Friday, April 17, 2020

Batman forever. Η Dr Chase Meridian αποκαλύπτει τα μυστικά του ανθρώπου-νυχτερίδα, πόσα εμβόλια έκανε, και πώς μολύνθηκε από τον covid-20





ντριν, ντριν, ντριν.. (τηλεφωνική κλήση)

--ΠΟΥ: Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, εεεε λάθος...Υγείας ήθελα να πώ. Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, πώς μπορώ να βοηθήσω;

--Bill Gates: Άκου κοπέλα μου, είμαι o Bill Gates, εγώ και κάτι φιλαράκια μου έχουμε κάνει ένα σωρό δωρεές στο μαγαζί σας, και περιμένουμε να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Τί θα γίνει; Θα περιμένουμε πολύ ακόμα; Μας υποσχεθήκατε ότι ο πανικός του covid-19 θα αποφέρει γύρω στο ένα δισεκατομμύριο ψωροδολλάρια. Έτσι θα την βγάλουμε; είμαστε μεγάλη παρέα.

--ΠΟΥ: Ηρεμήστε κύριε Gates. Οι συνεργάτες μας στο τμήμα μάρκετινγκ ετοιμάζουν ήδη την νέα καμπάνια για τον covid-20, και τον covid-21. Είναι τα νέα μαθηματικά μοντελάκια της χειμερινής μας κολεξιόν. Ξέρετε θα φορεθούν πολύ την επόμενη σεζόν. Très chic.

--Gates: Δηλαδή να μείνω ήσυχος;

--ΠΟΥ: Μα φυσικά. Άλλωστε οι σχεδιαστές πανικών της εταιρείας μας, στα επόμενα μοντελάκια έχουν συμπεριλάβει και σκηνές τρόμου για τα μικρά παιδιά, τις οποίες θα συνδυάσουμε με εικόνες και memes από ταινίες Batman. Θα τους λέμε ότι οι νέοι κορωνοϊοί που ανακαλύψαμε προέρχονται από τις νυχτερίδες, και όποιος κάνει τα εμβόλιά σας θα έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες Batman.

--Gates: Ωραίο διαφημιστικό σλόγκαν. Μαζί με τα εμβόλια θα πουλάω και αξεσουάρ Batman στα μικρά παιδάκια. Σας ευχαριστώ, μου δώσατε ελπίδα. Ξέρετε εμείς οι φιλάνθρωποι, ανησυχούμε για τα κέρδη μας.

--ΠΟΥ: Μην ανησυχείτε κύριε Gates. Μπορούμε να το τραβήξουμε όσο θέλουμε. Μέχρι covid-150 μπορούμε να το φτάσουμε. Ας είναι καλά οι κορωνο-σερίφηδες που εφαρμόζουν το θεάρεστο έργο μας.

--Gates: Σας ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά. Σύντομα θα λάβετε μία επιταγή μου ως δωρεά για την χειμερινή σας κολεξιόν, covid-20 και covid-21.

--ΠΟΥ: Και εμείς ευχαριστούμε κύριε Gates για τα δωράκια σας. Το τμήμα μαρκετινγκ του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, θα είναι πάντα στην διάθεσή σας.

σ.σ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις, είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

...................................................................................................................................................................

Κορονοϊός: Ανακάλυψαν έξι νέους κορονοϊούς σε νυχτερίδες – Μελλοντικός κίνδυνος νέων πανδημιών από τις αγορές ζώων στην Ασία

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι χιλιάδες κορονοϊοί (πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί) υπάρχουν σε νυχτερίδες.

No comments:

Post a Comment