Wednesday, May 25, 2016

Οι «κακοί» εβραίοι και οι «καλοί» χριστιανοί

(παλαιό άρθρο 15ετίας αλλά πάντα επίκαιρο)
Πολλές φορές ακούμε, κυρίως από χριστιανούς εθνικιστές, ότι οι «κακοί» εβραίοι ελέγχουν τα μέσα μαζικής ενημερώσεως (ΜΜΕ), τον κινηματογράφο, τις κυβερνήσεις, τις τράπεζες κτλ. Ενοχλούνται οι «καλοί» χριστιανοί διότι οι «κακοί» εβραίοι ελέγχουν την ενημέρωση. Εγώ θα αποδείξω ότι οι χριστιανοί που τα λένε αυτά γελοιοποιούν τους εαυτούς των.
Ωρισμένοι χριστιανοί, ενοχλούνται διότι οι εφημερίδες ελέγχονται από εβραίους και δεν ενοχλούνται που οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις προσεύχονται σε έναν εβραίο ραββίνο, τον Τζεσουά. Κάποιοι Έλληνες χριστιανοί εθνικιστές πειράχτηκαν γιατί η κυβέρνησή μας ελέγχεται, λένε, από σιωνιστές. Δεν τους πειράζει που η ψυχή τους υποτάσσεται στις ιουδαϊκές δοξασίες. Δεν τους πειράζει που μέσα από την χριστιανική θρησκεία εξιουδαΐζονται, ο έλεγχος των ΜΜΕ και της κυβερνήσεως τους πείραξε.
Για να τονίσουμε τον λανθασμένο τρόπο σκέψεως αυτών των κυρίων θα κάνουμε τον εξής παραλληλισμό: Φαντασθείτε οι Έλληνες να είχαν επιβάλει τον Δία στους εβραίους. Τα εβραιόπουλα να βαπτιζόντουσαν ως δούλοι του Διός. Φαντασθείτε όταν παντρεύεται ένα εβραϊκό ζευγάρι ο ραββίνος να του ευχόταν να ευτυχήσει όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα. Τα εβραιόπουλα να τραγουδούσαν ύμνους του Ορφέως. Και μετά ένας εβραίος εθνικιστής, ο οποίος αποδέχεται τον Δία και τα Ελληνικά έθιμα, να διαμαρτυρόταν γιατί τα εβραϊκά ΜΜΕ ελέγχονται από τους ελληνιστές. Δεν θα ήταν πολύ γελοίος;!
Φαντασθείτε τώρα, να παρουσιαζόταν ένας εβραίος στο θρήσκευμα και να έλεγε στον εβραίο εθνικιστή που ασπάζεται τον Δία: «Μα καλά, αφού η εβραϊκή κοινωνία έχει εξελληνιστεί, δεν είναι λογικό οι ελληνιστές να μας ελέγχουν; Πώς είναι δυνατόν να διαμαρτύρεσαι για τον έλεγχο των ΜΜΕ από τους ελληνιστές ενώ αυτοί ελέγχουν κάτι πιό σημαντικό, την εβραϊκή ψυχή;». Και να του απαντούσε ο εβραίος εθνικιστής που λατρεύει τον Δία: «Είσαι πράκτορας του Ελληνισμού, γι’ αυτό μιλάς έτσι...».
Το φαντάζεστε να είχαμε επιβάλλει την Ελληνική Θρησκεία στο Ισραήλ και οι ένοπλες δυνάμεις τους στην πιό ιερή στιγμή να επροσεύχοντο στον Δία; Και κάποιος εβραίος εθνικιστής να κατηγορούσε τον ισραηλινό πρωθυπουργό ότι ελέγχεται από τους Ελληνιστές! Και την ίδια στιγμή ο εβραίος εθνικιστής να έψαλε ύμνους του Ορφέως!!!
Έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται ωρισμένοι χριστιανοί εθνικιστές σε εμάς τους πιστούς της Ελληνικής Θρησκείας. Πιστεύουν σε εβραϊκές δοξασίες, ψάλλουν εβραϊκούς ύμνους, καταδιώκουν την Ελληνική Θρησκεία και από πάνω μάς κατηγορούν για πράκτορες του σιωνισμού! Ποιοί; Αυτοί που προσκυνούν την Σιών και τους προφήτες της!!
Το ότι οι εβραίοι ελέγχουν σε σημαντικό βαθμό ΜΜΕ και κυβερνήσεις δεν είναι παράλογο, είναιφυσιολογικώτατο. Αντιθέτως, θα ήταν αφύσικο αν δεν τα έλεγχαν. Αφού ευρωπαίοι και αμερικανοί εγκατέλειψαν τις Εθνικές τους θρησκείες και παραδόσεις και προσκυνούν μία ιουδαϊκή αίρεση, γιατί να μην ελέγχουν οι ιουδαίοι τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις τους; Αφού κατάφερε ο ιουδαϊσμός να εισχωρήσει στα άδυτα της Ελληνικής Ψυχής, γιατί να μην εισχωρήσει στα ΜΜΕ και την κυβέρνηση; Αφού από μικρά παιδιά μας εξιουδαΐζουν, μας κάνουν να μισούμε την Εθνική μας Παράδοση είναι απολύτως φυσικός ο έλεγχος από εβραίους και της κοσμικής μας ζωής. Το φαντάζεστε να εξελληνίζαμε από μικρά παιδιά τους εβραίους; Θα ελέγχαμε το κράτος του Ισραήλ!!
Μερικούς χριστιανούς δεν τους πειράζει που οι εβραίοι ελέγχουν τον πολιτισμό και την θρησκευτική μας ζωή μέσω του χριστιανισμού. Τους πειράζει ο έλεγχος των ΜΜΕ. Φυσικά δεν τους πειράζει που κάθε χριστούγεννα και πάσχα τα ΜΜΕ αντί να προβάλλουν την Ελληνική Θρησκευτική Παράδοση, μάς βομβαρδίζουν με τις εβραϊκές παραδόσεις και την εβραϊκή μυθολογία. Οι χριστιανοί καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν τον κώνωπα.
Γιατί διαμαρτύρονται ωρισμένοι χριστιανοί για τον έλεγχο της κοινής γνώμης από εβραίους ιδιοκτήτες εφημερίδων όταν μπορούν αποδειγμένα να κατηγορήσουν τους εβραίους ότι ελέγχουν τον χριστιανισμό με την εβραϊκή Αγία Γραφή και τα εβραϊκά ευαγγέλια; Δεν τους πειράζει που τα έθιμα της εβραϊκής φυλής έχουν γίνει ο πυρήνας του ηθικού κώδικος των χριστιανών; Χωρίς να το καταλαβαίνουν οι χριστιανοί γίνονται ενεργοί πράκτορες της εθνικής παραδόσεως των εβραίων μεταφέροντας τα ήθη και τα έθιμά τους σε όλες τις γωνιές του κόσμου.
Οι νόμοι της φυλής τους έχουν διαμορφώσει την θρησκευτική βάση των συνταγμάτων των χριστιανικών κρατών. Οι θρύλοι και τα λαϊκά τους παραμύθια αποτελούν την ιερή παράδοση των χριστιανών την οποία διδάσκουν στα παιδιά τους. Οι ύμνοι τους κυριαρχούν στα υμνολόγια των χριστιανών. Η εθνική ιστορία των εβραίων αποτελεί για τους χριστιανούς την ιερή τους ιστορία. Οι βασιλείς, οι προφήτες, οι ραββίνοι τους αποτελούν τους ήρωες και τα πρότυπα των χριστιανών.
Η χώρα τους είναι ο ιερός τόπος όλων των χριστιανών. Η εθνική τους λογοτεχνία είναι το ιερό βιβλίο των χριστιανών. Εβραίοι τεχνίτες και αλιείς αποτελούν τους δασκάλους και τους αγίους των χριστιανών. Μία εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό πρότυπο γυναίκας των χριστιανών.
Οι χριστιανοί γκρέμισαν τους Εθνικούς Ναούς τους, παραμέρισαν την Εθνική τους κληρονομιά και την αντικατέστησαν με έναν εβραίο ραββίνο και τις εβραϊκές παραδόσεις. Και από πάνω κλαψουρίζουν γιατί οι εβραίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ και τις τράπεζες. Όταν γκρέμιζαν τους Εθνικούς Ναούς μας και έκαιγαν τα Ελληνικά βιβλία για να τα αντικαταστήσουν με εβραϊκές γραφές δεν έτρεχε τίποτε. Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τον εβραϊκό έλεγχο στην κοινωνική μας ζωή. Όταν ο χριστιανισμός εξοστράκιζε τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα και επέβαλλε δια σφαγών τα εβραϊκά ήθη και έθιμα, τότε δεν έτρεχε τίποτε. Τώρα ανησύχησαν ωρισμένοι χριστιανοί επειδή κάποιοι εβραίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ. Η «λογική» ωρισμένων χριστιανών είναι η εξής: Η θρησκεία μας μπορεί να είναι εβραϊκή, τα ΜΜΕ όμως δεν πρέπει να είναι εβραϊκά...
Καμμία κατάκτηση στην ιστορία δεν μπορεί να συγκριθεί με την θρησκευτική κυριαρχία πάνω σε ένα λαό. Η πολιτιστική και θρησκευτική κατοχή είναι χειρότερη από την στρατιωτική κατοχή.
Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας του ιουδαϊσμού στον κόσμο. Πάτησε πάνω στις πλάτες των χριστιανών για να κατακτήσει τον κόσμο. Η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων του έδωσε τεράστια δύναμη και όχι οι τράπεζες και τα ΜΜΕ όπως ισχυρίζονται ωρισμένοι ημιμαθείς χριστιανοί. Ο έλεγχος της θρησκευτικής μας ζωής από τους εβραίους είναι κατά πολύ ανώτερος από τον έλεγχο στα ΜΜΕ.
Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι δεν έχω τίποτε το προσωπικό εναντίον των εβραίων. Ίσα-ίσα που τους σέβομαι διότι διατηρούν την εθνική τους θρησκεία και τις εθνικές τους παραδόσεις. Αντίθετα η αγανάκτησή μου στρέφεται εναντίον ωρισμένων Ελλήνων χριστιανών οι οποίοι θέλουν να μας πείσουν ότι πρέπει να διατηρήσουμε ως ιερά κειμήλια τις δοξασίες των εβραίων και να καταδιώκουμε ως «ειδωλολατρικές» τις Ελληνικές θρησκευτικές δοξασίες. Οι εβραίοι λοιπόν δεν μου φταίνε σε τίποτε, ωρισμένοι χριστιανοί, κυρίως παπάδες, με εξοργίζουν. Οι εβραίοι καλά κάνουν και διατηρούν τις θρησκευτικές παραδόσεις τους, και μάλιστα προσπαθούν να τις επιβάλλουν σε άλλους λαούς. Το ζήτημα είναι γιατί ωρισμένοι χριστιανοί τις αποδέχονται και τις επιβάλλουν βιαίως, καταδιώκοντες συγχρόνως τις Ελληνικές θρησκευτικές παραδόσεις.  
Μερικοί χριστιανοί λένε ότι θέλουν την διατήρηση της Ελληνικής γλώσσας ως συστατικό στοιχείο της Εθνικής μας ταυτότητος. Αλλά στο θέμα της θρησκείας ζητούν διατήρηση της ιουδαϊκής θρησκείας. Τους πειράζει η κατάργηση του Ελληνικού αλφαβήτου και η αντικατάστασή του από το λατινικό αλλά δεν τους πειράζει η κατάργηση της Ελληνικής Θρησκείας και η αντικατάστασή της από την ιουδαϊκή. Εμείς αντιθέτως ζητούμε την διατήρηση της Ελληνικής γλώσσας και κυρίως της Ελληνικής Θρησκείας ως τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία της Εθνικής μας ταυτότητος.
Ωρισμένοι χριστιανοί προσπαθούν με ανόητα σοφίσματα του τύπου «οι Έλληνες φιλόσοφοι ήταν προ Χριστού χριστιανοί», «οι πατέρες της εκκλησίας ήταν οι συνεχιστές της Ελληνικής Σοφίας», «ο Σαούλ-Παύλος ήταν ελληνίζων φιλόσοφος», «ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού», να μας πείσουν να ενστερνιστούμε τις ιουδαϊκές παραδόσεις. Μας διδάσκουν ότι ο υιός του Ιεχωβά, ο Τζεσουά, ήρθε να μας σώσει. Προκαλούμε όλους τους χριστιανούς που χρησιμοποιούν τέτοια ανόητα σοφίσματα να μας απαντήσουν γιατί δεν πάνε στο Ισραήλ και να πουν ότι ο Απολλώνιος ο Τυανεύς ήταν υιός του Διός που ήρθε να σώσει τους εβραίους και όλο τον κόσμο;
Γιατί κύριοι χριστιανοί δεν χρησιμοποιείτε αντιστρόφως αυτές τις ανόητες σοφιστείες μέσα στο Ισραήλ ώστε να εξελληνίσετε τους Εβραίους αντί να προσπαθείτε να εξιουδαΐσετε τους Έλληνες; Θα σας δώσουμε ωρισμένα παραδείγματα:
Γιατί κύριοι χριστιανοί δεν πάτε να διδάξετε στα εβραιόπουλα ότι οι Έλληνες Φιλόσοφοι είναι οι συνεχιστές των ταλμουδιστών ραββίνων αντί να διδάσκετε τα ελληνόπουλα ότι οι πατέρες της εκκλησίας και οι εβραίοι προφήτες είναι οι συνεχιστές των Φιλοσόφων μας;
Γιατί κύριοι χριστιανοί δεν λέτε στους εβραίους ότι μέσα στην Κοσμογονία του Ησιόδου θα ανακαλύψουν τον εβραϊσμό τους; Ότι μέσα στην Ελληνική Θρησκεία θα νοιώσουν εβραίοι, αντί να διδάσκετε τους Έλληνες ότι μέσα από την Παλαιά Διαθήκη και μέσα από τον χριστιανισμό γινόμαστε Έλληνες;
Γιατί κύριοι χριστιανοί δεν λέτε στους εβραίους ότι πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουν στον  Γιαχβέ και να πιστεύουν στον Δία γιατί αλλιώς το Ισραήλ θα διχαστεί; Αντί να φοβίζετε τους Έλληνες με το να τους λέτε, ότι εάν επανέλθουν στην Ελληνική Θρησκεία θα διχαστούμε ως έθνος.
Γιατί κύριοι χριστιανοί δεν πάτε να διδάξετε στα εβραιόπουλα ότι ο Αριστοτέλης είναι ο αληθινός τους προφήτης, αντί να διδάσκετε στα ελληνόπουλα ότι ο αληθινός τους προφήτης είναι ο Μωϋσής;
Γιατί κύριοι χριστιανοί δεν πάτε να διδάξετε στους εβραίους ότι τάχα ο Σωκράτης ήταν ιουδαΐζων φιλόσοφος, ώστε να τους δελεάσετε να ασπαστούν την Ελληνική Θρησκεία, αντί να διδάσκετε στους Έλληνες τις ανοησίες ότι τάχα ο Σαούλ-Παύλος ήταν ελληνίζων φιλόσοφος;
Εάν είχατε λίγο περισσότερο μυαλό θα διδάσκατε τους εβραίους ότι τάχα ο Ελληνισμός είναι η συνέχεια του εβραϊσμού, ότι τάχα ο Ελληνισμός έσωσε τον εβραϊσμό, αντί να διδάσκετε στους Έλληνες τις ανοησίες ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού και ότι ο χριστιανισμός έσωσε τον Ελληνισμό.
Ωρισμένοι χριστιανοί αντί να προσπαθούν να επεκτείνουν τα ιδεολογικά και πολιτιστικά σύνορα του Ελληνισμού μέσα στο Ισραήλ, προσπαθούν με μανία να διατηρήσουν και αν μπορούν να επεκτείνουν τα σύνορα του ιουδαϊσμού μέσα στην Ελλάδα. Δηλαδή αντί να προσπαθούν να εξελληνίσουν τους εβραίους, βάζουν κάτω το μυαλό τους και σκέφτονται τεχνάσματα για να εξιουδαΐσουν τους Έλληνες!!!
Αντί να διδάσκουν τους εβραίους ότι ο Δίας είναι ο μόνος αληθινός Θεός[1] μαζί με τον υιό του Διόνυσο και ότι οι εβραίοι προφήτες ήταν προ Διονύσου Δωδεκαθεϊστές, διδάσκουν τους Έλληνες ότι ο Γιαχβέ είναι ο μοναδικός θεός μαζί με τον υιό του Τζεσουά, και ότι οι Έλληνες Φιλόσοφοι ήταν προ Χριστού χριστιανοί.
Αντί να επεκτείνουν την Εθνική Θρησκεία των Ελλήνων μέσα στο Ισραήλ, αγωνίζονται να διαδοθεί και να επικρατήσει η εθνική θρησκεία των εβραίων μέσα στην Ελλάδα.
Γίνονται εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και διανομείς ιουδαϊκών ανθελληνικών δοξασιών. Λυπούμαι, αλλά εμείς οι πιστοί της Ελληνικής Θρησκείας δεν μπορούμε να τους αφήσουμε ελεύθερους να μας εξιουδαΐζουν. Η ιδεολογική, θρησκευτική και πολιτιστική σύγκρουση μεταξύ Ελληνισμού-χριστιανισμού είναι αναπόφευκτη. Δεν μπορεί να υπάρξει κανένας συμβιβασμός του Ελληνισμού με ανθελληνικές ιουδαϊκές δοξασίες.

[1] Για όσους δεν συνέλαβαν το πνεύμα της επιχειρηματολογίας, δεν υποστηρίζω ότι ο Ζεύς είναι ο μόνος αληθινός θεός, ούτε φυσικά ότι ο Ελληνισμός είναι η συνέχεια του εβραϊσμού. Απλώς κάνω αντιδιαστολή με τα σοφίσματα ωρισμένων χριστιανών και τους ρωτώ γιατί δεν χρησιμοποιούν αντιστρόφως την «επιχειρηματολογία» τους για να εξελληνίσουν τους εβραίους. 

4 comments:

  1. Ο Χριστιανισμός, στα ελάχιστα σημεία που δείχνει κάποια πνευματικότητα, δεν είναι παρά μία άκομψη όσο και χυδαία αντιγραφή ηθικών φιλοσοφικών προταγμάτων των Εθνικών μας φιλοσόφων, ενώ στα υπόλοιπα τμήματά του στερείται οποιουδήποτε ηθικού μηνύματος, εκτός κι αν τέτοια θεωρήσουμε τη μισαλλοδοξία, τον φανατισμό, τη θεομανία, την ενοχή, την απαξίωση κάθε πνευματικής καλλιέργειας.
    Το ίδιο στερείται οποιασδήποτε πνευματικής στάσεως ισάξιας των Εθνικών, εκτός κι αν τέτοιες θεωρήσουμε την αποστήθιση ψαλμών, την ταπείνωση, την καθύβριση της Δημοκρατίας σαν τάχα «Πολιτεία του Διαβόλου», την προτροπή «αγάπα ! » (στην προστακτική) ή τα συνθήματα επιπέδου «Ορθοδοξία ή Θάνατος».

    Αντιθέτως, η Εθνική Ελληνική Θρησκεία, ως καταφάσκουσα την γήϊνη ζωή, είναι μία υγιέστατη προσπάθεια στροφής των ανθρώπων προς τους κόσμους των Θεών, μη δογματική, φυσιολατρευτική, πολυθεϊστική, τελειωτική, εορταστική, ανθρώπινη.
    Η Εθνική Ελληνική Θρησκεία βαθαίνει τη σύνδεση των ανθρώπων με το Θείο όχι μέσα από συντριβή και ταπείνωση, αλλά μέσα από πηγαίες λειτουργίες, μυθοπλασία, χορό, μουσική και συλλογικές εορτές και επίσης μας συνδέει με τον θαυμαστό πνευματικό κόσμο των προγόνων μας, αντί να μας αποξενώνει από αυτόν όπως κάνει ο Χριστιανισμός.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιατι τι ειναι η δημοκρατια?
      Γιατι ταυτιζεις την "Ελλαδα" με την δημοκρατια που εξωρισε τους φιλοσοφους και τους αριστους τι μονο πολιτευμα που αρμοζει στον πραγματικο Ελληνα ειναι η μοναρχια του αριστου ο οποιος σαν αναρχικος δεν θα περιμενει να ακουσει τους υπολοιπους αλλα σαν αριστος και εκλεκτος θα πραξει μονος του το σωστο !

      Delete
    2. ο άριστος ας πάει στη ζούγκλα να πράξει μόνος του ότι θέλει. οι υπόλοιποι άριστοι δεν ανεχόμαστε κανέναν αυτοεπιβαλλόμενο τύραννο.

      Delete
  2. Η Δημοκρατια ειναι 3 λυκοι κι 1 προβατο ψηφιζουν τι θα φανε για δειπνο.

    ReplyDelete