Wednesday, April 29, 2020

Όσοι καλλιτέχνες εκλαμβάνουν τον ραγιαδισμό ως σωτηρία, έχουν μερίδιο ευθύνης για την επικείμενη καταστροφή



Σε τέτοιες στιγμές κρίσεως δεν θέλω να γίνωμαι σαρκαστικός αλλά δεν αντέχω.

Όσοι καλλιτέχνες διαμαρτύρονται με όρους όπως "ανθρωπιστική καταστροφή" επειδή δεν θα επιτρέπεται να εργαστούν όλο το καλοκαίρι εξ αιτίας της απαγορεύσεως των συναθροίσεων με εντολή του νεοβυζαντινού ψάλτη, έχουν δύο επιλογές.

Είτε να σταματήσουν να θεωρούν σωτήρα αυτό το γελοίο άτομο και να συμπαραταχθούν με ένα λαϊκό κίνημα ανατροπής της υγειονομικής χούντας που επέβαλαν οι κορωνο-προφήτες.

Είτε να βγούν παρέα με την Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα λεωφορείο, και να τραγουδούν χαζοχαρούμενα τραγούδια για να ενθουσιαστεί ο κόσμος και να ξεχνά την δυστυχία του.

Όσοι καλλιτέχνες εξέλαβαν τον ραγιαδισμό ως σωτηρία, έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τα οικονομικά πλήγματα που υπέστησαν και θα υποστούν.

Το εσχατολογικό κίνημα των "ΜένουμεΡαγιάδες" επέτυχε την αποθέωση της ηλιθιότητος. Τώρα προσπαθεί να μετατρέψει την αυτοκτονία σε ύψιστη ηθική αξία.

Η ανθρωπιστική καταστροφή θα ερχόταν, ήταν δεδομένο. Μόνον ηλίθιοι που πίστευαν τον τσαρλατάνο Τσιόδρα δεν το έβλεπαν.

Μέχρι στιγμής εστιάτορες, οδηγοί ταξί, αεροπορικές εταιρείες, καλλιτέχνες βάζουν οριστικό λουκέτο, και οι μισάνθρωποι "ΜένουμεΡαγιάδες" συνεχίζουν να αδιαφορούν. Είναι εχθροί μας και πρέπει να τους πολεμήσουμε με κάθε τρόπο.

Ο βρετανικός αεροπορικός κολοσσός British Airways ανακοίνωσε 12.000 απολύσεις εργαζομένων. Αν ένας τέτοιος κολοσσός καταρρέει λόγω των περιοριστικών μέτρων, τί θα απογίνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα;

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί η υγειονομική χούντα.

#ΜένουμεΡαγιάδες

No comments:

Post a Comment