Friday, April 17, 2020

Η ενσάρκωση του Ρανταπλάν ανεκάλυψε την ανοσία της αγέλης



              


Δεν μιλάμε για μία απλή ιδιοφυΐα. Μιλάμε για την ενσάρκωση του Ρανταπλάν (ο αγαπημένος χαρακτήρας από το κόμικ Λούκυ Λουκ. Του πατούσαν την ουρά στο πρώτο παράθυρο της ιστορίας, και θυμόταν να σκούξει μετά από 20 παράθυρα.)

Ο λατρεμένος ψάλτης, ο θεόσταλτος, ο άριστος, ο ειδικός, ο καθηγητής, ο ιππότης της λοιμωξιολογίας, ανεκάλυψε την ανοσία της αγέλης. Άργησε λίγο, αλλά τα κατάφερε. Έπεται βραβείο Νόμπελ, παρασημοφόρηση με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος, και ανάρτηση της φωτογραφίας του στην Πινακοθήκη των Ηλιθίων απανταχού της Γης.

Τώρα που ο Ρανταπλάν της λοιμωξιολογίας ανεκάλυψε οψίμως την ανοσία της αγέλης, θα πρέπει να απαντήσει στο εξής ερώτημα:

Μήπως η απότομη συμπίεση της επιδημιολογικής καμπύλης, οδηγεί σε πολλαπλάσια παράταση και επανάληψη της επιδημίας, με πολλαπλάσιες καταστρεπτικές συνέπειες και αμφίβολο αποτέλεσμα στον συνολικό αριθμό θανάτων;

Διότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο συνολικός αριθμός θανάτων, και όχι η πρόσκαιρη επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος για μικροκομματικούς σκοπούς.

Το να επικεντρώνεται μονομερώς ο νεοβυζαντινός ψάλτης στην βραχυπρόθεσμη επιπέδωση της καμπύλης, μιλώντας θετικώς για την συγκεκριμένη επιλογή, δεν αποτελεί επιστημονική προσέγγιση.

Εξ αρχής έπρεπε να τεθεί ανοικτώς στην κοινωνία και η άλλη άποψη: οι συνέπειες της αποτόμου συμπιέσεως της επιδημιολογικής καμπύλης έχουν περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα στο μέλλον, από τα υποτιθέμενα θετικά προσωρινά αποτελέσματα;

Έπρεπε να ζυγιστούν και οι δύο επιλογές, αντί να πηγαίνουμε στα τυφλά, υπακούοντες στις αντιεπιστημονικές αυτοκτονικές οδηγίες του ΠΟΥ.

1 comment:

  1. Αποκαλύψεις από τον Γάλλο νομπελίστα ιατρό Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»
    «Ο κορωνοΊός δεν προήλθε από την αγορά της Ουχάν. Αυτός μπορεί να είναι ένας ωραίος μύθος, αλλά δεν μπορεί να γίνει . Ο κορωνοϊός προήλθε από το βιοεργαστήριο της Ουχάν».
    Τα λόγια αυτά δεν ανήκουν σε κάποιο τυχαίο ερευνητή ή δημοσιογράφο ή πολιτικό. Ανήκουν στο Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier ο οποίος τιμήθηκε το 2008 με το βραβείο Νόμπελ της ιατρικής για την έρευνά του στην άλλη θανατηφόρα ασθένεια το AIDS.
    https://www.pronews.gr/ygeia/869483_apokalypseis-apo-ton-gallo-nompelista-luc-montagnier-o-covid-19-einai-proion
    Μιλάνε οι γίγαντες γιατροί έξω και εδώ μιλάνε οι καρεκλοκένταυροι ανεγκέφαλοι... Την ίδια στιγμή που στο Αμέρικα γίνεται το έλανα δεις:
    Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικανούς σε «λαϊκό ξεσηκωμό» κατά των πολιτειακών αρχών - «Είστε υπό πολιορκία»!
    Μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει ευθεία αναφορά στην 2η τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος στο οποίο δίνεται το δικαίωμα σε κάθε Αμερικανό να φέρει όπλα.

    ReplyDelete