Friday, April 17, 2020

Όταν ο ΠΟΥ φάσκει και αντιφάσκει



Για να καταλάβετε το μέγεθος της πανδημίας βλακείας και τον παραλογισμό της εποχής που ζούμε, διαβάστε το τί γράφει ο ΠΟΥ στην ιστοσελίδα του για τον κορωνοϊό. Δεν υπάρχει τίποτε πιό επίσημο.

"Οι περισσότεροι άνθρωποι που θα μολυνθούν από τον covid-19 θα βιώσουν μία ελαφρά έως μέτρια αναπνευστική νόσηση, και θα ανακάμψουν χωρίς να χρειαστούν ειδική θεραπεία. Ηλικιωμένοι, και όσοι πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα, όπως καρδιαγγειακή νόσο, διαβήτη, χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, και καρκίνο, είναι πιθανότερο να αναπτύξουν σοβαρότερες επιπλοκές".

"Most people infected with the COVID-19 virus will experience mild to moderate respiratory illness and recover without requiring special treatment. Older people, and those with underlying medical problems like cardiovascular disease, diabetes, chronic respiratory disease, and cancer are more likely to develop serious illness."

Απ' αυτήν την ξεκάθαρη δήλωση αποδεικνύεται ότι δεν τίθεται ζήτημα πανδημίας. Παρόμοιες ανακοινώσεις έχουν δημοσιευτεί και σε άλλες κυβερνητικές ιστοσελίδες. Οπότε το ερώτημα δεν είναι αν υπάρχει πανδημία, αλλά γιατί συνεχίζουν την τρομοϋστερία, την στιγμή που αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι η πλειοψηφία των κρουσμάτων δεν θα χρειαστεί καν θεραπεία.

Θα περίμενε κάποιος μία ανακοίνωση του ΠΟΥ η οποία να συμβαδίζει με τα όσα βλέπουμε στα μμε. Θα περιμέναμε μία περιγραφή της ασθένειας που να λέει ότι όποιος μολυνθεί, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πεθάνει. Ό,τι θα χρειαστεί μακροχρόνια και εξαιρετική φροντίδα. Ό,τι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικίες. Αντιθέτως μας λέει ότι οι περισσότεροι μολυνθέντες δεν θα χρειαστούν κάν θεραπεία. Επομένως οι συγκρίσεις με την βουβωνική πανώλη και την ισπανική γρίπη του 1918 που κάνουν τα καθεστωτικά μμε είναι παραπλανητικές.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση του ΠΟΥ αντιφάσκει με τις τρομολαγνικές οδηγίες που δίνει στα κράτη, τα οποία καλεί να συνεχίσουν την καραντίνα. Η σκέψη μας αναγκαστικώς πηγαίνει στα πολιτικά και οικονομικά οφέλη. Από ιατρικής απόψεως δεν τίθεται ζήτημα επικινδυνότητος του κορωνοϊού, στον βαθμό που διαλαλούν τα κανάλια και οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ.

Επομένως η αντίφαση θα διατηρείται, όσο μπορούν να συνεχίζουν το παραμύθι. Δεν μπορούν να διαστρεβλώσουν όλα τα στοιχεία που ακυρώνουν την προπάγανδα τους, αλλά μπορούν για ένα χρονικό διάστημα να τα αγνοούν.

1 comment:

  1. Το θέμα είναι ότι το καθεστώς που αντικαθιστά τον πληθυσμό και εξαφανίζει οτιδήποτε θυμίζει κάτι ελληνικό ενώ παράλληλα διαλύει την οικονομία και την ξεπουλάει στους Ροθτσάιλντ, θεωρείται νόμιμο από την πλειοψηφία του κόσμου ο οποίος θα πάει με χαρά να ξαναψηφίσει τα ίδια συστημικά κόμματα. Δεν έχουν άδικο οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου Χρυσού όταν λένε ότι οι περισσότεροι θεωρούν τον γιο του Τέρη Χρυσού ως μέγα πολιτικό επειδή χειρίστηκε "σωστά" την πανδημία και τον Έβρο αφού πρώτα έριξε μπόλικο ξύλο στους ραγιάδες κομμουνιστές των νησιών.

    ReplyDelete