Friday, April 24, 2020

Ο ΠΟΥ είναι εγκληματική οργάνωση όπως και το ΔΝΤ


Η μεγαλύτερη προπαγανδιστική επιτυχία που είχε μέχρι τώρα το καθεστωτικό επικοινωνιακό οικοσύστημα, ήταν ότι κατάφερε να παρουσιάσει τον ΠΟΥ ως τάχα ουδέτερο επιστημονικώς και πολιτικώς οργανισμό.
Κάθε μέρα που περνά χάρις το παραμύθι της πανδημίας, αναδεικνύεται η δυσωδία των στελεχών του ΠΟΥ. Κάθε μέρα που περνά ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι ο ΠΟΥ είναι τμήμα μάρκετινγκ της φαρμακοβιομηχαίας, και όχι ουδέτερος επιστημονικός οργανισμός.
Όπως το ΔΝΤ δεν είναι οικονομικώς και πολιτικώς ουδέτερο ίδρυμα, και εφαρμόζει νεοφιλελεύθερες πολιτικές, και υπερασπίζει συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, το ίδιο ισχύει για τον ΠΟΥ. Εφαρμόζει ολέθριες πολιτικές που καταστρέφουν την υγεία των πολιτών, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες, όπως ακριβώς κάνει το ΔΝΤ.

Απλώς ο κόσμος δεν είναι τόσο ενημερωμένος σε θέματα υγείας συγκριτικώς με τα θέματα οικονομίας. Ενώ διαθέτει υγιή αντανακλαστικά κατά του ΔΝΤ, δεν διαθέτει επικοινωνιακά αντισώματα κατά του ΠΟΥ.

Μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος άρχισε να μελετά άρθρα και βιβλία για το δημόσιο χρέος, μετά το καταστροφικό 2010, όταν άρχισε η επέλαση των μνημονίων. Πριν δεν ήξερε σχεδόν τίποτε για το δημόσιο χρέος και πώς το διαχειρίζονται οι ξένοι οργανισμοί και τα κράτη.
Ο ΠΟΥ βασίζεται στην άγνοια του κόσμου για ιατρικά ζητήματα, και έχει καταφέρει δια της πληρωμένης διαφημίσεως να προάγει μία εικόνα ευαγούς ιδρύματος, ώστε να παραμένει εν πολλοίς στο απυρόβλητο, και να μην θεωρείται κερδοσκοπικός βραχίων του φαρμακευτικού καρτέλ.  
Δική μας ευθύνη είναι να αποκαλύψουμε τα εγκλήματα του ΠΟΥ που έχει διαπράξει σε όλο τον κόσμο, να του αφαιρέσουμε το φωτοστέφανο της επιστημοσύνης, να δημοσιοποιήσουμε τους χρηματοδότες του, να δημιουργήσουμε αντανακλαστικά στους λαούς ώστε να μην εμπιστεύωνται τις οδηγίες των τσαρλατάνων του ΠΟΥ.
Ο ΠΟΥ δεν είναι επιστημονικώς ουδέτερος οργανισμός. Δεν είναι καν επιστημονικός οργανισμός. Είναι τμήμα πωλήσεων του φαρμακευτικού καρτέλ, όπως το ΔΝΤ αποτελεί τμήμα του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ.
Μόνον ηλίθιοι πιστεύουν ότι το ΔΝΤ εξυπηρετεί τους λαούς στους οποίους επιβάλλει τις εθνοκτόνες οικονομικές του συνταγές.
Αν σεβώμεθα την ελευθερία και την υγεία μας πρέπει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να θέσουμε στο στόχαστρό μας τις εθνοκτόνες πολιτικές "υγείας" του ΠΟΥ δια των οποίων καταστρέφει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.
Τελικός σκοπός πρέπει να είναι η διάλυση και η κατάργηση εγκληματικών οργανώσεων όπως το ΔΝΤ και ο ΠΟΥ, με την συνεργασία όλων των λαών του κόσμου.

No comments:

Post a Comment