Wednesday, May 11, 2016

Μισώ όσους με αποκαλούν ευρωπαίο



Το πόσο κακό έχει κάνει η Ευρώπη(όχι η ΕΕ) στην ψυχή του Ελληνικού Λαού αποδεικνύεται από την στάση που κράτησε ο μέσος Έλληνας μπροστά στον καταιγισμό ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών (μπαταξήδες, τεμπέληδες, κλπ) από τους ευρωπαίους μετά το 2010 και την επιβολή των μνημονίων.

Χυδαιολογούσαν εναντίον μας και αντί να τους κηρύξουμε γενικό πολιτικό, ψυχολογικό, πολιτισμικό, διπλωματικό, και οικονομικό πόλεμο, φθάσαμε στο σημείο να ακούμε από κάποιους συμπολίτες μας την φράση, "ντρέπομαι που είμαι Έλληνας". Η ενοχή για την επιβολή των μνημονίων αποδόθηκε στον Ελληνικό Λαό, και όχι στους ευρωπαίους εισβολείς και κατακτητές. 

Προσέξτε το εξής σημαντικό. Δεν έλεγαν, "ντρέπομαι να λέγωμαι ευρωπαίος". Έλεγαν, "ντρέπομαι που είμαι Έλληνας". Ενσωμάτωσαν το υβρεολόγιο των ευρωπαίων κατακτητών και το έστρεψαν κατά της Ελλάδος.

Ουδείς άλλος λαός θα δεχόταν να τον εξευτελίζουν κατ’ αυτόν τον τρόπο οι ευρωπαίοι, και να τους ανέχωνται, ή ακόμη χειρότερα, να τους θεωρούν φίλους και συμμάχους.

Αν οι ευρωπαίοι μιλούσαν απαξιωτικώς κατ' αυτό τον τρόπο σε εβραίους ή μουσουλμάνους, οι εβραίοι και οι μουσουλμάνοι θα είχαν ξεσηκωθεί και θα είχαν δημιουργήσει τεράστιο θέμα σε όλο τον κόσμο.

Φτάσαμε στο σημείο τα ευρωπαϊκά αποβράσματα να τιμωρούν την Χώρα μας για να μας κάνουν, είπαν, παράδειγμα για τους άλλους λαούς.

Εμείς πρέπει να τιμωρήσουμε σκληρά την Ευρώπη για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι ιμπεριαλιστές για το τί θα πάθουν αν επαναλάβουν τα ίδια εγκλήματα στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα.

Εδώ και τώρα στρατιωτικές συμμαχίες με εξωευρωπαϊκές δυνάμεις.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

3 comments:

  1. "για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι ιμπεριαλιστές για το τί θα πάθουν αν επαναλάβουν τα ίδια εγκλήματα στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα"
    Είπες παραπάνω..
    Και ο Μέγας Αλέξανδρος τι έκανε?

    Η ακόμα καλύτερα.εσύ ο ίδιος μιλάς για Ελληνικό imperium .και λες πως δεν το εννοείς με την έννοια του ιμπεριαλισμού .αλλά μόνο αυτήν την έννοια έχει το imperium!
    Και όλες οι κατακτήσεις πέραν από την Χερσόνησο του Αίμου το Αιγαίο και την Ιωνία δεν είναι Ελληνικές αλλά μέρος του Ελληνικού Imperium (ιμπεριαλισμού )

    Απλώς όταν τα κάνουν οι άλλοι σε εμάς είναι οι κακοί..αλλά όταν τα κάνουμε εμείς είμαστε καλοί..πέραν από την ζήλια που φαίνεται έναντι της Δυτικής Ευρώπης

    ReplyDelete
    Replies
    1. ο μέγας Αλεξ αργόστροφε χαζούλη , βαρέθηκε να βλέπει τους Μηδοπίλαφους
      κάθε τόσο να μας κουβαλιούνται με τα στρατά τους και να μας κάνουν
      την ζωή μας και τις πόλεις μας άνω κάτω , και είπε να πάει καταρχάς...
      να απολευθερώσει την Ιωνία και να διαλύσει το βασίλειο αυτών που είχαν βάλει σκοπό τους σώνει και καλά να μας έχουν υπό την κυριαρχία τους ...
      ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .....και με την μία .....

      ΥΓ ...όσο δε για το imperium....μιά χαρά τα λέει ο ιφηκράτης ...
      ...... όπως κάνουν οι χώρες τώρα που ασκούν ηγεμονική πολιτική ....
      που πωλούν παραμύθια για ανθρώπινα δικαιώματα , και για ισότητες ...
      και που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση και η επιβολή της ισχύος τους ....και δεν τους ενδιαφέρει να χύσουν θάλασσες από αίμα αθώων , όπως το κάνουν , και όπως όσοι έχουν νού και οφθαλμούς ...το βλέπουν ....

      Delete
    2. Εξυπνούλη γρηγορόστροφε ,δεν με απασχολεί ο λόγος της εκστρατείας αλλά απλώς αναφέρθηκα στο γεγονός ότι ο Οικουμενιστής Μέγας Αλέξανδρος είχε Περσίδα γυναίκα ,καθώς ο Ιφικράτης αναφέρετε σε ενδογαμία για να διατηρήσει το (και καλά) Ελληνικό έθνος !

      Υ.Γ που να δεις και τα ποτάμια αίματος που χύθηκαν με την επίθεση του Αλεξάνδρου..που? στην Ινδία..τι δουλειά είχε εκεί? Πήγε σαν "Ιμπεριαλιστής" και πήρε και τον Χρυσό ..αυτά που γίνονται σήμερα με τις ΙμπεριαλιστΙκες ΗΠΑ !

      Φαίνεται η ζήλια σας από μακριά έναντι της Δυτικής Ευρώπης η οποία δεν είναι παρά μια Ελληνική αποικία !

      Υ.Γ 2Σεβαστείτε λίγο τον όρο Ελληνας και ψάξτε άλλο όνομα για το κρατίδιο σας

      Delete