποίας λαμβάνει αποφάσεις ζωής ή θανάτου, είναι εχθρός του Λαού. Και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

No comments:

Post a Comment