Sunday, April 12, 2020

Ο κορωνοϊός διαφωνεί με τις απόψεις των "ειδικών"



Κάθε μέρα που περνά ο κορωνοϊός φέρνει στην επιφάνεια την αλήθεια και το μέγεθος της αγνοίας των "ειδικών".

Διάφοροι επιδημιολόγοι στην Ελλάδα μας έλεγαν για τα πολλά διαγνωστικά τεστ, και να στηριχθούμε στους επιθετικούς ελέγχους σε δεύτερη φάση, μετά την μαζική καραντίνα, ήτοι το μοντέλο χωρών όπως η Νότιος Κορέα.

Έλα όμως που ο κορωνοϊός διαφωνεί, και επανέρχεται σε αυτούς που ανέρρωσαν. Δηλαδή κάποιοι ασθενείς αναρρώσαντες στην Νότιο Κορέα, έκαναν ξανά τεστ, και βρέθηκαν θετικοί παρά την αρχική αποθεραπεία !!!

Τί συμβαίνει εδώ; Φαίνεται ότι σκάει άλλη μία φούσκα των "ειδικών", και αυτή την φορά των Νοτιοκορεατών "ειδικών", οι οποίοι αυτοδιαφημίζοντο για την άρτια αντιμετώπιση του κορωνοϊού με την χρήση επιθετικής διαγνωστικής τακτικής πολλών υπόπτων κρουσμάτων, και κατόπιν απομονώσεως των μολυσμένων, και ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Άλλη μία φούσκα έσκασε. Αυτά για όσους αφελείς στηρίζονται σε τεστ και διαγνώσεις "ειδικών".

Παρατήρηση: η περίπτωση τα PCR τεστ να είναι εγγενώς αναξιόπιστα (όχι ελαττωματικά) για την διάγνωση του κορωνοϊού, δεν περνά από το μυαλό τους. Και άρα τα περισσότερα δήθεν κρούσματα που αναφέρονται παγκοσμίως μπορεί να μην έχουν σχέση με τον κορωνοϊό.

Έχουμε ξαναγράψει ότι το συγκεκριμένο τεστ είναι αναξιόπιστο εγγενώς, ως μέθοδος ανιχνεύσεως του ιού. Δεν έχει σχέση με το αν το εργοστάσιο κατασκευής παράγει ελαττωματικά κιτ.

Αυτά τα νέα δεδομένα αποδεικνύουν την ασχετοσύνη των "ειδικών", οι οποίοι επέβαλαν την μαζική καραντίνα με την λογική ότι έτσι δεν θα μολυνθούμε, ενώ τα δικά τους τεστ δείχνουν ότι ο ιός επανενεργοποιείται σε άτομα που έχουν ήδη ιαθεί. Σε αυτή την περιπτωση τί θα κάνουν για να "σωθούμε"; Θα επιβάλλουν αιώνια καραντίνα στην ανθρωπότητα;

Το ζήτημα είναι να σωθούμε από τους γελοίους και άσχετους "ειδικούς". Ακόμη και δια της βίας. Είναι πιό επικίνδυνοι από τον κορωνοϊό.


The World Health Organization (WHO) said on Saturday that it was looking into reports of some COVID-19 patients testing positive again after initially testing negative for the disease while being considered for discharge.

South Korean officials on Friday reported 91 patients thought cleared of the new coronavirus had tested positive again. Jeong Eun-kyeong, director of the Korea Centers for Disease Control and Prevention, told a briefing that the virus may have been “reactivated” rather than the patients being re-infected.

The Geneva-based WHO, asked about the report from Seoul, told Reuters in a brief statement: “We are aware of these reports of individuals who have tested negative for COVID-19 using PCR (polymerase chain reaction) testing and then after some days testing positive again.

1 comment:

  1. Άσχετο Ιφικράτη κοίτα με τι γλεντάει ο Ρωμιός στην Καραντίνα.
    Λένα Ζευγαρά - Έλα Έλα
    https://www.youtube.com/watch?v=JbyWm2zDNCU&feature=emb_logo

    ReplyDelete