Sunday, May 8, 2016

Διαδικτυακά παιχνίδια στην υπηρεσία του Ελληνισμού



Ένας από τους καλύτερους τρόπους για την προώθηση του Ελληνικού Imperium είναι τα διαδικτυακά παιχνίδια όπως το κάτωθι, τα οποία παρακινούν τους παίκτες να δημιουργήσουν την δική τους αυτοκρατορία:

"Build military empire and economic superpower! You can join your forces with others, create alliances and reinvent worlds map".

"Conquer other countries in epic wars! Make new alliances, join international events with players from all over the world".

Ο ελληνικός χάρτης που δείχνει τις περιοχές που δύναται να αποκτήσει ένας παίκτης, θα έχει 1000 φορές μεγαλύτερη επιρροή στην φαντασία των μικρών ελληνόπουλων από τα βιβλία που έχουν συγγράψει μαζί όλα τα ρεπουσοειδή.

Ό,τι και να κάνουν τα ρεπουσοειδή, τέτοια ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν μεγαλύτερη επιρροή στα παιδιά. Το Ελληνικό Imperium μπορεί να διοχετευθεί στην Ελληνική νεολαία μέσα από πολλά κανάλια.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η σιιτική λιβανέζικη οργάνωση Χεζμπολλάχ έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικά παιχνίδια όπου τα μικρά παιδιά εξασκούνται ηλεκτρονικώς στον πόλεμο κατά του σιωνιστικού Ισραήλ, με προσομοιώσεις συγκρούσεων μεταξύ μαχητών της Χεζμπολλάχ και Ισραηλινών στρατιωτών.

Νά κάτι που λείπει από το Ελληνικό διαδίκτυο. Ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι με προσομοιώσεις συγκρούσεων μεταξύ Ελλήνων πολεμιστών και τζιχαντιστών της ISIS ή οποιουδήποτε άλλου εχθρού.

Οι κατέχοντες τις ειδικές γνώσεις, θα πρέπει να αναλάβουν ένα τέτοιο project.



No comments:

Post a Comment