Monday, May 16, 2016

Το κίνημα του πολυπολιτισμού απέτρεψε την περαιτέρω ομογενοποίηση της Ευρώπης



Υπάρχουν ακόμη ανόητοι που πιστεύουν στο ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό έκτρωμα. Η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει σε λίγα χρόνια ακόμη και αν δεν την διαλύσουν τα εθνοτικά αποσχιστικά κινήματα.

Μετά από 10 χρόνια, με 100 εκατομμύρια εξωευρωπαϊκών πληθυσμών στα εδάφη της, δεν θα υπάρχει ευρωπαϊκή συνείδηση.

Εις ό,τι αφορά την Ελλάδα ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αφ' ενός οι λαθροέποικοι καταστρέφουν την Ελλάδα, αφ' ετέρου διαλύεται η τεχνητή ευρωπαϊκή συνείδηση για την οποία έχουν δαπανηθεί δισεκατομμύρια από την ΕΕ.

Οι λαθροέποικοι δεν πρόκειται ποτέ να υιοθετήσουν τις ευρωπαϊκές αξίες, είτε διότι διαθέτουν ισχυρή εθνοθρησκευτική ταυτότητα αρνούμενοι να αφομοιωθούν, είτε λόγω του δόγματος περί πολυπολιτισμού. Η εισβολή τους επιταχύνει την διάλυση του ευρωπαϊκού εφιάλτη που ζούμε τόσες δεκαετίες.

Να υπογραμμίσουμε ότι ενώ το κίνημα του πολυπολιτισμού κάνει πολύ κακό στην Ελλάδα διασπώντας την εθνική ομοιογένεια, εις ό,τι αφορά την ευρωπαϊκά συμφέροντα της Ελλάδος, κάνει πολύ καλό διότι παρεμποδίζει την περαιτέρω ομογενοποίηση της Ευρώπης.

Τα ευρωπαϊκά συμφέροντα της Ελλάδος εξυπηρετούνται απολύτως από την πολυδιάσπαση και τον κατακερματισμό της Ευρώπης. Η ενίσχυση της πολιτισμικής ποικιλομορφίας τις τελευταίες δεκαετίες απέτρεψε τους ευρωκράτες από το να ενοποιήσουν πολιτικώς την Ευρώπη διαλύοντας τα κράτη-μέλη.

Θα το ήθελαν πολύ αλλά η πολιτισμική ανομοιογένεια στέκεται εμπόδιο στα αντεθνικά τους σχέδια. 

Ποτέ δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η πολιτισμική ομογενοποίηση της Ευρώπης είναι πιό επικίνδυνη από την πολιτική ενοποίηση. Πρέπει πάση θυσία να υπονομεύσουμε την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. 

Αντί κάποιοι Έλληνες να σχολιάζουν διαρκώς με απαξιωτικό τρόπο τους μουσουλμάνους, ας φροντίσουν να μάθουν κάτι από αυτούς. Να μάθουν το πώς διατηρούν οι μουσουλμάνοι την ξεχωριστή τους ταυτότητα εν μέσω ευρωπαϊκής λαίλαπος. Φροντίζουν να απαιτούν από τις ευρωπαϊκές αρχές διαφορετική πολιτική μεταχείριση. Ζητούν θρησκευτικά σχολεία, επιβολή της Σαρία, σεβασμό στα δικά τους ήθη και έθιμα, συγκροτούν δική τους πολιτοφυλακή, απορρίπτουν τον ευρωπαϊκό αξιακό κώδικα, δεν επιτρέπουν στις γυναίκες τους να μιμούνται τις ευρωπαίες, έχουν εντελώς διαφορετική ερμηνεία της ιστορίας και διαφορετικό γεωστρατηγικό προσανατολισμό, συγκεντρώνονται και διαμένουν σε μουσουλμανικές συνοικίες, εξεγείρονται μόλις κάποιος προσβάλλει τον προφήτη τους. Εν ολίγοις κάνουν ό,τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν οι Έλληνες: διαχωρισμό, διαχωρισμό, διαχωρισμό από τους ευρωπαίους.

Σε χώρες όπως η Γαλλία, η Βρετανία, η Γερμανία, το Βέλγιο, εδώ και πολλά χρόνια, εξ αιτίας του πολιτισμικού διαχωρισμού, έχουν δημιουργηθεί θύλακες πολιτικής αποσταθεροποιήσεως της Ευρώπης. Η πολιτισμική διαφοροποίηση πρέπει να ενταθεί ώστε να αυξηθεί η πολιτική αποσταθεροποίηση. Ο αφομοιωτικός μηχανισμός της Ευρώπης στηρίζεται στην εξαγορά συνειδήσεων, αλλά θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος των καταιγιστικών ρυθμών αυξήσεως της δημογραφικής ποικιλομορφίας (=λαθρομεταναστεύσεως).

Στρατηγικός μας στόχος είναι η αποευρωποίηση μεγάλων πληθυσμιακών στρωμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σε αυτόν τον στόχο οι μουσουλμάνοι έχουν την ίδια στρατηγική. Καταπολεμούν καθημερινώς τον εξευρωπαϊσμό των ομοθρήσκων τους.

Το ότι η θρησκεία τους είναι επικίνδυνη για τον Ελληνισμό, δεν σημαίνει ότι θα αρνηθούμε να διδαχθούμε από τους αντιπάλους μας. Οι μουσουλμάνοι σήμερα δίνουν το καλύτερο παράδειγμα επιβιώσεως μίας συλλογικότητος στην Ευρώπη. Αρνούνται να ενσωματωθούν στην Ευρώπη, και καλώς πράττουν. Δεν εισέρχονται ως πρόσφυγες αλλά ως κατακτητές.

Αυτή ακριβώς πρέπει να είναι η στάση των Ελλήνων απέναντι στην Ευρώπη. Ένας καθημερινός πόλεμος κατά της αφομοιώσεώς μας στην Ευρώπη. Ένας καθημερινός επεκτατικός πόλεμος εις βάρος της Ευρώπης.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

2 comments:

  1. αυριο ειναι η επετειος γενοκτονιας του ποντιακου ελληνισμου απο τον τουρκομογγολο εισβολεα κατακτητη

    η εκδικιση το μισος και τα αντιποινα ειναι η μονη υγειης αντιληψη που ενδεικνυται σε τετοιες περιπτωσεις και οχι τα μοιρολογια οι ειρηνολογιες και αγαπολογιες...

    διπλον τριπλον θα παρωμεν αυτο που μας επαρθεν!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ο αρνητης γενοκτονιας φιλης θα λογοδοτησει σε εθνικολαικα δικαστηρια οπως και μερικα εκατομυρια αρισετροι αναρχοκομουνιστες μισελληνες προδοτες οταν ερθει η ωρα......

    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=9MsqR-o9M9w

    ReplyDelete
  2. ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΧΑ

    Αποκαλύπτοντας την απάτη της αριστεράς
    Η αναρρίχηση της “πρώτη φορά Αριστερά” κομματικής οντότητας του ΣΥΡΙΖΑ στον εξουσιαστικό θώκο έφερε στην επιφάνεια την λέξη και την έννοια “Αριστερά”, όχι μόνο ως συγκεκριμένη κομματική παράταξη, αλλά ως γενικότερος πολιτικός όρος.
    “Πρώτη φορά Αριστερά”, “αριστερή κυβέρνηση”, “αριστερή παρένθεση”, “γνήσια αριστερά”, “μεταλλαγμένη αριστερά”, “αριστερά μέτρα”, “αριστερό μνημόνιο” και άλλες συναφείς εκφράσεις έγιναν αντικείμενο χαρακτηρισμών και συζητήσεων. Μέσα από την κατάχρηση του όρου “αριστερά”, αυτό το οποίο γίνεται επί της ουσίας αντιληπτό είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει συγκεκριμένα και με σαφήνεια τι ακριβώς σημαίνει και εκφράζει αυτός ο πολιτικός όρος (ή και αφορισμός), αφού, ανάλογα με το αντικείμενο, λαμβάνει κάθε φορά διαφορετική ερμηνεία και σημασία.
    Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται ουσιαστικά για πολιτικό ορισμό, ούτε σηματοδοτεί κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία, η οποία να έχει θέσεις δημιουργίας και όχι καταστροφικές αναφορές (π.χ. εθνομηδενισμός), αλλά αποτελεί ένα μόρφωμα της παγκοσμιοποίησης με ιδιαίτερα συγκεχυμένα χαρακτηριστικά και ουδεμία σαφή εννοιολογική σαφήνεια, παρότι η αυτοαναφορικότητά του αξιώνει διαρκώς το (ανύπαρκτο) προνόμιο μιας (δήθεν) ιδεολογικής καθαρότητας, το περιβόητο πλέον “αριστερόμετρο”. Έτσι, λοιπόν, μέσα στην απλοϊκότητα, η οποία πάντοτε χαρακτηρίζει το φτιαχτό, το στημένο και το ψευδεπίγραφο, η συστημική προπαγάνδα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος έντυσε την Αριστερά μ' έναν ηθικολογικό μανδύα, καθιστώντας τον όρο αυτόν συνώνυμο με το καλό, το αγαθό, το ενάρετο, το φιλολαϊκό, το ηθικό, το έντιμο, το ακέραιο.
    Ως αποτέλεσμα αυτής της συστημικής προπαγάνδας η Αριστερά εντυπώθηκε στο συλλογικό υποσυνείδητο ως μια καλοσυνάτη μητρική φιγούρα, τρυφερή, καλόκαρδη και εύσπλαχνη, η οποία θύμιζε περισσότερο απεικονίσεις καλοκάγαθων τύπων σε θρησκευτικά περιοδικά του παρελθόντος παρά ένα συμπαγές και ολοκληρωμένο ιδεολογικοπολιτικό κίνημα. Έτσι, μπορεί να εξηγηθεί και το κοινωνικό ψυχόδραμα του περασμένου καλοκαιριού. Η ολοκληρωτική, πλέον, μνημονιακή στροφή της “πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνησης δεν αντιμετωπίστηκε από μεγάλο μέρος της κοινωνίας με πολιτικούς, αλλά με συναισθηματικούς όρους.
    Ο Τσίπρας χαρακτηριζόταν ως “το καλό παιδί”, με τις “αγνές προθέσεις”, “το βασανισμένο, με τον έρπητα στα χείλη”, το οποίο “άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία”, μπροστά στον κίνδυνο επιστροφής της λαομίσητης κυβέρνησης Σαμαρά. Ο κυβερνητικός σαλταδορισμός, οι ελεεινοί τακτικισμοί που δικαίωσαν τον τίτλο “λιγούρια της εξουσίας”, τα άθλια και αισχρά ψεύδη που παρουσιάστηκαν ως αναντίρρητες και βαρύγδουπες αλήθειες, η καμαρίλα των βουτηγμένων στα κρατικά ταμεία “συντρόφων”, οι συστηματικές υποχωρήσεις από τις προεκλογικές και μετεκλογικές διακηρύξεις, οι εξόφθαλμες παραχωρήσεις σε συγκεκριμένους μετόχους του νοσηρού συστήματος της διαπλοκής και τους υπαίτιους της σύγχρονης παρακμής, όλα αυτά και πολλά άλλα, δεν έγιναν άμεσα αντιληπτά από μεγάλη μερίδα του απελπισμένου και ταλαιπωρημένου Ελληνικού Λαού, ο οποίος συνέχιζε να αποδίδει στην Αριστερά το περιβόητο “ηθικό πλεονέκτημα”.
    Βεβαίως, η μετεκλογική (Σεπτεμβριανή) πτώση των προσωπίδων, καθώς η εξουσιαστική κλίκα του τυχοδιώκτη Τσίπρα ένιωθε πανίσχυρη πλέον στην εσωτερική πολιτική σκηνή και δεν είχε λόγο να τηρήσει καν κάποιο στοιχειώδες πρόσχημα (ούτε της επέτρεπαν πλέον κάτι τέτοιο οι διεθνείς τοκογλύφοι που την καθοδηγούσαν), εξανέμισε πλήρως το ηθικό, πολιτικό και φαντασιακό κεφάλαιο της Αριστεράς. Πολύ χειρότερα γι' αυτήν πλέον, η Αριστερά δεν καταγράφεται πια ως ένας ηττημένος, αλλά παραμένων έντιμος, Γαλάτης Βερκιγγετόριξ, ο οποίος σύρθηκε δέσμιος στον θρίαμβο των Ρωμαίων νικητών του, αλλά ως ένας συνειδητός συνεργός του Καίσαρα (βλέπε εταίρους και δανειστές), κυνικός αρμοστής του θελήματός του και προδότης της Πατρίδας και του Λαού.
    Η οριστική αποκαθήλωση της καλοκάγαθης έως γραφικής (αλλά πάντοτε επικίνδυνης για την Ελλάδα και

    ReplyDelete