Thursday, May 19, 2016

Το Μαυροβούνιο εντάχθηκε στην τρομοκρατική οργάνωση του ΝΑΤΟ



Το ΝΑΤΟ πιά αποτελεί παγκόσμια απειλή. Πρόκειται για την μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο.

Επεκτείνεται διαρκώς κατακτώντας νέες χώρες. Μόλις κατέκτησε ένα ακόμη κράτος, το 29ο στο σύνολο της οργανώσεως.

Το Μαυροβούνιο σήμερα 19 Μαΐου θα ενταχθεί επισήμως στο ΝΑΤΟ δημιουργώντας τεράστια εσωτερική αστάθεια.

Η Ελλάδα πρέπει να είναι το πρώτο κράτος που θα αποχωρήσει από την τρομοκρατική οργάνωση η οποία επιβάλλει βιαίως την παγκοσμιοποίηση.

Για την πλήρη ένταξη του Μαυροβουνίου, απαιτείται ξεχωριστή επικύρωση απ' όλα τα κράτη-μέλη της ληστοσυμμορίας του ΝΑΤΟ. 

Οι Έλληνες πρέπει να ξεκινήσουν δυναμικές διαδηλώσεις ώστε η κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα να μην επικυρώσει την ένταξη του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ.

1 comment:

  1. αγαπητε ιφικρατη εδω στη σαλονικη σημερα εκατονταδες τουρκοι στο λεγομενο σπιτι του κεμαλ γιορταζουν την εθνικη τους γιορτη που ειναι η αποβαση του κεμαλ στη σαμσουντα σαν σημερα και την τελικη φαση της γενοκτονιας του ποντιακου ελληνισμου.
    γυρνουσαν υπερηφανοι και θρασυτατοι στη πολη με καπελα με τη τουρκικη σημαια και σημαιες στο πετο και γελουσαν σαν επικυριαρχοι. μας ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και θελαμε να τους σφαξουμε ολους.
    διπλα μας οι πανηλιθιοι αστοι ουτε που πηραν χαμπαρι τι εγινε και μαλιστα πολλοι αριστεριστες φοιτητες με τις κοτσιδουλες τους τους χαμογελουσαν φιλικα(τα ταξικα τους αδερφια)....ας μην ξεχναμε οτι το 22 οι κομουνιστες ηταν με τον κεμαλ κατεντολην του αρχηγου τους του λενιν, οπως και το 40 ηταν με γερμανους ιταλους αλβανους και βουλγαρους κατακτητες,κατεντολην του αρχηγου τους σταλιν αυτη τη φορα, και σφαζαν τους ελληνες.

    παρακατω ειδαμε 2 αυτοκινητα με ΜΚ απο θρασυτατους σκοπιανους οι οποιοι επισης ανετοι χαχανιζαν και φωναζαν. αυτους τους βρισαμε αγρια στα αγγλικα αλλα και αυτοι και στο τελος μας υψωσαν και κωλοδαχτυλο....ο πανηλιθιος κοσμος γυρω μας κοιτουσε εμας με αποδοκιμασια σαν να ειμαστε εμεις οι τρελοι....

    κατι πρεπει να κανουμε...τελειωνουμε......ουτε 100000000000000000000000000000 χρυσαυγες φτανουν πλεον να αντιστρεψουν τη κατασταση.....

    ReplyDelete