Thursday, November 5, 2015

Προκλητική η παρουσία Κουμουτσάκου στην διαδήλωση για την Ποντιακή Γενοκτονία



Αποκλειστικώς υπεύθυνοι για τα σημερινά επεισόδια στο Σύνταγμα είναι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ και ο προκλητικός βουλευτής Κουμουτσάκος. Οι αστυνομικοί δεν είχαν κανένα απολύτως λόγο να σταθούν μεταξύ των διαδηλωτών και του βουλευτού Κουμουτσάκου.

Ο Ελληνικός Λαός έχει κάθε δικαίωμα να έρχεται σε επαφή με τους εκπροσώπους του στο κοινοβούλιο.

Η παρουσία του Κουμουτσάκου στην εκδήλωση ήταν προβοκάτσια και καταδικάζεται από κάθε νουνεχή πολίτη. Οι μνημονιακοί βουλευτές έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα Ελλήνων και δεν δικαιούνται να παρευρίσκωνται σε εκδηλώσεις εθνικής μνήμης προκαλώντας τον Λαό με την παρουσία τους.

Σε τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει άμεσα να απομακρύνωνται οι μνημονιακοί πολιτικοί προκειμένου να αποφεύγωνται τα έκτροπα. Ειδάλλως θα είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν την μήνιν των πολιτών. Αν υποστούν σωματικές βλάβες, η ευθύνη βαρύνει τους ιδίους. Όσοι προδότες πολιτικοί εκτελούν συμβόλαια θανάτου εις βάρος του Ελληνικού Λαού, δεν δικαιούνται να διαμαρτύρωνται για τα αντίποινα που θα υποστούν.

2 comments:

  1. Ο ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Γ.ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ! ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

    ReplyDelete
  2. http://s22.postimg.org/7o4zgtl3l/koymoytsakos_lagos.png

    ReplyDelete