Thursday, April 2, 2020

Η μαζική παραφροσύνη έφτασε σε νέα επίπεδα



Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Duterte έδωσε εντολή στην αστυνομία και στον στρατό να πυροβολούν και να σκοτώνουν(!) όσους παραβιάζουν την μαζική καραντίνα.

Η συγκεκριμένη εντολή απευθυνόταν στα σώματα ασφαλείας της νήσου Luzon όπου 57 εκατομμύρια άνθρωποι είναι αποκλεισμένοι, και αντιμετωπίζουν το φάσμα της πείνας.

Η καθεστωτική βλακεία δεν έχει όρια αν δεν αντιμετωπιστεί με βία.

Σε λίγο καιρό τα προγράμματα μαζικής καραντίνας θα μοιάζουν με προγράμματα μαζικής γενοκτονίας, με αρκετές χιλιάδες βλακών να χειροκροτούν για την "σωτηρία" τους από κυβερνήσεις ηλιθίων.
...............................................................................................................................................

Η παράνοια εξαπλώνεται. Οι βλαμμένοι έχουν τα ηνία. Στον Παναμά επεβλήθη μαζική καραντίνα βάσει φύλου: gender-based lockdown

Οι άνδρες θα μπορούν να πηγαίνουν στο σουπερμάρκετ και το φαρμακείο, Τρίτη, Πέμπτη, και Σάββατο, ενώ οι γυναίκες θα επιτρέπεται να βγαίνουν έξω Δευτέρα, Τετάρτη, και Παρασκευή.

"Είναι για το καλό σας, για την σωτηρία σας", δήλωσε ο υπουργός ασφαλείας του Παναμά.

From Wednesday, men and women will only be able to leave their homes for two hours at a time, and on different days.

Until now, quarantine regulations were not based on gender.

Men will be able to go to the supermarket or the pharmacy on Tuesdays, Thursdays and Saturdays, and women will be allowed out on Mondays, Wednesdays and Fridays.

No comments:

Post a Comment