Sunday, November 29, 2015

Μία Μεγάλη Ελλάδα ποτέ δεν επιτρέπεται να ανεχθεί μία ενωμένη Ευρώπη

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων:

Όταν αναφέρομαι στην Ευρώπη με αρνητικό τρόπο, παντα χρησιμοποιώ ιστορικό ορίζοντα τουλάχιστον δύο χιλιάδων ετών.

Ουδέποτε υπενόησα ότι η αντίθεση μου με την Ευρώπη ξεκινά από το 1945 και εντεύθεν, ή από το 2010 και εντεύθεν.

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις είχαν και έχουν συμφέρον να μην δημιουργηθεί ποτέ μία Μεγάλη Ελλάδα.

Δυστυχώς επειδή στην Χώρα μας δεν διδάσκεται η γεωπολιτική, αρκετοί Έλληνες αισθάνονται πολιτισμική συνάφεια με τους ευρωπαίους, με αποτέλεσμα να αδιαφορούν για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος.

Ουδέποτε ή πολύ σπανίως, τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος συνέπεσαν με τα συμφέροντα των ευρωπαϊκών κρατών. Πάντοτε μας ήθελαν ως προτεκτοράτο.

Όσοι νομίζουν ότι καταφέρομαι εναντίον της Ευρώπης με τόσο μένος λόγω μνημονίων και λαθρομεταναστεύσεως, ας κοιτάξουν καλύτερα το γιατί η Ιαπωνία και το Βιετνάμ, δύο χώρες με πολιτισμική και φυλετική συνάφεια με την Κίνα, κοιτάζουν προς τις ΗΠΑ προκειμένου να βρούν συμμάχους κατά της Κίνας.

Η εδαφική εγγύτης της Ελλάδος με την Ευρώπη την καθιστά αυτομάτως ανταγωνιστική προς τα ευρωπαϊκά συμφέροντα. Η Αγγλία, η Γαλλία, και η Γερμανία, ουδέποτε θα ήθελαν να δούν μία Μεγάλη Ελλάδα να ηγεμονεύει στην Μεσόγειο και την Μικρά Ασία, διότι απλούστατα κάτι τέτοιο έρχεται σε σύγκρουση με τα δικά τους συμφέροντα.

Δεν είναι τυχαίο ότι επί αιώνες Άγγλοι, Γάλλοι, και Γερμανοί διπλωμάτες υπεστήριζαν με πάθος την εδαφική ακεραιότητα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, προκειμένου να αναχαιτίσουν την ρωσσική επεκτατικότητα. Τους ήταν παντελώς αδιάφορο αν αυτή η στρατηγική παρέτεινε τον μαρτυρικό ζυγό της δουλείας για τον Ελληνικό Λαό.

Βασική αρχή της γεωπολιτικής είναι ότι ένα μεγάλο και ισχυρό κράτος πάντα προσπαθεί να αφομοιώσει ή να αποδυναμώσει τα γειτονικά του κράτη και να τα μετατρέψει σε δορυφόρους. Ο γαλλογερμανικός άξων είναι εξ ορισμού εχθρικός προς τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, όσο και αν προσπαθεί να συγκαλύψει τις ιμπεριαλιστικές του διαθέσεις με πομφόλυγες υπέρ της Ευρώπης των λαών.

Αυτό που έχουμε υποστεί τα τελευταία 190 χρόνια νεοελληνικού κράτους από τους Άγγλους, τους Γάλλους, και τους Γερμανούς, όλα τα μικρότερα ευρωπαϊκά κράτη το υπέστησαν από τον Καρλομάγνο, από την Αγγλική αυτοκρατορία, από την αυτοκρατορία των Αψβούργων, από την αυτοκρατορία του Ναπολέοντος, κοκ.

Να υπενθυμίσουμε τους επανειλημμένους διαμελισμούς που υπέστη η Πολωνία πολύ πριν τον τελευταίο διαμελισμό στα χρόνια του Χίτλερ και του Στάλιν.

Ο πρώτος διαμελισμός της Πολωνίας έγινε το 1772 από την Πρωσσία, την Αυστρία, και την Ρωσσία.

Μόνον ηλίθιοι Πολωνοί θα θεωρούσαν ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι τους και μόνον πανηλίθιοι Πολωνοί θα θεωρούσαν την Γερμανία, την Ρωσσία, ή την Αυστρία, σύμμαχό τους. Εκτός και αν πάσχουν από ομαδικό Αλτσχάιμερ.

Επειδή οι περισσότερες ελίτ της Ευρώπης, είτε κομμουνιστικές, είτε φιλελεύθερες, είτε εθνικιστικές, έχουν υποταχθεί πλήρως στο ευρωπαϊκό όνειρο, αδιαφορώντας για την γεωπολιτική και στρατιωτική ιστορία της Ευρώπης, αυτό δεν σημαίνει ότι και οι Ελληνικές ελίτ πρέπει να αντιγράφουν τους αλλοεθνείς στην αμνησία που τους κατατρέχει.

Υπάρχει βεβαίως και μία άλλη εξήγηση. Οι ξένες εθνικές ελίτ δεν ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε έναν ανταγωνισμό με την Ευρώπη ή με τις ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες. Για αυτό αρκετοί εθνικιστές μιλούν υπέρ μίας άλλης Ευρώπης, μάλλον εθνικοσοσιαλιστικής. Για αυτό αρκετοί κομμουνιστές μιλούν υπέρ μίας άλλης Ευρώπης, μάλλον σοσιαλιστικής.

Ουδείς εξ αυτών μιλά για μία άλλη Ελλάδα, για ένα Ελληνικό Imperium. Ουδείς εξ αυτών μιλά για ένωση της Ελλάδος με την Κάτω Ιταλία, ήτοι απόσπαση εδαφών και πληθυσμών από την Ιταλία. Ουδείς εξ αυτών οραματίζεται την Γερμανία ως μελλοντικό προτεκτοράτο μίας Μεγάλης Ελλάδος.

Η μειονεκτική τους ψυχολογία τούς οδηγεί να βλέπουν την Ελλάδα ως μέρος της Ευρώπης, και ποτέ την Ευρώπη ως μέρος της Ελλάδος. Από την στιγμή που δεν έχουν επεκτατικές βλέψεις σε όλη την γηραιά ήπειρο και στην Μεσόγειο, λογικό είναι να εκστομίζουν τις ανοησίες περί Ευρώπης των λαών ή των εθνών.

Από την στιγμή που δεν οραματίζονται ένα Ελληνικό Imperium, λογικό είναι να θεωρούν ότι ανήκουμε στην λευκή ευρωπαϊκή ομοεθνία.

Το πρόβλημά μου με την Ευρώπη δεν ξεκίνησε το 2010 με το μνημόνιο, ούτε το 1945 με την επιβολή του αμερικανικού καπιταλισμού και του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

Το πρόβλημά μου έχει ξεκινήσει από το -146, από τότε που η ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέκτησε την Ελλάδα. Από τότε που το ρωμαϊκό ιμπεριαλιστικό κράτος αμφισβήτησε το Ελληνικό Imperium στην Μεσόγειο.

Στην πορεία της Ιστορίας, η αντίθεσή μου με την Ευρώπη γίνεται θρησκευτική και πολιτισμική. Δεν έχω καμμία απολύτως διάθεση να περιβάλλωμαι από χριστιανικές χώρες στα βόρεια και δυτικά σύνορά μου. Δεν έχω καμμία απολύτως διάθεση να εισάγω πολιτισμικά πρότυπα απο την γηρασμένη, παρηκμασμένη, και διεφθαρμένη Ευρώπη.

Τέλος η αντίθεσή μου με την Ευρώπη αποκτά οικονομικά, πολιτικά, και στρατιωτικά χαρακτηριστικά διότι μας εκμεταλλεύεται οικονομικώς, μας υποτάσσει πολιτικώς, και εμποδίζει την Ελλάδα να επεκταθεί προς Ανατολάς, διότι μονίμως συμμαχεί με την Τουρκία.

Προς άρση λοιπόν των παρεξηγήσεων, η αντίθεσή μου με την Ευρώπη είναι πολυδιάστατου χαρακτήρος. Ειδικώς σήμερον είναι κυρίως γεωπολιτικού. Θέλω να συμμαχήσουμε με εξωευρωπαϊκές δυνάμεις και να ανοίξουμε τα φτερά μας στην οικουμένη.

Θέλω την Ελλάδα των ηπείρων, και όχι την Ευρώπη των λαών. Το Ελληνικό Imperium όχι μόνον δεν συνάδει με την ευρωπαϊκή καθεστηκυία τάξη πραγμάτων, αλλά έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με το γαλλο-γερμανικό Imperium.

Μόνον ιστορικώς και γεωπολιτικώς αδαείς μιλούν υπέρ της Ευρώπης, είτε εθνικιστικής, είτε σοσιαλιστικής, είτε φιλελεύθερης.

Η Ελλάς λόγω γεωπολιτικής θέσεως πάντα θα αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό των ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών για την απόκτηση επιρροής στην Μεσόγειο.

Επομένως μόνον ανόητοι θεωρούν ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας, υπό την έννοια ότι έχουμε κοινά συμφέροντα. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μετά από 200 χρόνια Ελληνικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής η Ευρώπη θα εδύνατο να γίνει προτεκτοράτο μας. Αυτό ναι, αλλά ποτέ δεν θα είναι το σπίτι μας. Ουδέποτε είχαμε κοινά συμφέροντα. Το απέδειξε η ιστορία αιώνων.

Το εθνικό συμφέρον της Ελλάδος είναι ο κατακερματισμός και οι ανταγωνισμοί μεταξύ ευρωπαϊκών κρατών, και όχι η ενωμένη Ευρώπη. Το εθνικό γεωπολιτικό μας συμφέρον επιτάσσει διαμελισμό των μεγάλων ευρωπαϊκών κρατών ώστε να αλλάξει η γεωστρατηγική ισορροπία στην Ευρώπη, υπέρ των μικρών κρατών όπως η Ελλάδα.

12 comments:

 1. Το ανωτέρω άρθρον του ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ αναρτήθηκε και στις σελίδες της Ομάδος Ὑπὲρ Ἑλλήνων (facebook)

  ReplyDelete
 2. Ευγε αρχηγέ Ιφικράτη, η ευρώπη πρέπει να μετατραπεί σε ελληνικό προτεκτοράτο σε 7-8 γενιές. Ο πληθυσμός μας πρέπει να ανέβει σε πάνω από 500 εκατομμύρια (ιδανικό επίσης θα ήταν να μειωνόταν ο παγκόσμιος πληθυσμός στο 1 δίς) μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα και την αρχή του άλλου. Οι έλληνες θα έχουν στα εδάφη της αυτοκρατορίας τους την δυτική ισπανία, την νότια γαλλία, όλη την ιταλία, όλη την χερσόνησο του αίμου(βαλκάνια), την μικρά ασία μέχρι λίγο πρίν την άγκυρα, περιοχές της βόρειας αφρικής, παραλιακή συρία και λίβανο, καθώς και αποικίες στην λεγόμενη λατινική(ελληνική) αμερική, καθώς και στην αυστραλία. Η αγγλία θα διαλυθεί από την ελληνική αυτοκρατορία, που θα στηρίξει τα κινήματα των κελτογενών, σε ουαλία, σκωτία, και στο αγγλοσαξονικό τμήμα, το οποίο θα έχουμε σε επιτήρηση. Το ίδιο θα γίνει και με την γερμανία, όπου θα στηρίξουμε το κράμα λατίνων-κελτών, τους βαυαρούς να αποσχιστούν, και θα δώσουμε το ανατολικό κομμάτι, σε μία αναδυόμενη σλαβοπολωνική κοινοπολιτεία. Καλό θα ήταν να διαμελήσουμε και τις Η.Π.Α, σε νότιους, μεξικάνους, αγγλοσαξονοεβραίους, κ.λ.π, ώστε να μην έχει καμιά δύναμη ο δυτικός νεοάτλαντας εχθρός, να αντιταχθεί στην παγκόσμια ελληνική αυτοκρατορία των διογενών.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Και αφού ολοκληρωθούν όλες αυτές οι κοσμογονικές αλλαγές θα μπορέσουμε επιτέλους να προχωρήσουμε στην εφαρμογή του σχεδίου μας για τον εποικισμό των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.Δεν είναι δυνατόν να παραμένουν ανεκμετάλευτες όλες αυτές οι αχανείς εκτάσεις.Προορίζονται να γίνουν αποικίες της μητροπολιτικής Ελλάδος ώστε να υποδεχτούν το πλεόνασμα της
   θεικής μας σποράς.Τα αστρόπλοια μας θα μεταφέρουν το απελευθερωτικό μήνυμα του Στόκου μέχρι την ίδια τη θεική πηγή
   της δημιουργίας όπου οι γεροντάδες αναπάυονται αιώνια στην στοργική αγκάλη του Ιάσονος Ιησού.Έσσεται ήμαρ Συνέλληνα,ο καιρός γαρ εγγύς.

   Delete
  2. ισα στα ψυχιατρεια της σιβηριας σου ξεφτιλισμενε της μακρονησου και στη βορεια κορεα σου ηττημενε του γραμου βιτσι εαμοβουλγαρε αυτονομιστη
   η κομμενη κεφαλα της εαμοβουλγαρας σαδομαζοχιστριας αρουλας ή καπεταν σουλτανας ή κλαριτας ή κοντσιτας μας δειχνει το δρομο και μας οδηγει....

   Delete
  3. Οι πέντε ήπειροι και οι επτά θάλασσες της γαίας δεν επαρκούν για το γένος μας ανόητε μικροαστέ γραικύλε.Μόνον όταν οι εννέα πλανήτες του ηλιακού συστήματος περιέλθουν στο Ιμπέρουμ Μπουζουκιστάνουμ θα αποκτήσουμε τους απαραίτητους ενεργειακούς πόρους που θα μας εξασφαλίσουν αυτάρκεια,ανεξαρτησία και παντοδυναμία.

   Delete
 3. Βλακάκο Anonymous November 30, 2015 at 3:45 PM, τους πρώτους που πρέπει να εξολοθρεύσουμε για να γίνουν αυτά που γράφω, είσαι εσύ και το συνάφι σου, που δυστυχώς υπάρχουν σαν πρακτοράκια και εμφανίζονται σαν δήθεν εθνικοί και στον δικό μας χώρο, ενώ πρόκειται στην πραγματικότητα για εβραιοτροσκιστές της σχολής της φραγκφούρτης, που έχουν σαν έδρα την jew york. Το πρώτο μεγάλο ξεσκαρτάρισμα λοιπόν, θα γίνει από τα μιάσματα, που μολύνουν την ιερή μας θρησκεία. Μαζί τους θα εξολοθρευτούν τροσκιστές αμερικανοαριστεροί, και νεοφιλελεύθεροι κεντροδεξιοί. Οταν μας αφήσουν χρόνους(με την βοήθειά μας βέβαια) όλοι αυτοί, που ανήκουν επι το πλείστον, στήν βρωμερή γενιά του πολυτεχνείου(λιγό πάνω ηλικιακά λίγο κάτω), αυτοί που θα μείνουν, και θα είναι πολύ νέοι, θα αναλάβουν να υλοποιήσουν την αναγέννηση των Ελλήνων, υλοποιώντας σταδιακά αυτά που έγραψα.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Για να μπορέσει το έθνος να ξανασταθεί στα πόδια του,ο πανάγαθος μερίμνησε ώστε η Αγία Ρωσία των ρομανώφ και των ρασ+πούτιν να εκστρατεύσει κατά των οθωμανών και να ανακαταλάβει την μπόλιν εντός εικοσιτεσσάρων ωρών.Ήγγινεν
   η ώρα αδερφέ μου Συνέλληνα να φάμε μπακλαβαδάκια στην βασιλεύουσα ατενίζοντας τον βόσπορο.Όλοι οι θεοί της αρχαίας
   θρησκείας και όλοι οι άγιοι της πίστεως μας ας είναι οδηγοί
   και φωτοδότες μας.Οι βαράγγοι Ρως,το ξανθόν γένος, είναι ο πολέμαρχος του θεού και ημείς οι γνήσιοι απόγονοι του περικλέους
   γένους των Ελλήνων θα παραλάβουμε το κλειδί της Πόλεως μας από αυτούς.ΈΡΡΩΣΘΕ.

   Delete
 4. Σχετικα με:

  "Αυτό που έχουμε υποστεί τα τελευταία 190 χρόνια νεοελληνικού κράτους από τους Άγγλους, τους Γάλλους, και τους Γερμανούς,"

  Ειμαι Ελληνοαμερικανος, και δεν ξερω παρα πολυ για αυτό, θα ηθελα να ξερω ωμος, ειδικα για το πως μας κατεστρεψε η γερμανια. Που θα μπορουσα να αρχισω, να μην χανω ωρα ψαχνοντας;

  Σας ευχαριστω

  ReplyDelete
 5. Για την κατανόηση του ζητήματος θα πρέπει να μελετήσετε βιβλία διπλωματικής ιστορίας του 19ου αιώνος, και κυρίως τίτλους με θεματογραφία "το Ανατολικό ζήτημα".

  Εις ό,τι αφορά την Γερμανία αναφέρουμε ενδεικτικώς ότι η Αυτοκρατορική Γερμανία του Κάιζερ συνεργάστηκε με την Οθωμανική Τουρκία στην γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Otto Liman von Sanders, o γερμανός στρατηγός του α' παγκοσμίου πολέμου, και άλλοι γερμανοί αξιωματικοί συμβούλευαν τους Τούρκους πώς να εξοντώσουν τον Ελληνισμό.

  Ιφικράτης Αμυράς

  ReplyDelete
 6. Επίσης η βιβλιογραφία για το σχέδιο Mitteleuropa, αποκαλύπτει τον τρόπο σκέψεως και δράσεως της ιμπεριαλιστικής Γερμανίας στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη.

  ReplyDelete
 7. Κατ'αρχας, σ'ευχαριστω πολυ που αφαιρεσης λιγα λεπτα και μου απάντησες. Ειχα διαβασει πρόσφατα το βιβλιο "Πως η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Τουρκίας."

  http://babel.hathitrust.org/cgi/pt?id=inu.30000100831670

  Αληθεια, δεν το περιμενα. Απο Αγγλογαλλους, ναι. Ειχα διαβασει και αποσπασματα απο το "La Questione Rumeliota." Και διαφορα στο διαδίκτυο που εψαχνα. Τωρα τελειωνω ενα βιβλιο (μη διαδυκτιακο) περι Αρβανιτων, αλλα μου εκανε εντυπωση
  αυτο που εγραψες.

  ReplyDelete
 8. Ο Ρήγας Φεραίος προσπάθησε να αναστήσει την ελληνική οικουμένη. Η επανάστση του 21 στόχο είχε να πάρουμε στα χερια μας της όλη την οθωμανική αυτοκρατορία που ανηκε πριν στους Έλληνες. ΟΙ karlomagnioi φράγκοι γερμανοί και άγγλοι ματαίωσαν τα σχέδια αυτά για να είναι σήμερα αυτοί οι πλανητικοί παίκτες

  Μόνον με την βοήθεια τους αστροστολου θα επιτύχουμε ξανά, όπως δείχνουν τα πράγματα, ελληνικές οικουμενες.

  ReplyDelete