Thursday, April 2, 2020

Καμμία κυβέρνηση δεν εκχωρεί οικειοθελώς αποκτηθείσες εξουσίες εις βάρος των πολιτών



Το μεγαλύτερο έγκλημα που θα έχουν διαπράξει οι Έλληνες αυτής της γενιάς είναι να πιστέψουν ότι το μισελληνικό ρωμέικο ψευδοκράτος που επί αιώνες προσπαθεί να καταστρέψει τον Ελληνισμό, αυτή την φορά θα τους σώσει από τον κορωνοϊό.

Το να εμπιστεύεσαι την ζωή, την ελευθερία, την περιουσία, και την υγεία σου, στον κάθε γελοίο, αμόρφωτο, ψεύτη, ανίκανο, άχρηστο αξιωματούχο της ρωμιοσύνης, ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Δείχνει έλλειψη γνώσεων, αυτοπεποιθήσεως, ενστίκτων αυτοσυντηρήσεως, και κυρίως έλλειψη ανεξαρτήτου πνεύματος και κριτικής σκέψεως.

Είναι σαν να ομολογείς ότι δεν ξέρεις πώς να προστατεύσεις την υγεία σου, και ξέρει καλύτερα από σένα ο κάθε άσχετος ψάλτης.

Μέσα σε λίγες ημέρες, οι αρχικές κυβερνητικές οδηγίες για εθελοντική παραμονή στα σπίτια, μετετράπησαν σε διαταγές για κατ' οίκον περιορισμό επ' αόριστον, με αστυνομική εφαρμογή του μέτρου, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Σε άλλες χώρες ο περιορισμός γίνεται με στρατιωτική εφαρμογή. Λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει την διαφορά.

Πρόκειται για μαζική φυλάκιση ολόκληρου λαού, και ένα σωρό ηλίθιοι χαίρονται, νομίζοντας ότι γίνεται για το καλό τους, και ότι κάποτε, μετά την άρση της καραντίνας, οι ελευθερίες θα επανέλθουν, όπως ήταν πρώτα.

Καμμία κυβέρνηση δεν εκχωρεί οικειοθελώς αποκτηθείσες εξουσίες εις βάρος των πολιτών.

Όποιος θεωρεί ότι οι κυβερνήσεις που πήραν τέτοια μέτρα έχουν κάποιο σχέδιο εξόδου από την κρίση, δεν ξέρει ιστορία και έχει υποεκτιμήσει την αυτοκαταστροφική βλακεία που επικρατεί σε ανώτατα κλιμάκια εξουσίας.

No comments:

Post a Comment