Sunday, April 26, 2020

Πώς οφείλει να ενημερώνει το κοινό ένας ιατρός. Καμμία σχέση με χαρτορίχτρες τύπου Τσιόδρα



             

                                                            1ο μέρος του βίντεο 

Δύο Αμερικανοί ιατροί, εντατικολόγοι, με κλινική εμπειρία, ο Dr. Dan Erickson και ο Dr. Artin Massihi, μιλούν στην κάμερα, δέχονται ερωτήσεις, και απαντούν βάσει στοιχείων για το ζήτημα του covid-19.

Καμμία σχέση με τις βλακείες του τσαρλατάνου Τσιόδρα.

Εργάζονται στην Καλιφόρνια, και συνέλεξαν στοιχεία από δειγματοληπτικούς ελέγχους. Υπολογίζουν την θνητότητα του κορωνοϊού σε 0.03% για την Καλιφόρνια, ήτοι αρκετά κάτω από το 0.1% της Νέας Υόρκης.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία, η θνητότητα του ιού στην Ισπανία είναι 0.05%.

Συγκρίνουν δύο σκανδιναβικές χώρες, Νορβηγία και Σουηδία, η πρώτη με γενικό lockdown, η δεύτερη χωρίς γενικό lockdown. Η Νορβηγία έχει 0.03% ποσοστό θνητότητος, λίγο καλύτερα σε σχέση με την Σουηδία.

Δηλώνουν ότι ο μαζικός εγκλεισμός υγιών ανθρώπων έρχεται σε αντίθεση με ό,τι διδάχτηκαν στην ιατρική σχολή στα μαθήματα μικροβιολογίας και ανοσολογίας. Λένε ότι με βάση τα όσα διδάχτηκαν, η καραντίνα είναι για τους ασθενείς, όχι για τους υγιείς.

Ισχυρίζονται ότι η κοινωνική απομόνωση αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, διότι σύμφωνα με την ανοσολογία πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με μικρόβια μέσω συγχρωτισμού με ανθρώπους για να ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό. Και όταν παύσει η καραντίνα, πολύς κόσμος θα αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας λόγω της υποβαθμίσεως του ανοσοποιητικού του συστήματος.

Ισχυρίζονται ότι ο κορωνοϊός επιβιώνει πάνω στα πλαστικά επί 3 μέρες, και όποιος παίρνει πλαστικά είδη από τα σουπερμάρκετ ή άλλα καταστήματα θα έρθει σε επαφή με τον ιό στο σπίτι του, άρα δεν έχει νόημα ο εγκλεισμός.

Λένε ότι οι μάσκες και τα γάντια δεν προστατεύουν από τον κορωνοϊό τους απλούς πολίτες. Οι μάσκες χρειάζονται μόνο για το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται σε άκρως ανθυγιεινό περιβάλλον.

Δηλώνουν ότι κανονικώς στις αυτοψίες καταγράφονται συννοσηρότητες, ενώ τώρα επιδιώκεται να καταγραφεί ο κορωνοϊός ως μοναδική αιτία θανάτου. Οι ιατροί πιέζονται να γράφουν στα πιστοποιητικά θανάτου ότι κάποιος πέθανε από κορωνοϊό για να φουσκωθούν οι στατιστικές.

Ταυτοχρόνως συγκρίνουν τα στατιστικά στοιχεία του κορωνοϊού με την εποχική γρίπη, και δηλώνουν ότι δεν έχει μεγαλύτερη θνητότητα από την γρίπη.

Αναφέρουν παρενέργειες που προκαλεί το lockdown σε ασθενείς με άλλα προβλήματα, μαζί με ενδοοικογενειακή βία, άγχος, αλκοολισμό, κατάθλιψη, αυτοκτονίες, κ.α.

Αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος το βίντεο για να δει το πώς οφείλει να ενημερώνει το κοινό ένας ιατρός. Με βάση το τί βλέπει στους ασθενείς, και όχι με βάση θεωρητικά μοντέλα για χαρτορίχτρες.

         

                                       2ο μέρος του βίντεο



Επειδή το youtube είχε κατεβάσει το 1ο μέρος του βίντεο ως τάχα fake news, ξανανέβηκε από άλλον χρήστη. Μάλλον το youtube θα το ξανακατεβάσει. Όμως μπορείτε να το δείτε και εδώ:

No comments:

Post a Comment