Saturday, May 21, 2016

Ψυχρός Πόλεμος 2.0 με την Ευρώπη


Χρειαζόμαστε ως Χώρα ένα νέο σιδηρούν παραπέτασμα, αυτή την φορά κατά της Ευρώπης, το οποίο να μας διαχωρίζει από τους βαρβάρους.

Χρειαζόμαστε έναν cordon sanitaire, μία υγειονομική ζώνη, που θα μας χωρίζει από την εκμαυλιστική επιρροή της Ευρώπης.

Χρειαζόμαστε έναν νέο ψυχρό πόλεμο, αυτή την φορά στο πεδίο του πολιτισμού, ώστε η Χώρα μας να μην επιτρέπει στις ευρωπαϊκές αξίες να μολύνουν τον Ελληνικό Λαό.

Η Πατρίδα μας χρειάζεται ριζοσπαστική απο-δυτικοποίηση, απο-ευρωποίηση, απο-φιλελευθεροποίηση, απο-χριστιανοποίηση.

Ο Ελληνικός Λαός χρειάζεται από-αποικιοποίηση του πνεύματός του, το οποίο έχει κατακτηθεί από ευρωπαϊκές μισελληνικές δοξασίες.
....................................................................


Αυτό το μήνυμα του Geert Wilders είναι τρανή απόδειξη του χάσματος που μας χωρίζει με την Ευρώπη.


Ευρωπαίοι ηγέτες όπως ο Orban, ο Wilders, η Le Pen, ενώ ισχυρίζονται ότι θέλουν να υπερασπιστούν την Ευρώπη από το Ισλάμ, στην ουσία μάχονται για την επιβολή του ιουδαιοχριστιανικού κώδικος αξιών.

4 comments:

  1. πρωτα απολλα χρειαζομασε αποκομουνιστικοποιηση, αποσοβιετοποιηση αποαναρχοαριστεριστικοποιηση απομαρξιστοποιηση αποεαμοβουλγαροποιηση
    μετα ολα ταλλα.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να δείξεις το δρόμο προς μια εναλλακτική, αλλά και να πείσεις ότι το ένα είναι καταστροφή το άλλο σωτηρία

      Delete
    2. εχεις δικιο σαυτο
      πρεπει εμεις οι ελληνες να βρουμε τροπο να νικησουμε την ιδεολογικη ηγεμονια της εαμοβουλγαρικης αριστερας να κερδισουμε τον ιδεολογικο πολιτισμικο και πνευματικο πολεμο εναντιον της και να επικρατησουμε
      δεν ξερω αν τα καταφερουμε με αρχαιολατρικα πολυθειστικα πραγματα. στη 10ετια του 90 ειχα μπει και γω σαυτα οπως τωρα ο ιφικρατης. αποτυχαμε και σαυτον τον τομεα.... εγω σαν ελλην υπερσωβινιστης δεν μενδιαφερει ο τροποσ αρκει να επικρατησουμε εμεις οι ελληνες εθνικιστες με καθε μεσον και καθε τροπο εναντι των μισελληνων διεθνιστων. γινομαι ακομα και οπαδος του τζοσουα προκειμενου να παρουμε παλι τη Πολη και να κανουμε μια μεγαλη ελλαδα(με πυρηνικα φυσικα)

      FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    3. Τα χάπια κακώς τα έκοψες απότομα .

      Delete