Sunday, November 15, 2015

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για μετωπική σύγκρουση με την Ευρώπη, τώρα που αιμορραγεί



Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να αποδείξουμε την πλήρη αποξένωσή μας από την ευρωπαϊκή λαίλαπα.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε αλληλέγγυοι με την γαλλική αποικιοκρατία.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να δείξουμε στην Γαλλία ότι είμαστε εχθροί και όχι σύμμαχοι.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να διατρανώσουμε την αποφασιστική μας στήριξη στην Συρία και στον δοκιμαζόμενο λαό της.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να πούμε ΟΧΙ στις τρομοκρατικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ που προσπαθεί να ανατρέψει την κυβέρνηση Άσσαντ.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να υψώσουμε τα λάβαρα της ανταρσίας ενάντια στην ευρωπαϊκή κατοχή.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να αποσχιστούμε πλήρως από την ανθελληνική ευρωπαϊκή ένωση.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να διαλύσουμε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και τον ευρωπαϊκό εφιάλτη που γενοκτονεί τον Λαό μας.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να εκδικηθούμε την ευρωπαϊκή τρομοκρατία, επί αιώνες καταστρέφουσα έθνη και πολιτισμούς ανά την υφήλιο.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για μετωπική σύγκρουση με την Ευρώπη. Τώρα που αιμορραγεί. Να κάνουμε την γαλλική κρίση ευκαιρία για επέκταση της ευρωπαϊκής αποσυνθέσεως. 

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να φωνάξουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας: Δεν είμαστε ευρωπαίοι. Είμαστε Έλληνες.

2 comments:

  1. Ιφικράτη, συμφωνώ με όσα γραφείς, εδώ και πολύ καιρό που σε παρακολουθώ, και σε θεωρώ τον προφήτη(για να δανειστούμε και κανέναν όρο από το εχθρικό στρατόπεδο), της επερχόμενης Ελληνοπελασγικής αυτοκρατορίας. Το πρόβλημα με το κίνημα μας, είναι ότι έχει γεμίσει με θολοκουλτουριάρηδες νεοαριστερούς μεσήλικες και πάνω, οπαδούς της σχολής της φραγκφούρτης, που μόνο ζημιά κάνουν(προφανώς επίτηδες) και δεν υπάρχει καθόλου νεολαία. Η θρησκεία μας είναι φυλετική και μόνο για καθαρούς Έλληνες, οι οποίοι κατάγονται από τους θεούς, και έχουν καθήκον την κατάκτηση και κυριαρχία του πλανήτη, οτιδήποτε άλλο θα ήταν υβριστικό πρός τους θεούς και τούς ημίθεους προγόνους μας. Το πρόβλημα είναι το πώς η νεολαία μας θα κάνει τα απαραίτητα βήματα ώστε να τεθούν οι βάσεις για την κυριαρχία μας. Βασικός εχθρός μας είναι οι προηγούμενες γενιές της μεταπολίτευσης, οι οποίες είναι πιό εχθρικές για την επιβίωση της φυλής μας, και από τους γκρίζους λύκους και από την ισις, και από οτιδήποτε άλλο, και πρέπει να ξεμπερδεύσουμε άμεσα με αυτούς και την κ(υ)νοβουλευτική ανθελληνική δημοκρατία του αγγλοσαξονικού μοντέλου που κυβερνάει από την δημιουργία του το ανθελληνικό αυτο κρατίδιο. Ιφικράτη ποιός και με ποιούς πληθυσμούς πιστεύεις ότι θα ήταν ο χώρος μιάς αναβιωμένης Ελληνικής αυτοκρατορίας;

    ReplyDelete
    Replies
    1. κάνεις λάθος σχετικά με την αναλογία νέων προς γηραιότερους. Υπάρχει τεράστια δεξαμενή έμψυχου υλικού έτοιμη να προσφέρει στο έθνος. Χρειάζεται η σωστή προπαγάνδα για να κινητοποιηθεί και να ενωθεί κάτω από ένα κοινό όραμα.

      Delete