Thursday, May 12, 2016

Η ευρωπαϊκή αυτοκρατορία συγκρούεται μετωπικώς με τα γεωπολιτικά συμφέροντα του Ελληνισμού


Η ΕΕ δημιουργήθηκε εξ αιτίας συναθροίσεως πολλών ατυχών παραγόντων.

Πρώτον, διότι το ήθελαν οι ΗΠΑ μετά το τέλος του β' παγκοσμίου πολέμου, ως ανάχωμα στην ΕΣΣΔ.

Δεύτερον, διότι Γαλλία και Γερμανία είχαν συγκρουστεί πολλάκις στο παρελθόν και ήθελαν να σταματήσει η αιματοχυσία.

Τρίτον, διότι οι ηττημένοι του β' παγκοσμίου πολέμου φορτώθηκαν όλη την ευθύνη για τον πόλεμο και κατ' επέκτασιν ενοχοποιήθηκε το έθνος-κράτος.

Τέταρτον, διότι η απώλεια ισχύος της Βρετανίας την οδήγησε στο να περιορίσει τον παραδοσιακό διασπαστικό της ρόλο στην Ευρώπη, και να ενσωματωθεί στην ΕΕ.

Όμως ο κυριότερος λόγος δημιουργίας της ΕΕ ήταν ο κρυφός πόθος αρκετών ευρωπαίων αξιωματούχων να δημιουργήσουν μία ευρωπαϊκή αυτοκρατορία, ικανή να ανταγωνίζεται τις ΗΠΑ, την ΕΣΣΔ, και την Ασία.

Γι' αυτό αρκετοί ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές πασχίζουν να σκλαβώσουν την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή αυτοκρατορία. Οι πομφόλυγες περί πολιτισμού, δημοκρατίας, και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκστομίζονται για τα ώτα των αφελών.

Η προσπάθειά τους αποσκοπεί στο να αλλάξουν γεωπολιτικό προσανατολισμό στους Έλληνες. Αντί οι Έλληνες να σκέπτωνται πώς θα οικοδομήσουν το Ελληνικό Imperium, αιμορραγούν για να εδραιωθεί η ευρωπαϊκή αυτοκρατορία.

Αντί οι Έλληνες να ανταγωνίζωνται σε ισχύ την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία, της εκχωρούν όλα τα κυριαρχικά τους δικαιώματα.

Οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές αγωνίζονται να μας πείσουν ότι Αμερικανοί, Ρώσσοι, Ασιάτες, Αφρικανοί, κ.α., είναι εχθροί μας ώστε να ταυτιστούμε με το γεωπολιτικό όραμα των κεντρικών ηπειρωτικών κρατών της Ευρώπης, αδιαφορώντας για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η Ελλάδα δεν έχει κανέναν λόγο να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα γυαλιά των ηπειρωτικών ευρωπαϊκών κρατών. Τα ελληνικά γεωστρατηγικά συμφέροντα συμβαδίζουν σε πολλά ζητήματα με τα συμφέροντα των Ασιατικών μεγάλων δυνάμεων. 

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να θεωρούμε την Κίνα εχθρό μας επειδή έτσι συμφέρει την ΕΕ. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να θεωρούμε τις ΗΠΑ αντίπαλό μας επειδή έτσι συμφέρει την ΕΕ. Αν πρόκειται να αντιστρατευτούμε τις ΗΠΑ, θα το πράξουμε επειδή αυτό θα συμφέρει τους Έλληνες, όχι επειδή θα συμφέρει τους ευρωπαίους. 

Ποιός ο λόγος να θυσιαστούμε για την γεωπολιτική επέκταση του γαλλο-γερμανικού imperium; Δεν είναι ηθικότερο και τιμιώτερο να πολεμήσουμε για την επέκταση της Ελλάδος; 

Ο γαλλο-γερμανικός άξων απορροφά όσες περισσότερες χώρες μπορεί στην περιφέρεια της ηπείρου, προκειμένου να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ και την Ασία. Εμείς όμως, έχουμε κάθε συμφέρον να διαλύουμε τέτοιες κρατικές συσσωματώσεις προκειμένου να ανταγωνιστούμε γεωπολιτικώς την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία.

Οι Έλληνες πρέπει να χωνέψουν την ιδέα ότι η Ευρώπη πάντα ήταν εχθρός μας, διότι πάντα αντιστρατεύετο τα επεκτατικά σχέδια του Ελληνισμού, είτε προς την Ανατολή, είτε προς την Δύση, είτε προς τον Βορρά, είτε προς τον Νότο.

Πρέπει να ανταγωνιστούμε την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία σε επιρροή στην Μέση Ανατολή και στην Βόρειο Αφρική.

Πρέπει να αποσπάσουμε από τους ευρωπαίους την Σικελία, και την Βόρειο Θράκη.

Πρέπει να αποσπάσουμε από την νεοθωμανική Τουρκία την Ανατολική Θράκη, την Ιωνία, και την Κύπρο.

Αποκτάμε αυτοπεποίθηση ως Λαός όταν διεκδικούμε από την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία τα Ελληνικά εδάφη, και όταν βλέπουμε τους ευρωπαίους κατακτητές ως εχθρούς.

14 comments:

  1. Και να αφομοιώσουμε τα Σκοπιά και περιοχές της Αλβανία και της Βουλγαρίας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. H Βουλγαρία είναι Θράκη.Είπε για Θράκη παραπάνω!

      Η Θράκη η οποία όταν δέχτηκε τον Μεσογειακό Πολιτισμό έγινε μέρος της "Ελλάδας" ενώ πριν ήταν και αυτοί βάρβαροι όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι

      Άλλο λάθος με τα Σκόπια.
      Αντί οι Ελλαδίτες να αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία που είναι προς το συμφέρον τους αυτοί επιμένουν να τους λένε σλάυους με αποτέλεσμα όταν διαλυθεί το κρατίδιο αυτό τα εδάφη να τα διεκδικήσουν Σλάυοι (που είναι Σλάυοι μόνο στο όνομα καθώς φυλετικά δεν είναι)!

      Τώρα για μια ακόμη φορά.. μια οργανωμένη Ελλαδίτικη Ελιτ θα μπορούσε να ελέγξει την ΕΕ και να πάρει την εξουσία από τους Γερμανούς δίχως να δημιουργηθούν ανεξάρτητα κράτοι έθνοι τα οποία θα έχουν ανεξάρτητη πολιτική και τότε θα είναι πραγματικός εχθρός για τα συμφέροντα σας !
      Έτσι μέσα από την ΕΕ θα μπορείτε εσείς να τους ελέγχετε !(αλλά που μυαλό ..εκεί άλλη μια καταστροφή σαν αυτή του 1821)

      Delete
    2. Πάψε Εβραίε

      Delete
  2. Σε περιπτωση που ησουν Πρωθυπουργος,θα προχωρουσες στην αγορα Ρωσσικων μαχητικων;Και αναφερομαι στην ποιοτητα των Ρωσσικων α/φων.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.iphicratisamyras.com/2013/12/sukhoi-pak-fa-t-50.html

      Delete
    2. 3 χρόνια μετά οι τούρκοι αναμένουν τα πρώτα μαχητικά, ενώ ο τουρκοφάγος Καμμένος ντύνεται φαντάρος για τις απόκριες.

      Delete
  3. εξαιρετική ανάλυση από τον σύντροφο Ιφικράτη, όσος είναι ο κίνδυνος και η βλάβη από το νταλαβέρι με τους Τούρκους άλλο τόσο και με τους Ευρωπαίους - η Σκύλλα και η Χάρυβδη το λέει ξεκάθαρα η ιστορία το λέει και ο Σολωμός στους Ελεύθερους Πολιορκημένους :

    "Αραπιάς άτι, Γάλλου νους, βόλι Τουρκιάς, τόπ’ Άγγλου!
    Πέλαγο μέγα πολεμά, βαρεί το καλυβάκι"

    ReplyDelete
  4. Ἄν-κάτι-διατρέχει-τὴν-ἑλληνική-ἱστορία-εἶναι-ὅχι-τὸ-"ἀντιστασιακὸ-πνεῦμα-τοῦ-ἑλληνισμοῦ",ἔκφραση-τοῦ-μακαρίτη-ἱστορικοῦ-Νίκου-Σβορώνου,ἀλλὰ-ἠ-ἀντίσταση-στὸν-ἑλληνισμό.Ὁ-ἑλληνισμός,ὅπως-τὸ-λέει-ἠ-λέξη,εἶναι-ἡ-μίμηση-τῶν-Ἑλλήνων.Ἡ-ἑλληνική-ἱστορία-εἶναι-ἕνας-ἀγώνας-κατὰ-τῆς-μιμήσεως.

    ReplyDelete
    Replies
    1. δε το ξέραμε να γίνουμε ανθέλληνες για να ικανοποιήσουμε τα συμπλέγματα σου

      Delete
    2. Πολύ της σειράς είναι τα λόγια σου!

      Κατάλαβες καν την φράση?
      Πχ ο Ιφικράτης το μόνο που κάνει είναι μια αντιγραφή του παρελθόντος ,καμιά πρωτοτυπία ,ακόμα και η στρατηγική του είναι είδη γνωστή καθώς υπάρχουν παντού αυτά τα συγγράμματα περί στρατηγικής που μελετάει !
      Επίσης και το σήμα του κόμματος του είναι μια αντιγραφή ..ο Ήλιος και το Έψιλον ,και μάλιστα το ένα πάνω στο άλλο που και αισθητικά δεν είναι όμορφο !
      Που είναι το λεγόμενο Ελληνικό δαιμόνιο σε όλα αυτά η δημιουργία η πρωτοτυπία ?


      Οι μόνοι πραγματικοί εχθροί του Ελληνισμού που είναι παγκόσμια κληρονομιά είναι οι Ελλαδίτες εθνικιστές !


      Delete
    3. Εσύ είσαι χριστιανός και δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς έναντι των Εβραίων όταν προσκυνάς έναν εσταυρωμένο Εβραίο !
      Και Εβραίος δεν είμαι , εσύ λες τα hallelujah σου μέσα στην Χριστιανοποιημένη εκκλησία

      Delete
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ......ΜΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΧΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΙΚΗ -ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ......ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ.....ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ- ΣΩΜΑΤΙΚΑ -ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ .....

    ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ ,ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.........ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΑΚΕΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ,Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΔΑΦΗ........

    ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΠΟΥ?...ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΥΦΤΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΣΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΓΥΦΤΟ-ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ?......ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ........

    Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ.......

    ReplyDelete
  6. Βαρουφάκης περιγράφει την ευρωπαϊκή μαφία όπως εκ των έσω την έζησε
    https://www.youtube.com/watch?v=cws9Zl2mTBY

    ReplyDelete