Friday, November 13, 2015

Η Aung San Suu Kyi σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα μετατρέψει την Μιανμάρ σε αμερικανικό προτεκτοράτο



Αποτελεί σημαντική πολιτική ήττα του ευρασιατικού αντιδυτικού στρατοπέδου η επικράτηση της Aung San Suu Kyi στην Μιανμάρ.

Η cheerleader της δημοκρατίας απέσπασε την πλειοψηφία των εδρών στις πρόσφατες εκλογές.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις όταν ένας δημοκράτης πάρει την εξουσία και το δημοκρατικό καθεστώς αποκτήσει ρίζες, θα ακολουθήσει η καταδίκη του "φασισμού", του "ρατσισμού", κλπ ώστε να ανοίξουν τα σύνορα της χώρας για να εισέλθει το ΔΝΤ, οι αμερικανικές μή-κυβερνητικές οργανώσεις, και το ΝΑΤΟ.

Η Aung San Suu Kyi με βάση το ισχύον σύνταγμα δεν μπορεί να γίνει πρόεδρος της Μιανμάρ επειδή είναι παντρεμένη με ξένο υπήκοο, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα, δήλωσε η νικήτρια των εκλογών.

Η αντίδραση της Κίνας στην επικείμενη γεωπολιτική στροφή της Μιανμάρ δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη. Αλλά αν επιτρέψει να αναπτυχθεί στην αυλή της ένα αμερικανοκίνητο καθεστώς με ένα δημοκρατικό ανδρείκελο στο προεδρικό αξίωμα, στέλνει ένα πολύ αρνητικό μήνυμα στην διεθνή κοινότητα ως προς την ικανότητά της να αναχαιτίζει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό.

Η Aung San Suu Kyi σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα μετατρέψει την Μιανμάρ σε αμερικανικό προτεκτοράτο, απ' όπου θα εκκινούν αποσταθεροποιητικές ενέργειες εις βάρος της Κίνας.

Αντί η Κίνα, η Ρωσσία, και η Ινδία να ανατρέπουν φιλοαμερικανικά δημοκρατικά καθεστώτα, στέκονται παθητικώς μπροστά στην ανατροπή αντιδυτικών καθεστώτων. Η αδράνεια θα κοστίσει πολύ ακριβά στις χώρες τους.

2 comments:

  1. ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ

    ReplyDelete
  2. Σε λίγο θα πλακώσουν οι μπάνκστερς και θα τους χρεοκοπήσουν.

    ReplyDelete