Sunday, May 29, 2016

Δημοσιογραφική εκστρατεία και επικοινωνιακή στρατηγική κατά της Ευρώπης


Για να αντιμετωπιστεί η ευρωπαϊκή εισβολή και κατοχή της Χώρας μας απαιτείται να χαράξουμε μία επικοινωνιακή στρατηγική η οποία να υλοποιείται μέσα από καθημερινές εκστρατείες κατά της Ευρώπης. Πρέπει να υπάρξει πανελλήνιος συντονισμός για να συντρίψουμε την ευρωπαϊκή προπαγάνδα. 

Στην στρατευμένη δημοσιογραφία κατά της Ευρώπης πρέπει να έχουμε κοινή οπτική γωνία, κοινές πηγές, κοινά θέματα, κοινές ερμηνείες, κοινές λύσεις, κοινοί στόχοι.

Το βασικό επικοινωνιακό σχήμα έχει ως εξής: 

Οπτική γωνία= Ελλάδα/έθνος-κράτος εναντίον ευρωπαϊκής ομοσπονδίας/αυτοκρατορίας.

Κοινά θέματα= λαθρομετανάστευση, μνημόνια, εθνική ασφάλεια, αποικιοκρατία, χριστιανισμός, αυταρχισμός, νεοφιλελευθερισμός, παιδεραστία, γενοκτονία, δουλεμπόριο, χρηματιστηριακός τζόγος, κλπ. 

Κοινή ερμηνεία= Η Ευρώπη φταίει για όλα. Έτσι ήταν πάντα η Ευρώπη. Για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα δεν διαφέρει σε τίποτε η Ευρώπη του 21ου χριστιανικού αιώνος από την Ευρώπη του 7ου ή του 16ου χριστιανικού αιώνος. 

Κοινές λύσεις= Δεν αναζητούμε μία άλλη Ευρώπη. Απαιτούμε την απελευθέρωση της Ελλάδος από την ευρωπαϊκή σκλαβιά. Παρατεταμένος υβριδικός πόλεμος κατά της Ευρώπης. Ελληνικός επεκτατισμός. Η Μεγάλη Ελλάδα ως αντίβαρο στην ευρωπαϊκή αυτοκρατορία. Αλλαγή γεωπολιτικού προσανατολισμού. Στρατηγικές συμμαχίες με την Ασία, την Αφρική, και την Λατινική Αμερική. Διάλυση και κατακερματισμός της Ευρώπης ως βασικό στοιχείο γεωστρατηγικής ασφαλείας της Ελλάδος. 

Σε κάθε άρθρο μας καταπιανόμαστε με ένα φλέγον θέμα, και διαρκώς: 

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με την ΕΕ και το ευρώ. 

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με τα μνημόνια, την ξένη κατοχή, και την φορολογική σκλαβιά. 

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με το ΝΑΤΟ και την αποικιοκρατία. 

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με την παιδεραστία και την ομοφυλοφιλία. 

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με τον νεοφιλελευθερισμό και την φτώχεια. 

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με τον χριστιανισμό και τον μισελληνισμό.

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με την διάλυση των εθνών και την παγκοσμιοποίηση. 

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με τον αυταρχισμό και την ομοσπονδιακή τυραννία. 

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με την λαθρομετανάστευση και την φυλετική επιμειξία.

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με την γενοκτονία και το δουλεμπόριο.

Ταυτίζουμε την Ευρώπη με την τραπεζική ληστοσυμμορία και τον χρηματιστηριακό τζόγο.

Κοινός στόχος= Η δαιμονοποίηση της Ευρώπης θα βοηθήσει τον Ελληνικό Λαό να αποκτήσει ηγεμονική αυτοπεποίθηση και επεκτατικές βλέψεις. Η ευτελισμός και η υποβάθμιση της Ευρώπης στα μάτια του Ελληνικού Λαού θα βοηθήσει στην θεραπεία του συμπλέγματος κατωτερότητος που αισθάνονται κάποιοι ελληνόφωνοι ραγιάδες έναντι των ευρωπαίων κατακτητών. Ο απεγκλωβισμός των Ελλήνων από το ευρωπαϊκό στρατόπεδο συγκεντρώσεως θα βγάλει την Ελλάδα από την πολιτική απομόνωση και θα την ωθήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με εξω-ευρωπαϊκές χώρες.  

No comments:

Post a Comment