Sunday, April 26, 2020

Οι αυτοκτονικοί ραγιάδες ετοιμάζονται για επαναλαμβανόμενα lockdowns. Πρέπει να ετοιμαστούμε να τους τσακίσουμε



Ουδέποτε αδιαφόρησα ή υπενόησα ότι πρέπει να αδιαφορούμε για τις ευπαθείς ομάδες. Όμως ουδείς ραγιάς δικαιούται να μας κάνει μαθήματα ηθικής και ουσιαστικώς να μας λέει ότι η ζωή των ευπαθών ομάδων αξίζει περισσότερο από την ζωή των υπολοίπων μελών της κοινωνίας.

Χωρίς να μας ρωτήσουν, απεφάσισαν μόνοι τους ότι οι ζωές 100 χιλιάδων ανθρώπων, αξίζουν περισσότερο από τις ζωές 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ουδείς εξαχρειωμένος κορωνο-προφήτης δικαιούται να δολοφονήσει μία ολόκληρη κοινωνία με πρόσχημα ότι έτσι θα σώσει ένα κλάσμα της κοινωνίας.

Ακόμη και 10% θνητότητα να είχε ένα λοιμώδες νόσημα (στην παρούσα κατάσταση μιλάμε μόλις για 0.1%-0.2%), αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να εξοντωθεί μια ολόκληρη κοινωνία με μαζική καραντίνα.

Οι αυτοκτονικοί εσχατολόγοι του "ΜένουμεΡαγιάδες" είναι τόσο ηλίθιοι που θεωρούν ότι η μαζική καραντίνα είναι σωτήρια θεραπευτική μέθοδος. Και ότι θα τους σώσει από την μόλυνση του κορωνοϊού. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους επιτρέψουμε να μας δολοφονήσουν με την βλακεία τους.

Ετοιμάζονται για πολλαπλά και κυλιόμενα lockdowns.

Πρέπει να ετοιμαζόμαστε να τους τσακίσουμε χωρίς κανένα έλεος.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πάρουν στον τάφο τους ένα ολόκληρο έθνος οι αυτοκτονικοί ηλίθιοι.

No comments:

Post a Comment