Wednesday, April 29, 2020

Δεν συζητάμε με τους κορωνο-προφήτες, τους πολεμάμε




Εξ αρχής ήταν ολοφάνερο ότι τα περιοριστικά μέτρα των ηλιθίων κορωνο-σερίδηφων θα καταστρέψουν την κοινωνία, την οικονομία, και την υγεία των πολιτών.

Το συνδικάτο οδηγών ταξί Αττικής ακόμη και τώρα δεν το συνειδητοποιεί. Ναι μεν εξοργίστηκε με τον περιορισμό του ενός επιβάτου ανά διαδρομή, αλλά ζητά υποχρωτική χρήση μάσκας από τους επιβάτες, δωρεάν απολύμανση των ταξί σε καθημερινή βάση (προφανώς με τα λεφτά των φορολογουμένων), κ.α.

Δηλαδή εκεί που δεν τους συμφέρει, αντιδρούν. Ενώ εκεί που τους συμφέρει, συμπεριφέρονται σαν τον Τσιόδρα. Να πληρώσουν άλλοι για την καθημερινή απολύμανση των δικών τους αυτοκινήτων.

Αντί ως συνδικάτο να απαιτήσουν να σταματήσουν οι γελοιότητες της επιτροπής ηλιθίων "λοιμωξιολόγων", για το καλό όλη της κοινωνίας, προσπαθούν να προσαρμόσουν τα αιτήματά τους στο στενό οικονομικό τους συμφέρον.

Αντί να απορρίψουν όλα τα περιοριστικά μέτρα ασυζητητί, ως ολέθρια και ανεφάρμοστα, προσπαθούν να συνδιαλλαγούν μερικώς με τους κορωνο-προφήτες.

"Αντιδρούν οι αυτοκινητιστές ταξί στη συνέχιση του μέτρου για μεταφορά ενός μόνο επιβάτη και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό και καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει το μέτρο."

1 comment:

  1. Έλα ρε Ιφικράτη, είμαστε στο τελευταίο στάδιο επιβολής του 1984, ο περισσότερος κόσμος είναι ζόμπι και ακολουθάει τυφλά "ειδικούς" και "φίρμες" και άλλοι είναι πορωμένοι με την "πρόοδο" και γουστάρουν Έλον Μασκ, ΑΙ, παραμύθια για εποικισμό του Άρη και καταστροφολογίες τύπου κλιματικής αλλαγής και επιδημιών. Η άποψή μου είναι ότι η Νέα Τάξη θα εφαρμοσθεί χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Ακόμα και κάτι πορωμένοι Αμερικάνοι με όπλα και επιβιώσεις θα κάνουν τουμπεκί.

    Έχουν όλα περιγραφεί από παλιά στα εξής έγγραφα.

    1) Πρωτόκολλα σοφών της Σιών
    2) Κόκκινη Συμφωνία -Απολογία Ρακόφσκυ
    3) Νέα Ευρώπη - Γκούντενχόβε Καλλέργης
    4) Αναφορά του Σιδηρού Όρους

    για πιο καινούργια πράγματα με Μπιλλ Γκέιτς και Τριμερή Επιτροπή και λοιπά είναι γεμάτο το γιουτιουμπ.

    ReplyDelete