Monday, April 20, 2020

Coronavirus-19, wanted dead or alive. Reward offered by corona-sheriff Tsiodras



Αν διαβάσει κάποιος το κάτωθι άρθρο θα διαπιστώσει το εξής καταπληκτικό. Ο κορωνο-μάχος και κορωνο-προφήτης Τσιόδρας, δηλώνει ότι υπάρχουν ένα σωρό άγνωστοι παράμετροι για τον ιό.


"Πονοκέφαλο προκαλεί στους επιστήμονες η ανοσία του παγκόσμιου πληθυσμού από τον ιό. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς δείχνουν τα -ανιχνευόμενα από τα τεστ- αντισώματα, που εντοπίζονται σε όσους αναρρώσει από τη νόσο COVID-19. Επίσης, αν αυτά τα αντισώματα προστατεύουν πραγματικά από τον κορονοϊό και για πόσο καιρό."

Ο κορωνο-κυνηγός δηλώνει:

αβεβαιότητα για την εγκυρότητα των τεστ (τώρα το θυμήθηκε),

αβεβαιότητα για το αν τα τεστ ανιχνεύουν άλλους κορωνοϊούς ή τον covid-19,

αβεβαιότητα για το είδος και την διάρκεια της ανοσίας που παρουσιάζουν κάποιοι πληθυσμοί σε έλεγχο αντισωμάτων,

αβεβαιότητα για τον αριθμό των μολυνθέτων (κάτι που μειώνει δραστικώς την θνητότητα του ιού),

αβεβαιότητα για την σύγκριση και εγκυρότητα αποτελεσμάτων από διαφορετικές χώρες,

αβεβαιότητα για το αν είναι σωστή η καταγραφή θανάτων από/με κορωνοϊό σε κάθε χώρα ξεχωριστά οπότε τα αναφερόμενα συγκριτικά νούμερα είναι αναξιόπιστα (και αυτό τώρα το έμαθε ο Ρανταπλαν της λοιμωξιολογίας).

Συμπερασματικώς ο "πανάξιος" και "θεόσταλτος" κορωνο-προφήτης, κορωνο-σερίφης, και κορωνο-μάχος, δεν ξέρει τίποτε για τον ιό.

Αλλά ήξερε ένα μόνον πράγμα ο τσαρλατάνος, ότι θα πεθάνουν τόσες χιλιάδες άνθρωποι αν δεν επιβληθεί μαζική καραντίνα. Αυτό το ήξερε σίγουρα, αλλά όλα τα άλλα τα αγνοεί. 

Πώς είναι δυνατόν να δηλώνεις ότι έχεις άγνοια για ένα σωρό παραμέτρους, ότι υπάρχουν ένα σωρό μεταβλητές που διαφέρουν από χώρα σε χώρα, αλλά την ίδια στιγμή να προβλέπεις και να δηλώνεις σιγουρότατος ότι τόσες χιλιάδες θα πεθάνουν στην Ελλάδα από κορωνοϊό αν δεν επιβληθεί lockdown;

Και μάλιστα μέχρι τώρα, σχεδόν 2 μήνες μετά την κατάσταση πολιορκίας στην ανθρωπότητα, να μην έχεις προχωρήσει σε δειγματοληπτικούς ελέγχους, ώστε να διαπιστώσεις το κλάσμα νοσούντων/μολυνθέντων;

Εν τούτοις να επιμένεις με φανατισμό ότι κινδυνεύουμε από κάτι που ακόμη δεν το έχεις στοιχειοθετήσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι προβλέψεις του θεωρητικού μαθηματικού μοντέλου του Imperial College που άλλαξε την στρατηγική του Boris Johnson έχουν ανασκευαστεί προς τα κάτω, και κυρίως δεν έχει ελεγχθεί από άλλους επιστήμονες, ήτοι τα συμπεράσματα της μελέτης δεν έχουν αναπαραχθεί από άλλους ερευνητές (δεν είναι peer-reviewed).

Κορονοϊός: “Βαβέλ”… ανοσίας σε όλο τον πλανήτη με τα τεστ αντισωμάτων – «Συλλογική ανοσία δεν θα υπάρξει» λέει ο Τσιόδρας

No comments:

Post a Comment