Monday, April 27, 2020

Η χαρτορίχτρα της λοιμωξιολογίας ανεκάλυψε την φυσική ανοσία



Όταν γράφω ότι έχουμε να κάνουμε με χαρτορίχτρα και βλαμμένο άτομο, δεν υπερβάλλω.


Ο Τσιόδρας τώρα θέλει πιό γρήγορη άρση της καραντίνας για τα σχολεία και τα νέα παιδιά, ώστε γρήγορα να δημιουργηθεί ανοσία της αγέλης, φοβούμενος τις επιπτώσεις ενός δεύτερου επιδημικού κύματος!!!!!

Αυτό που γράφουμε τόσον καιρό, μόλις τώρα το ανεκάλυψε ο Ρανταπλάν. Αφού πρώτα προξένησε κοινωνικά ερείπια.

Μην ρωτήσετε την χαρτορίχτρα της λοιμωξιολογίας γιατί δεν το έκανε εξ αρχής. Θα εφεύρει πάλι κάποια αλλοπρόσαλλη δικαιολογία.

Και γιατί έλεγε τόσο καιρό ότι κινδυνεύουμε από έναν θανατηφόρο ιό, και πρέπει να κλειστούμε όλοι στα σπίτια μας; Μετά δύο μήνες από τότε που τα έλεγε, δεν υπάρχει πρόβλημα να κολλήσουν οι νέοι τον ιό; Και τώρα που θέλει να κολλήσουν οι νέοι, δεν θα τον μεταδώσουν στους ηλικωμένους;

Οι "ΜένουμεΡαγιάδες" πάλι θα του κάνουν την αγιογραφία. Ό,τι έγκλημα και να διαπράξει ο Τσιόδρας εις βάρος του Λαού, πάντα θα τον λατρεύουν. Όπως ακριβώς με τους παλαβούς cult leaders, όπου οι τυφλωμένοι οπαδοί λατρεύουν τον ηγέτη ακόμη και αν τους οδηγήσει στην μαζική αυτοκτονία. Θα το θεωρήσουν θεϊκή βούληση.

Στην ουσία αυτό το γελοίο άτομο ομολογεί ότι με το lockdown έκανε κακό στο ανοσοποιητικό σύστημα των πολιτών.

Ψόφο στους κορωνο-προφήτες. 
#ΜένουμεΡαγιάδες

4 comments:

  1. Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι με πολιτικά κινήματα όταν κατάλαβα ότι έχω απέναντί ιδεολογικά το 99,9% του κόσμου ο οποίος τελεί και σε τρικυμία εν κρανίω αλλάζοντας απόψεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Θα εφάρμοζα μια Πλατωνική Πολιτεία με πολύ ξύλο και έρωτα μέχρι να συνηθίσουν 2-3 γενιές και να πάει σε πιο autopilot μετά.

    ReplyDelete
  2. Στήσανε το "σόου" του Έβρου, αλλά από τα νησιά κατέφθασαν χιλιάδες, οπότε μετά από μιά διαδήλωση στο Σύνταγμα εναντίον της μετανάστευσης μας έκλεισαν μέσα για να μην αντιδράσουμε στην μεταφορά τους στην ενδοχώρα.
    Τα πλοία στην Ραφήνα και στον Πειραιά έφθαναν στις 4 το πρωί και ξεκινούσαν κομβόϊ να τους πάνε Μαλακάσα κ.λ.π. hotspot...
    Τώρα λόγω ραμαζανιού και επειδή οι "ρομά" και οι αλλοδαποί δεν "μένουν σπίτι" και τους ξεφτίλισαν γιατί κάνουν ότι θέλουν, άρχισαν να τα γυρίζουν και να λένε ότι σιγά - σιγά θα τελειώσει το lockdown.
    Η μετανάστευση σε αριθμούς:
    https://www.bitchute.com/video/FxD6osZmBWIu/

    ReplyDelete
  3. Μιλτιάδης.April 27, 2020 at 2:40 PM

    Εν τω μεταξύ μια λοιμωξιολόγος έλεγε σήμερα το πρωΐ, σε μια εκπομπή του Λιαγκα πως ο ιός αυτός έχει πολύ μικρό ποσοστό θνητότητας και ότι θα ακολουθήσει νέο ισχυρότερο κύμα κρουσμάτων. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό παρακάλεσε το κράτος να λάβει ειδική πρόνοια για τις ευπαθείς ομάδες διευκρινιζοντας πως αυτές είναι οι μετανάστες, πρόσφυγες, ρομά. Κανένας λόγος για τους ηλικιωμένους και τους Έλληνες πολίτες. Δε θυμάμαι το όνομα της συγκράτησα μόνο ότι είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο τμήμα Ιατρικής του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ReplyDelete
  4. Περιμένω εκλογές για να δω 80% ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και οικουμενική με 95-100%, θα εξαρτηθεί από το αν μπει η ΧΑ στο κιναιδοβούλιο και από άλλες παραμέτρους.

    ReplyDelete