Tuesday, May 24, 2016

Η βλακεία, ο ραγιαδισμός, ο φιλοεβραϊσμός, η θεολογική άγνοια, και ο μισελληνισμός δεν έχουν όρια στην Χρυσή Αυγή



Το νέο "κατόρθωμα" της ΧΑ: απαιτεί από το υπουργείο Παιδείας να καταδιώξει όσους αμφισβητούν την ιστορικότητα του ραββίνου Τζεσουά.

Ο βουλευτής της ΧΑ θεωρεί ότι η πίστη και η υποταγή σε έναν υποτιθέμενο εσταυρωμένο ραββίνο αποτελεί ένδειξη πατριωτισμού και εθνικισμού.

Τρικυμία εν κρανίω.

Η πιό επικίνδυνη αίρεση που υπάρχει στην Ελλάδα, είναι η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, στην οποία πιστεύει ο Η. Παναγιώταρος και η ΧΑ.

Η λατρεία των Πατρώων Θεών και των Μητρώων Θεαινών των Ελλήνων φαίνεται ότι αποτελεί επικίνδυνη αίρεση για την Χρυσή Αυγή, αφού προσπαθεί να ταυτίσει την υποταγή στον υποτιθέμενο υιό του Γιαχβέ με τον πατριωτισμό και τον Ελληνισμό.

Η πνευματική υποταγή στον ιουδαιοχριστιανισμό αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σημερινής Χρυσής Αυγής. Εξοβελίζουν την Ελληνική Θρησκεία προκειμένου να υποταχθούν στον εσταυρωμένο ραββίνο. Όλα για τις ψήφους.

Ποιός είναι μεγαλύτερος προδότης; Ο "αριστερός" που ξεπουλά την δημόσια περιουσία στους ξένους, ή ο "εθνικιστής" που ξεπουλά την Ελληνική Ψυχή στον ραββίνο Τζεσουά;

Ιδού το ερώτημα.
................................................
Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: «Πανελλήνιο συνέδριο μυθικιστών στην Αθήνα»

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Γ. Καμίνης, παραχώρησε την αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων στην οργάνωση των μυθικιστών, ώστε να πραγματοποιήσουν το πρώτο πανελλήνιο συνέδριό τους, με διεθνή συμμετοχή και με βασικό σύνεδρο-ομιλητή τον Πρόεδρο της Ένωσης των Ελλήνων φυσικών και αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τον κ. Στράτο Θεοδοσίου. Στο εν λόγω συνέδριο θα υποστηριχθεί η άποψη των μυθικιστών ότι ο Χριστός είναι πρόσωπο της μυθολογίας και δεν υπήρξε ποτέ ιστορικά. Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη και θα γίνει στις 22 Μαΐου 2016.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

1) Είναι ενήμερο το υπουργείο για το πανελλήνιο συνέδριο των μυθικιστών Ελλάδος, σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα των μυθικιστών της Οκλαχόμα ΗΠΑ, με θέμα ότι ο Χριστός δεν υπήρχε ποτέ ιστορικά και αποτελεί μυθολογικό πρόσωπο μόνο;

2) Το Σύνταγμα της Ελλάδος καθορίζει την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη ως την επικρατούσα θρησκεία της Πατρίδος μας. Πώς θα προστατεύσει το υπουργείο τα ιερά και όσια της Πατρίδος μας δύο χιλιετιών, εάν δεν παρέμβει και επιτρέψει την τέλεση του συνεδρίου που εν δυνάμει αποτελεί αίρεση με σκοπό την καταστροφή της πίστης των Ελλήνων;

Αθήνα, 18/05/2016

Ο ερωτών Βουλευτής

Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

21 comments:

  1. Εδω Ο Πλευρης μας λεει οτι ο Ιησους ηταν Ελληνας...οτι να ναι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ο καθένας την καραμέλα του. οι αραπάδες τον εμφανίζουν σαν μαύρο. διεθνιστική θρησκεία είναι ο χριστιανισμός...τι περίμενες;

      Delete
    2. Στο βιβλίο του δεν λέει κατι τέτοιο.

      Delete
  2. ζητάμε αναγνώριση της πατρώας θρησκείας ως 2ης επίσημης του ελληνικού κράτους. Ουδείς χριστιανός θα μας το αρνηθεί αφού ιστορικώς οι Έλληνες επί 5000 έτη είμαστε μη χριστιανοί.

    ReplyDelete
  3. Aυτες τις νεοπαγαναστικες εβραικες αρχ..ες να μην ελεγες ιφυκρατη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hallelujah Hallelujah Hallelujah
      Και προσκυνα τον Εβραιο Ιησου..

      Delete
    2. Τι θέλεις εδω μέσα Χιτλερολάγνο τεκνό , ψάχνεις για παρέα ; Πες μου οτι είσαι άτριχος αυτό μόνο τέλος...

      Delete
    3. εβραιογλυφτη δεν εμαθες τιποτε απο τον χιτλερ?

      Delete
  4. ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

    http://redskywarning.blogspot.gr/2016/05/kai-murros.html

    ReplyDelete
  5. Αυτές τις νεοπαγανιστικές βλακείες να μην είχες και την εμπάθεια και εμμονή σου με τον Ιησού Χριστό και θα ήταν όλα καλά. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα νεοπαγανιστικά κινήματα φούντωσαν στην Ελλάδα μετά την πτώση της χούντας και κυρίως κατά τη δεκαετία 80 και ήταν όλα μασονοκίνητα.Όλοι οι ινστρούχτορες της «πατρώας» παρελαύνουν από τις μασονικές στοούλες με ποδίτσες και λευκά γαντάκια (Μαρία Τζάνη, Τσαγρινός, Καλόπουλος, Ρασιάς). Ας είναι καλά ο Ιωάννης Φουράκης που σας ξεσκέπασε. Με πρόσχημα την αγάπη και προσήλωση προς το αρχέγονο κάλλος χτυπάνε την Ελληνορθοδοξία που αυτός ήταν και ο πρωταρχικός τους στόχος . Ποια πατρώα; Ποια απ`όλες και ποίας περιόδου; Πριν την κατάκτηση από τους Ρωμαίους ή μετά; Με τους Αιγυπτιακούς και Περσικούς Θεούς μέσα ή χωρίς;Λατρεύετε και τις προτομές των Ρωμαίων αυτοκρατόρων; Εσείς πιστεύετε στα αλήθεια στην «πατρώα» ή απλώς τη συνδέετε με το «ομότροπον».
    Μπράβο στη Χρυσή Αυγή που έκανε τέτοια ερώτηση .Ανέβηκε πολύ στην υπόληψη μου και ορθώς την ψήφισα για πολλοστή φορά .Γιατί όλοι οι διαπρύσιοι κήρυκες του νεοπαγανισμού είναι παράλληλα και Ελευθεροτέκτονες; Εδώ Δωδεκαθεϊσμός και Ελευθεροτεκτονισμός, ένα και το αυτό https://www.youtube.com/watch?v=uaX74b73Wwc . Εδώ ο Ιωάννης Φουράκης πριν πεθάνει ξεσκεπάζει την απάτη https://www.youtube.com/watch?v=GOrbwZmJ5Fs .Εδώ κάποια μασονάκια με αρχαιοελληνικές επιγραφές http://www.masoniclibrary.gr/catalog/content.php?show_cat=19 .Εδώ κάτι η μασονική νεοπαγανιστική ομάδα Λάβρυς λατρεύει τον φαλλό (πέος) . Ο αρχηγός των Λάβρυς είναι μασόνος και κομμουνιστής https://www.youtube.com/watch?v=BW1bbJEwe9c .

    ReplyDelete
    Replies
    1. γκαμυσει στην εβραιοχριστιανιλα και τους εβραιογλυφτες της

      Delete
    2. Οι πλείστοι αυτών που αναφέρεις είναι σιχαμένα πρακτοράκια ,
      που εργάζονται για να γελιοποιούν τους προγόνους μας .
      Καμμία σχέση δεν έχουν με την κοσμοθέαση των αρχαίων Ελλήνων και πατέρων μας ..

      Delete
    3. O καμμενος ο michalis_delta που στελνει τα link για και καλα σημητικη καταγωγη του αλφαβητου.
      Τραβα και φυγε εβραιοσκολυκα

      Delete
    4. ο τεκτονισμός βρε βλαξ είναι ενάντια σε κάθε θρησκεία

      Delete
    5. michalis_delta, άντε ψόφα χριστιανέ μαζί με τον εσταυρωμένο βρυκόλακα

      Delete
    6. Που λέει ο Φουρακης ασχημα λόγια για τους Τζάνη, Τσαγρινό Καλόπουλο, Ρασιά;;;
      Αντίθετα ο ίδιος είναι ελληνορθόδοξος μίλησε πρώτος για την ανύπαρχτη ομάδα Ε και οι υπόλοιποι τον αντιγράφουν για καθαρά οικονομικούς λόγος .
      Και αν υπάρχουν απατεώνες – μασόνοι εθνικοί όλοι είναι σαν κ αυτούς ;
      Ψήφισε τώρα το παρακρατικό μαγαζί του Αδόλφου Μιχαλολιακου και περίμενε τις εκλογές .

      Delete
  6. Τα χρυσαύγουλα θα σαπίσουν στην φυλακή. Την ίδια μοίρα θα 'χουν κι οι χριστιανοι φασίστες

    ReplyDelete
    Replies
    1. '' Όλοι οι ινστρούχτορες της «πατρώας» παρελαύνουν από τις μασονικές στοούλες με ποδίτσες και λευκά γαντάκια (Μαρία Τζάνη, Τσαγρινός, Καλόπουλος, Ρασιάς)'' Δώσε πηγές αποδείξεις και φωτογραφίες

      Delete
  7. Από προσωπική εμπειρία νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος να αποβάλλετε τον χριστιανισμό εσείς οι "φιλέλληνες" ελληνοφάγοι είναι να διαβάσετε τα "ιερά" σας βιβλία!
    Προσοχή: Ενδέχεται αντί να τον "διαολοστείλετε" να γίνετε φανατικοί χριστιανομπάν μισέλληνες αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.

    ReplyDelete
  8. ιφικρατη, μην βριζεις τα χρυσαυγουλα,
    καλως η κακως αυτοι που ασπαζονται την ιδεολογια της χ.α.
    αποτελουν και την πλειονοτητα των αναγνωστων σου
    ειναι σαν να εισαι μαγαζατορας και να βριζεις του πελατες σου
    δεν σε παιρνει μιας και δεν εχεις και πολλους πελατες

    ReplyDelete
  9. Η ΕΛΛΗΝΑΣ ή παρατρεχάμενος σφουγγοκωλάριος και υποτακτικός θαυμαστής της ένοπλης απόπειρας του γερμανικού επεκτατίσμου .Τα αλλήθωρα ορφανά του Μιχαλοφύρερ με την συγκεχυμένη ψευδοπατριωτική '' ιδεολογία '', να πάνε να ξαναψάξουν στους βόθρους της ΝΔ των γηπέδων και της εκκλησίας από όπου αναδύθηκαν , μαγαζιά καιμαγαζάτορες . Εδώ δεν έχει ουτε Πουτινοσοβιετολαγνεία ούτε Ευρωαμερικανοwannabeδες .Ας διασβάσουν και κανα βιβλίο των Λιακόπουλου - Βελόπουλου - Φουράκη , μετα κανα σουβλάκι , μια δίλεπτη μαλακία και άντε ύπνακο .

    ReplyDelete