Wednesday, May 11, 2016

Πίσω από το ανθελληνικό σύνθημα, "η Ευρώπη των εθνών", κρύβεται ο αφανισμός της Ελλάδος


Η Ευρώπη των εθνών εφευρέθηκε ως ευφημισμός από ωρισμένους εθνικιστές πολιτικούς τύπου Oswald Mosley, για να αποκρύψουν τον πραγματικό τους στόχο, την ενωμένη Ευρώπη. 

Όπως ουδέποτε υπήρξε ενωμένη Ασία, ούτε ενωμένη Αμερική, ούτε ενωμένη Αφρική, έτσι δεν θα υπάρξει ποτέ ενωμένη Ευρώπη, παρά μόνον δια της βίας(βλέπε εποχή Καρλομάγνου). 

Ενωμένη Ευρώπη σημαίνει ένα τεχνητό έθνος, ένας εθνικός ύμνος, ένας στρατός, ένα σύνταγμα, μία γλώσσα, μία θρησκεία, ένα νόμισμα. Ενωμένη Ευρώπη σημαίνει αφομοίωση και αφανισμό της Ελλάδος από τις κεντρικές ηπειρωτικές δυνάμεις.

Η Ευρώπη των εθνών ως σύνθημα έχει σκοπό να μετατοπίσει την αφοσίωση των Ελλήνων από την Ελλάδα στην Ευρώπη. Αποβλέπει στο να αποκόψει την Ελλάδα από εξωευρωπαϊκές συμμαχίες. Στοχεύει στην μετατροπή της Ελλάδος σε μόνιμο προτεκτοράτο των ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών. Επιβάλλει τον αφελληνισμό και τον εξευρωπαϊσμό. Καταλύει την εθνική μας ανεξαρτησία. Αμβλύνει το πολεμικό μας ένστικτο το οποίο οφείλει να τελεί σε εγρήγορση να αντιμετωπίσει εχθρούς από πάσα κατεύθυνση. Αποσκοπεί στο να εθίσει τον Έλληνα σε μία ουτοπική και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά: να θεωρεί τον λευκό ευρωπαίο εξ ορισμού φίλο και σύμμαχό του, μη λαμβάνων υπόψιν άλλα κριτήρια. 

Το βασικό πρόβλημα των ελληνόφωνων ευρωπαϊστών είναι να μην απελευθερωθεί η Ελλάδα από την Ευρώπη και να μην υιοθετήσει η Χώρα μας εχθρική, επεκτακτική, και ανταγωνιστική στάση προς τα ευρωπαϊκά συμφέροντα.   

Η έννοια της Ευρώπης των εθνών εκστομίζεται από ανθρώπους τελείως άσχετους με την πολιτική ιστορία και την εθνογραφία. Οι συμπεριφορές των συλλογικοτήτων εξαρτώνται κυρίως από τα συμφέροντά τους. Αν κάτι έχουμε μάθει από την ευρωπαϊκή ιστορία είναι ότι δεν υπάρχουν κοινά ευρωπαϊκά συμφέροντα.

Η φράση, "Ευρώπη των εθνών", υπονοεί σύγκλιση, συγκυριαρχία, ομοσπονδία, ταύτιση, συγγένεια, κάτι που ουδέποτε υπήρξε παρά μόνον στις ουτοπικές και άκρως επικίνδυνες φαντασιώσεις ωρισμένων κομμουνιστών, φιλελεύθερων, και εθνικιστών.

Από την άλλη μεριά η έννοια του ανεξαρτήτου έθνους-κράτους, ενέχει το πνεύμα της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής η οποία δεν δεσμεύεται ούτε από εδαφικά, ούτε από ιδεολογικά, ούτε από φυλετικά, ούτε από πολιτισμικά κριτήρια.

Όπως η Ρωσσία έχει συμπήξει στρατηγική συμμαχία με την Κίνα και το Ιράν, δύο χώρες με τελείως διαφορετικά εθνολογικά χαρακτηριστικά από την Ρωσσία, έτσι ακριβώς και η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει στρατηγική συμμαχία με χώρες όπως η Ινδία.

Θα είμαστε ηλίθιοι και προδότες αν συμμαχήσουμε με τους Άγγλους αποικιοκράτες επειδή είναι λευκοί και ευρωπαίοι, αντί να συμμαχήσουμε με την Ινδία, μία ανερχόμενη ασιατική υπερδύναμη.

No comments:

Post a Comment