Thursday, April 9, 2020

Άτομα με ψυχοπαθολογικές διαταραχές κυκλοφορούν ελεύθερα και λαμβάνουν αποφάσεις για λογαριασμό της ανθρωπότητος



           

Άλλος ένας υποψήφιος τρόφιμος ψυχιατρείου που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δήλωση του Michael Ryan, αξιωματούχος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, για τον covid-19:

"Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, εξ αιτίας του μαζικού εγκλεισμού, η μόλυνση έχει μεταφερθεί από τους δρόμους στα σπίτια. Οι περισσότεροι άνθρωποι κολλάνε στο σπίτι τους, σε οικογενειακό επίπεδο. Τώρα πρέπει να πάμε στα σπίτια, να βρούμε αυτούς που είναι άρρωστοι, να τους απομακρύνουμε, και να τους βάλουμε σε καραντίνα..."

Αφού πρώτα ο συγκεκριμένος ψυχασθενής μαζί με τους συναδέλφους του στον ΠΟΥ απαιτούσε γενική καραντίνα και εγκλεισμό στα σπίτια ολόκληρων πληθυσμών, τώρα ανακάλυψε ότι η μετάδοση της μολύνσεως γίνεται στα σπίτια, και όχι στους δρόμους.

Και απαιτεί από μας λευκή επιταγή, ώστε να εισβάλλει στα σπίτια μας, να αρπάζει μέλη οικογενειών και να τα απομονώνει, με "αξιοπρεπή" τρόπο, όπως δήλωσε.

Με την ίδια διεστραμμένη λογική, κάποιος άλλος παλαβός "ειδικός" σε λίγο καιρό μπορεί να μας πει ότι επειδή η μόλυνση στα σπίτια έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα, αδειάζουμε τα σπίτια και μένουμε στους δρόμους!

Και οι σημερινοί αφελείς υποστηρικτές του "ΜένουμεΣπίτι", εν μία νυκτί θα μετατραπούν σε "ΜένουμεΆστεγοι". Και δώστου τα νέα διαφημιστικά μηνύματα, "μείνετε στον δρόμο", "διατηρείστε την υγεία σας μένοντας έξω από το σπίτι", και άλλα φαιδρά.

Και μάλιστα αυτό θα γίνεται εκ περιτροπής. Ήτοι κάποιους μήνες θα μένουμε στο σπίτι, και κάποιους μήνες θα μένουμε στον δρόμο. Όταν η μόλυνση ξανα-αυξηθεί στους δρόμους, θα ξανακλειστούμε στα σπίτια, και τανάπαλιν.

Η λοβοτομή και τα ηλεκτροσόκ είναι το ελάχιστο που αξίζουν τέτοια άθλια υποκείμενα, τα οποία δεν πρέπει ποτέ να ξαναδούν το φως του ήλιου.

Το απίστευτο είναι ότι υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι τέτοιοι ψυχασθενείς θα τον σώσουν από μία υποθετική πανδημία, μόνο και μόνο επειδή δηλώνουν ότι κατέχουν πτυχίο ιατρικής, και είναι μέλη ενός διεθνούς οργανισμού.

.....................................................................................................................................................................


Anthony Fauci, ο αντίστοιχος Αμερικανός Τσιόδρας:

"Δεν νομίζω ότι πρέπει να ξανακάνουμε χειραψία, ποτέ ξανά! Και όχι μόνον για να εμποδιστεί ο κορωνοϊός, αλλά πιθανότατα θα μειώνονταν δραματικώς και οι περιπτώσεις γρίπης στις ΗΠΑ".

Να χαρώ "ιδιοφυΐες" που συμβουλεύουν κράτη και κυβερνήσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπερδυνάμεις.


"I don't think we should ever shake hands ever again, to be honest with you. Not only would it be good to prevent coronavirus disease; it probably would decrease instances of influenza dramatically in this country," the doctor added.

……………………......................................................................................................................

Σιγά-σιγά έρχεται η αλήθεια στην επιφάνεια. Οι αυτοκαταστροφικές συνταγές των "ειδικών" του "ΜένουμεΣπίτι":

"Dr Joe Grove, of UCL's department of infection and immunity, told The Telegraph:


Μόλις περάσουμε την κορυφή της τωρινής επιδημίας, με το να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή, θα ενεργοποιηθεί μία νέα επιδημία".

Οπότε, κλειστείτε στο σπίτι μέχρι αν και όταν βρεθεί κάποιο φάρμακο/εμβόλιο. "Καταπληκτική" συνταγή σωτηρίας από άτομα που θα έπρεπε να είναι τρόφιμοι ψυχιατρείου.

Οι "ειδικοί" κατάφεραν να μετατρέψουν μία υποθετική πανδημία σε πραγματική οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8202629/Lockdown-No-prospect-easing-rules-death-toll-soars-1-000.html

No comments:

Post a Comment