Friday, April 17, 2020

Τί δουλειά έχουν τα αντικαρκινικά φάρμακα στην θεραπεία κατά του κορωνοϊού;



Κάθε μέρα που περνά διαπιστώνω ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας ένα σωρό άτομα με πτυχίο τα οποία θα έπρεπε να ευρίσκωνται έγκλειστα σε ψυχιατρείο. Δεν πρόκειται για υπερβολή.

Δεν είναι δυνατόν να λέγωνται τέτοιες γελοιότητες και να μην εγκαλούνται οι "ειδικοί", και να μην τους αφαιρείται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Τί δουλειά έχουν τα αντικαρκινικά φάρμακα στην θεραπεία κατά του κορωνοϊού;;;;;;;;;;;;;

Η απάντησή τους είναι ότι σε ωρισμένες περιπτώσεις η υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού στον κορωνοϊό μπορεί να προξενήσει επιπλοκές. Έστω. Ένας λόγος παραπάνω για να μην κάνουμε εμβόλια τα οποία θα προκαλέσουν άγνωστες αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος και ενδεχομένως σοβαρές επιπλοκές, κάτι που το είπε ο καθηγητής Ιωαννίδης. Πολύ καλύτερη και πιό αξιόπιστη η διαδικασία της φυσικής ανοσίας της αγέλης.

Αλλά το να φθάνεις σε σημείο να καταστέλλεις το ανοσοποιητικό σύστημα με αντικαρκινικά φάρμακα (τα οποία προκαλούν ένα σωρό παρενέργειες στο σώμα), προκειμένου να "σώσεις" τον ασθενή από τον κορωνοϊό, δείχνει πιά ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ορθολογική επιστήμη. Αλλά με τυχάρπαστους πλανόδιους πωλητές "φαρμάκων"-δηλητηρίων, οι οποίοι αισθάνονται άτρωτοι από τις διαμαρτυρίες και τα πυρά της κοινωνίας.


"Εξαιτίας της πανδημίας πολλοί ερευνητές και φαρμακοβιομηχανίες έχουν στρέψει την προσοχή τους σε κλινικές μελέτες που διερευνούν σκευάσματα με γνωστή δραστικότητα σε άλλα νοσήματα (π.χ. σε αυτοάνοσα νοσήματα ή κακοήθειες) για πιθανή δραστικότητα σε πάσχοντες με COVID-19."

Μετάφραση σε απλά ελληνικά: Μάς έχει μείνει στοκ στις αποθήκες από αντικαρκινικά, και κάτι πρέπει να κάνουμε για να τα σπρώξουμε στην αγορά. Βάλε 5-6 "ειδικούς" να συγγράψουν ένα διαφημιστικό φυλλάδιο-"επιστημονική μελέτη", η οποία να συμπεραίνει ότι το στοκ που μας έχει απομείνει είναι κατάλληλο και ασφαλές για ασθενείς με κορωνοϊό.

Όταν κάποια εταιρεία θέλει να ξεπουλήσει το στοκ που της έχει απομείνει, θα εφεύρει ένα σωρό δικαιολογίες. Αλλά σε καμμία περίπτωση μία κοινωνία δεν πρέπει να αφήνει να εγκληματούν εις βάρος της κάποιοι "ειδικοί" επειδή διαθέτουν ένα πτυχίο.

No comments:

Post a Comment